icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

domuska11
27. aug 2014

@javorinka2 podla mna budes spokojna 🙂 hlavne kvoli pristupu a aj cenam. Aj vam drzim palce 🙂4

javorinka2
27. aug 2014

@domuska11 ešte ak môžem opytam sa Písala si že vás to vyšlo cca 1100eur.A za tieto peniaze máš nárok na koľko pokusov?? Veľmi do toho zatiaľ nevidím.Snáď sa s nami bude dať niečo robiť;( ach jaj to moje PCO;( inak všetko o.k.podľa Heliosu tak som zvedavá čo nám povedia tam;(

domuska11
27. aug 2014

@javorinka2 od poistovne mas narok na preplatenie ivf 3x.tych 1100 sme doplacali my..lieky,predlzena kultivacia,icsi,mrazenie..toto vsetko je nad ramec co financuje poistovna-v podstate hradi uplne minimum!!! Neboj,pomozu..Galo je velky odbornik,pokial viem zameeiava sa na pco...zoberu ti krv,spg.spravia nanovo a spisete ziadost,mozno uz na Vianoce budes tehotna 🙂 . Ja som tam maximalne spokojna,viem porovnat aj helios.vsetko je to aj o velkom stasti...

javorinka2
28. aug 2014

@domuska11 si zlatá;) opäť mám nádej;) Jedna kocka z heliosu mi písala že treti pokus jej vyšiel ale 3000eúr.No konečna.Akože človek pre mimi urobí všetko ale keď máš rozostavaný dom a hypoteka na krku nie je to jednoduche;;(((

javorinka2
31. aug 2014

Ahojte baby.Tak tento týždeň sa chcem objednať do car.Prosím vás neviete mi povedať či by mi urobili iui napr.keby som mala dozrety folik??? Či by sme čakali do ďalšieho cyklu.Vyšetrenía mame porobene z heliosu staré cca pol roka..
@domuska11

domuska11
31. aug 2014

@javorinka2 ahoj,pamatam si,ze ja som tiez isla na pohovor ked som mala pred ovu,ale pockalk sme..potom som od 3 dc brala clostilbegyt,ale je to na tebe ci chces alebo pockat na dalsi cyklus 🙂

domuska11
31. aug 2014

@javorinka2 tie lieky su na viac folikulov-vajicom a aj na sliznicu,odporucam pit od1 dc do cca 10 dc alchemilku.

javorinka2
31. aug 2014

@domuska11 dnes som 3dc začala som brať clostyl 3x1 do 7dc.Koordinátorka v heliose mi kázala že ak chceme prísť na iui...Tak som to začala brat ale chceli by sme ísť predsa len do iscaru.Myslíš že to bude blbe prísť tam že som sa až neskôr rozhodla zmeniť car??? Tatko som to bravala vždy pred iui;)

domuska11
31. aug 2014

@javorinka2 vobec nie,ja som tam prisla v strede stimulacie na ivf🙂 podla mna to spravia,nebudu mat nic proti 🙂

javorinka2
31. aug 2014

@domuska11 super.ďakujem za info;)

yvoneta
7. sep 2014

Ahojte, chcem sa Vas zienky popytat na IVM , konkretne, ci aj v tomto pripade sa uzivaju lieky na stimulaciu... Dakujem.

putna
8. sep 2014

Ahojte snažilky...v stredu som bola na vklade....mám mierne bolesti v podbrušku tak som z toho taká neistá....ale asi nejaké príznaky musia byť pretože to embryjko sa zahnie 😉 zduje si myslím....máte nejaké skúsenosti s tým? 😒

yvoneta
8. sep 2014

Ahojte, mate niektora skusenost s IVM (odber vajicok pred dozretim ) , zaujimalo by ma, ci sa aj v tomto pripade podavaju lieky na stimulaciu, ci vobec, alebo len do urciteho dna ? Dakujeeem.

aklama
9. sep 2014

Čaute baby.Ako často sa počas celeho toho cyklu chodi do caru?Od nas je to dosť daleko tak neviem na kedy si to mám naplánovať, lebo do KE sme chodili dosť často tak by som chcela vedieť či je to tak všade

nika80
11. sep 2014

Ahojte, boli ste už niektorá u dr. Gatovej? Doteraz sme všetko riešili s Galom a dnes ked som nas objednavala, tak nas objednali k nej.

sara20
11. sep 2014

@nika80 a aka je

nika80
11. sep 2014

@sara20 veď to práve neviem. Ideme tam 16.9.

domuska11
11. sep 2014

@nika80 je vyborna.dlhodobo robila v heliose,teraz je ako gynekolog vo svojej ambulancii,utorky robi v Iscare.je velmi pozitivna,vzdy dobre naladena 🙂 nemusis sa nicoho bat,ma velke skusenosti!

nika80
11. sep 2014

@domuska11 dakujem, chceme ist na druhé A zároveň posledné IUI, tak som zvedavá, aká bude.

domuska11
11. sep 2014

@nika80 vyborna,ta jej nalada sa prenesie aj na teba 🙂 drzim silno palce 🙂

putna
18. sep 2014

Ahojte babenky...tak tretie ivf nám nevyšlo... ☹ včera mi volali že to je negatívne...ešte máme jedného mrazáčika...boooože bola som mesiac na Lúčkách....jedla som chlorelu, pila jačmeň a nič....no čo už hlavu hore a ideme dalej....držkajte sa.... 😉

domuska11
18. sep 2014

@putna je mi to luto :( chcem sa opytat,ides skusit dalsie ivf?? A v iscare ci menis centrum? Ja mam 2 ivf,et negativny,buduci tyzden KET.vsetky vysledky mam v norme a aj tak nic,je to ciste zufalstvo :(

putna
18. sep 2014

@domuska11 Ahoj...no chcem to skúsiť niekedy až budúci rok na jar...asi tak v apríli...uvidím....pojdem do Nitry na imunologické vyšetrenie kde mi zistia či moje telo je schopné prijať umelo vložené embryo do maternice....

putna
18. sep 2014

@domuska11 ...a máme ešte jedno zamrazené a ostanem v Iscare....aspoň zatiaľ.... 😉

domuska11
18. sep 2014

@putna ja som tam akurat dnes bola v Nitre na kontrole 🙂prvy krat som bola v aprili,zobrali krv potom o 6 tyzdnov konzultacia-kde na nic neprisli a dnes opat,tiez nic nove ,ale nic ine som necakala🙂 uvidis,ten posledny je ten spravny 🙂

santeema
18. sep 2014

@nika80 aj ja som bola, mila pani, robila mi vklady, prijemna fakt a ma stastnu ruku, lebo jeden z nich bol uspesny🙂

sara20
19. sep 2014

Kocky chodili ste niuektora po ivf do prace v 1trimestri as vsetko bolo o.k.

misaelka
19. sep 2014

baby robi ta dr. v utorky aj ket?

moniatko13
21. sep 2014

@nika80 Gatova je úplne perfektná.robila nám ET.ta jej pozitívna energia ktorú mi dala,aj vďaka nej som šťastnou maminou 1 ročnej Chiarky.Snažilky držím vám všetky palčeky,nech ste aj vy štátnymi maminkami. 🙂 😉 🙂

moniatko13
21. sep 2014

@sara20 prve tehotenstvo som bola doma a sústredila sa babo a dopadlo to v 12 tt MA.moje druhe tehotenstvo - to som chodila do prace (krajčirka ),cele tehotenstvo prebehlo v poriadku. 🙂 😉 🙂