Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@casperka1980 jeeej...držím palce...neboj..budeš tehotná... 😀
@putna tak to dúfam aj ja... 😉
@casperka1980
@putna
ahojte baby ako sa vam dari ja mam konzultaciu v stredu uz sa tesím
@misaelka ja som miestami strašne unavená... 😉 a neskutočne lenivá.. 😀, len nech mi to výjde.. a na čo sa tešíš?
@casperka1980 ze nam konecne nasli darkynu vajiciek 🙂
@misaelka tak to som rada... a držím palce, nech to všetko dobre dopadne.. ja som len 3 deň po et a ide mi to strašne pomaly...
@casperka1980 to ti verim, dufam, ze za chvilu sem pridas testik s kolajnicami 😎
@casperka1980 aky je stav u teba?
@misaelka zajtra sa chystám testovať, tak uvidíme.. a ty si ako dopadla?
@casperka1980 nam pripravuju darkynu 🙂 takze za nejake 2mesiace cca ideme aj my na transfer 😉
Baby, držím Vám palce. Ja som 13 deň po ET. Robila som si dnes ráno test a bol negatívny. Na 9 a12 deň som mala slabé špinenie,ale len chvíľu. Som z toho na nervy. Prsia mám naliate, ale nebolia a tak isto aj brucho mám nafúknuté. Ja tomu nerozumiem prečo bol ten test negatívny. Stalo sa Vám to?
@bambinecka povedala by som ze pokial nekrvacas, tak nie je nic stratene... definitivnu odpoved ti asi da az krvna skuska...
@casperka1980 gratulujem! ja hovorim ze galo je carodejnik 🙂 moc sa s tebou tesim 🙂
@casperka1980 a aj sa citis "tehotensky"? mas nejake priznaky?
@misaelka prsia mám citlivé i bruško ma pobolieva a miestami som strašne unavená.. dúfam, že to je tehotenské.. 😀 😀 , v utorok chcem ísť na krv.. dúfam, že dr. nemá dovolenku..idem len k svojmu obvodnému. Do care mám daleko..
@casperka1980 ja sa uz neviem dockat transferu. uz nech to tu je 😕 😕 😀
@misaelka tak to Ti fakt nezávidím to čakanie... 😉
@casperka1980 wauuuu....super...za pár dní budú obidve rovna 😉 ké....
@putna zajtra idem na krv.. len dúfam, že bude všetko v poriadku.. 😉
@casperka1980 daj vedieť potom... 😉
@putna a výsledky budem vedieť až zajtra..
@casperka1980 to neva, hlavne nech je to tam // 😎
@casperka1980 ok...daj vedieť.... 😵
Ahojte baby...včera som volala do Martina..od 31.7. začínam užívať Proveru...potom decapeptyl...a v auguste ked dostanem menštruáciu mám tam zavolať...takže tak... 😉
Ahojte dievcata, mozem sa spytat kolko ste platili za ivf z vlastneho vrecka a za ake ukony a co vlastne preplaca poistovna? Vdaka 🙂
Pozerala som, ale neviem zatial, co ivf obnasa, okrem stimulacie a odberu, co je asi 1500 spolu (ak nemas na Slov. poistovnu). Prave ma zaujima, co nasleduje (co sa plati) dalej..

@bambinecka tiež mám 8 bunkové a na tretí deň vklad. Tiež mám Lutinus...aspoň do tehotenského testu a potom ak bude všetko v poriadku prejdem na utrogestan.. Je lacnejší... Mne akurát začalo chutiť jesť.. 😉 , to ja by som nevydržala a testovala už teraz.. 😀 😀