Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@maminka1986 Ahoj...no ja som spokojná v Iscare...iked zatiaľ máme iba neúspechy ale kvôli prístupu sa tam rada vrátim....podľa mňa centrum ako centrum...ked sa darí tak sa darí a ked sa nedarí tak sa nedarí...tak ako aj v iných veciach...taký je život.... 😕
@putna ahoj dakujem...lebo ja neviem kde ist...či nakoniec nepojdem do gynpor pri nas na sliač kedže my chceme IUI len skusiť...
Ahojte bambulky.stretli ste sa aj vy z podobnym pristupom svojho gynekologa?poslali ma k memu z mt,ze sa mam uz u neho hlasit.a on ma odbyje ze do 12tyz.somnou nemieni nic robit,ze sa predcasne neteste,este nemate nic vyhrate.
@sara20 to je čo za debila??? ach jaj...
baby prosim vas mate tu dáka PCO A BERETE METFORMIN??? mne ho dala endokrinologička-to som jej ja navrhla a nemam ani testy diabetologivke urobene...chcem ist do ISCARE DO MT ale bojim sa objednať a ani neviem čo povedať a neviem kedy ma objednaju jaaaaj neveim čo robit .((((
@maminka1986 ja idem zajtra do mt.neboj sa objednat.v mt su dr. užasny,z dobrym srdcom.objednaj sa a v mt ti povedia dalsi postup.
@maminka1986 ja som bola najprv v heliose,0disla som odtial do iscare.urcite lepsi pristup,prostredie,cena...viem,ze aj iui maju lacnejsiu ako helios.zas v heliose maju podla mna lepsiu embryologiu.v heliose je velmi vela ludi,lekari sa pri tebe striedaju,vzdy mas niekoho ineho v iscare 4 dni v tyzdni dr.galo a utorky dr.gatova.ono nikde si nevyberies co je lepsie,ale pre prijmeny a kludny pocit odporucam urcite iscare 🙂
@maminka1986 pisala som ti ip
@domuska11 dakujem ti velmi pekne za odpoved viacej báb mi to píše.) kamoška ide teraz na ivf do heliosu..
ahojte baby, pripajam sa k vám. ja mam taky problem, že minuly rok som isla do KE GYNCARE a tam ma vysetrili dozvedela som , ze mam endometriozu a aj myomy. potom koncom februara som podstupila laparoskopiu, hned nato v prvom cykle otehotnela tak som sa tešila , no skoncilo sa to velmi rychlo v 6tt nebilo srdiecko :( po kyretaži , ze vraj treba 6m pockat, tak sme cakali,
a teraz sme to skusili ale nic dnes mi došla mrcha, som taka zufala, čas beží bio hodinky tykajuuuu........
viete mi niektora povedat ako je to v martine? ked z toho bude ivf, tak by som to tam skusila, v gyncare som nemala velmi dobry pocit dr, bol taky odmerany , ked sa nepytaš veľa nepovie :-/
@nelka79 ja som z Gyncare odisla do Iscare v Martine a lutujem len to, ze som to nespravila skor... Herman mi od zaciatku velmi nesedel, ale mal dobre referencie, tak som si povedala, ze vie co robi. V Iscare sa velmi cudovali ked som im opisovala postupy dr.Hermana... priamo ohrozil moje zdravie/mozno aj zivot/ ked mi pri punkcii nevybral vsetky vajicka z vajecnikov aj napriek tomu ze vedel ze ma prestimuloval a mala som velmi vela vajicok, samozrejme ze ma manzel musel v noci odviest na pohotovost s OHSS, bola som tyzden v nemocnici a primar mi povedal ze mam byt rada ze zijem ... A to ani nehovorim o tom ze v Gyncare nam tvrdili ze sme obaja zdravi, ze nevidia dovod aby IVF nevyslo /mame za sebou 3xKET- neuspesny/ a v Iscare prisli na problem aj u manzela aj u mna...
@tankika tak to je mi ľuto cím si prešla. ja som mu vdačna zato že vôbec viem , že mam problem. moj byvaly gyn. ma len pchal tabl, 5 mes, a nič neurobil potom som isla do gyncare odporucila mi ho kamoska.
ale keby malo dôjsť k ivf tak nesla by som tam s kľudnym srdcom. ako sme sa vratili s vysledkami po laparo tak sa mi zdal taky cudny, a bol aj taky negativny ked som sa spytala ci je nadej prirodzene otehotniet, tak vravel ze nie velky aj ked sa podari je velka šanca na potrat, to sa aj stalo. v tom mal pravdu, ,len mne sa zdal ako keby z toho celeho robil biznis, za kazdu cenu treba ivf.
preto sa vypytujem ako je to v Martine, lebo by som to tam skusila ked nam nevyjde prirodzene,
Baby myslite ze 3v1 je silne?pili ste niektora v tehotenstve.dnes som si dala,pol na pol z mliekom.to 3v1 z lidla.
@sara20 ahoj. ja som kavovy zavislak a pila som kavu cely cas az do porodu, 2 salky denne a bolo vsetko v pohode. dokonca aj ked som kojila malicky spinkal ukazkovo. ak ti chuti, tak si ju kludne daj. nijak nemoze uskodit v takom malom mnozstve. ja som sa pytala a aj v centre pri ivfku mi nezakazali 2 salky🙂
Baby a aky je cenovy rozdiel v gyncare a v iscare v martine??V ke sme boli minuly rok,neuspesne a teraz by som chcela vyskusat ten Martin...
Ahojte, neviete či existuje súkromná skupina Iscare Martin? ak nie bol by záujem z Vašej strany?.... 🙂
Super 🙂 zajtra popisem tam viac info a pod.
Ahojte, môžete pridať aj mna do súkromnej skupiny? Dakujem
@matulisa poprosím, aj mňa pridať do sukromky, ďakujem 🙂
@merry1001
@andrea1302sk
@maryah zajtra budem na počítači, pridám vás..

baby prosim vas kde mám ísť ,?helios či iscare??vobec neviem :((((((