Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@domuska11 ešte ak môžem opytam sa Písala si že vás to vyšlo cca 1100eur.A za tieto peniaze máš nárok na koľko pokusov?? Veľmi do toho zatiaľ nevidím.Snáď sa s nami bude dať niečo robiť;( ach jaj to moje PCO;( inak všetko o.k.podľa Heliosu tak som zvedavá čo nám povedia tam;(
@javorinka2 od poistovne mas narok na preplatenie ivf 3x.tych 1100 sme doplacali my..lieky,predlzena kultivacia,icsi,mrazenie..toto vsetko je nad ramec co financuje poistovna-v podstate hradi uplne minimum!!! Neboj,pomozu..Galo je velky odbornik,pokial viem zameeiava sa na pco...zoberu ti krv,spg.spravia nanovo a spisete ziadost,mozno uz na Vianoce budes tehotna 🙂 . Ja som tam maximalne spokojna,viem porovnat aj helios.vsetko je to aj o velkom stasti...
@domuska11 si zlatá;) opäť mám nádej;) Jedna kocka z heliosu mi písala že treti pokus jej vyšiel ale 3000eúr.No konečna.Akože človek pre mimi urobí všetko ale keď máš rozostavaný dom a hypoteka na krku nie je to jednoduche;;(((
Ahojte baby.Tak tento týždeň sa chcem objednať do car.Prosím vás neviete mi povedať či by mi urobili iui napr.keby som mala dozrety folik??? Či by sme čakali do ďalšieho cyklu.Vyšetrenía mame porobene z heliosu staré cca pol roka..
@domuska11
@javorinka2 ahoj,pamatam si,ze ja som tiez isla na pohovor ked som mala pred ovu,ale pockalk sme..potom som od 3 dc brala clostilbegyt,ale je to na tebe ci chces alebo pockat na dalsi cyklus 🙂
@javorinka2 tie lieky su na viac folikulov-vajicom a aj na sliznicu,odporucam pit od1 dc do cca 10 dc alchemilku.
@domuska11 dnes som 3dc začala som brať clostyl 3x1 do 7dc.Koordinátorka v heliose mi kázala že ak chceme prísť na iui...Tak som to začala brat ale chceli by sme ísť predsa len do iscaru.Myslíš že to bude blbe prísť tam že som sa až neskôr rozhodla zmeniť car??? Tatko som to bravala vždy pred iui;)
@javorinka2 vobec nie,ja som tam prisla v strede stimulacie na ivf🙂 podla mna to spravia,nebudu mat nic proti 🙂
@domuska11 super.ďakujem za info;)
Ahojte, chcem sa Vas zienky popytat na IVM , konkretne, ci aj v tomto pripade sa uzivaju lieky na stimulaciu... Dakujem.
Ahojte snažilky...v stredu som bola na vklade....mám mierne bolesti v podbrušku tak som z toho taká neistá....ale asi nejaké príznaky musia byť pretože to embryjko sa zahnie 😉 zduje si myslím....máte nejaké skúsenosti s tým? 😒
Ahojte, mate niektora skusenost s IVM (odber vajicok pred dozretim ) , zaujimalo by ma, ci sa aj v tomto pripade podavaju lieky na stimulaciu, ci vobec, alebo len do urciteho dna ? Dakujeeem.
Čaute baby.Ako často sa počas celeho toho cyklu chodi do caru?Od nas je to dosť daleko tak neviem na kedy si to mám naplánovať, lebo do KE sme chodili dosť často tak by som chcela vedieť či je to tak všade
Ahojte, boli ste už niektorá u dr. Gatovej? Doteraz sme všetko riešili s Galom a dnes ked som nas objednavala, tak nas objednali k nej.
Ahojte babenky...tak tretie ivf nám nevyšlo... ☹ včera mi volali že to je negatívne...ešte máme jedného mrazáčika...boooože bola som mesiac na Lúčkách....jedla som chlorelu, pila jačmeň a nič....no čo už hlavu hore a ideme dalej....držkajte sa.... 😉
Kocky chodili ste niuektora po ivf do prace v 1trimestri as vsetko bolo o.k.
baby robi ta dr. v utorky aj ket?
@nika80 Gatova je úplne perfektná.robila nám ET.ta jej pozitívna energia ktorú mi dala,aj vďaka nej som šťastnou maminou 1 ročnej Chiarky.Snažilky držím vám všetky palčeky,nech ste aj vy štátnymi maminkami. 🙂 😉 🙂
@sara20 prve tehotenstvo som bola doma a sústredila sa babo a dopadlo to v 12 tt MA.moje druhe tehotenstvo - to som chodila do prace (krajčirka ),cele tehotenstvo prebehlo v poriadku. 🙂 😉 🙂

@javorinka2 podla mna budes spokojna 🙂 hlavne kvoli pristupu a aj cenam. Aj vam drzim palce 🙂4