icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

matulisa
12. okt 2014

@merry1001
@andrea1302sk
@maryah nakoniec sa podarilo cez mobil 🙂

sisa1984
13. okt 2014

@matulisa aj mna prosím pridajte...vďaka

sara20
13. okt 2014

@matulisa prosim do sukromky 🙂

balance
13. okt 2014

@matulisa aj ja prosim do sukromky 🙂

lilinka43
15. okt 2014

@matulisa aj ja poprosim pridat do skupiny🙂

lucyliu1312
15. okt 2014

@matulisa aj prosím pridať do skupiny 🙂. Ďakujem

tinek
24. okt 2014

@matulisa aj ja poprosím pridať do skupiny, ďakujem 🙂

michellevendero
29. okt 2014

@matulisa Tiež prosím pridať do skupiny a moc krát Ďakujem 😉

putna
4. nov 2014

Ahojte babenky snažilky...potrebujem sa vyrozprávať...dva roky som si dala od všetkého pauzu...ako som spomínala bola som mesiac na Lúčkach a tretí pokus nevyšiel... ☹ ešte máme jedného mrazáčika ale mám trocha strach že sa nepreberie...to by bol pre nás koniec s našim genet.materiálom...už by nám zostávalo len darcovstvo - embryá. Ja verím, že nám toto centrum pomôže...a jedno dieťatko budem mať...však babenky? napíšte mi niečo povzbudzujúce...dakujem...🙂

babatenko77
4. nov 2014

@putna ale preberie sa neboj 🙂 Hlavne si to tak nepripustaj k telu a pozitivne mysli 🙂 Podari sa to. Drzim moc-moc palce 🙂

santeema
4. nov 2014

@putna ahoj. len tak pre zlepsenie tvojich vyhliadok a nalady. mne to centrum babo dalo, bola som na prve dva pokusy vo ferticente a na na dalsie dva v iscare mt. a podarilo sa na ivf c.4. oni su tam velmi prijemni vsetci, sa to neda s tou blavou porovnat, aj sa zamyslia co s tebou, lebo ja som mala problem s vajickami, ze napriek stimulacii som mala v ivf c.1 iba 2 vajicka a potom dalsie dva pokusy ani jedno. galo mi dal maximum hormonov a iných a mala som rekord velky az 3 vajcika a z jedneho je maly a to sme s priatelom 17 rokov spolu a mala som ho ked som mala 38. tak ti to velmi zelam, aby to aj tebe vyslo🙂, urcite to bude tak🙂.

slavka_2012
4. nov 2014

@putna samozrejme,že budeš mat babetko 😉 ja verim že Galo nam pomože a budeme kočikovat naše vytužene a tvrdo vybojovane detičky 😵

merry1001
11. nov 2014

@zuzulik85 Ahoj Zuzi. Ako sa máš? Ako pokračuješ? Čo nové?

marverka
11. nov 2014

Ahojte. Prosím Vas neostal niektorej Puregon?dík

zuzulik85
11. nov 2014

@merry1001 ahoj moja.. no mám sa fajn. tento rok som ivf už neriešila.. prvý pol rok bol riadne ťažký.. ale druhý pol rok sa už sitácia otočila. Mám super novú prácu. Aj manžel zmenil prácu.. takže máme vyššie príjmy.. chceme kúsok poplatiť dlhy čo nám vznikli neúspešnými ivf.. A potom začnem kúsok šetriť na nové.. možno to skúsim budúci rok. ešte neviem. Zatiaľ som spokojná v novej práci. No v mojom okolí pribúdajú tehotné kamošky, tak je to pre mňa dosť ťažké.. niekedy si tak pomyslím, že som riadne silná osobnosť, keď som sa z toho ešte totálne nezrútila.. A ty sa máš ako? čo máš nového?

merry1001
11. nov 2014

@zuzulik85 Tak to super, som rada, ze sa Ti podarilo nájst si prácu . . .a aj manzel ze lepsie. . .lebo to Ti na strese len pridávalo. . ..pracujes v tom kauflande, ci nieco ine? Manzel kamionista?. . .ja sa mám tiež dobre . . .dorobila som si doktorat, stale mám dve práce, tak som sa v poslednom rade do nich "zažrala", staviame chatu, podarilo sa mi po ivf nieco schudnút 🙂. . .a tak. . .akurat sme podali dnes žiadosť na druhé IVF do poisťovne a po novom roku sa chceme do toho pustiť. . .tak som rozmýšlala, či sa Ti nepodarilo po prírodnej medicíne prirodzene alebo či sa po novom roku nepridáš 🙂. . .

zuzulik85
11. nov 2014

@merry1001 no muž je už kamionista 🙂 a ja.. kaufland nie a nie dostavať u nás, no podarilo sa mi zamestnať v TETA drogérii.. takže úplne super.. pravidelný príjem, čisto, teplo, žiaden stres.. no úplná pohoda.. kolegyne super, takže v tomto smere som maximálne spokojná. ja s ivf počkám zrejme na koniec leta, alebo na jeseň. som zamestnaná len 4mesiace, takže nechcem do toho hneď skočiť.. a najprv chcem trošku našetriť peniaze.. a momentálne si ich kúsok užiť.. prvý pol rok bol extra kritický.. žiť z 20€ na týždeň.. bola riadna bieda.. takže teraz si vždy kúpim čo chcem. a je to super pocit. ale najlepšie je, že už sa toľko s mužom nehádame.. peniaze robia s ľuďmi divy 😀 Takže na jar ideš na to? super. budem na teba myslieť a silno držím palce.. podľa mňa, bude budúci rok úspešný rok... u mňa ľudové liečiteľstvo veľmi nezabralo.. ale čo chcem, keď mám "sex" tak raz do týždňa.. mužík chodí na týždňovky, takže tie šance máme stále mizerné..

eeveeliin
11. nov 2014

Ahoojte.. pridavam sa s mojimi zatial minimalnymi skusenostami s ISCARE v Mt. Chodime k dr. Gatovej... Dnes sme podpisali ziadost do poistovne na ivf. Ja som vraj v poriadku, len priatel ma malo spermii a zleho tvaru, snazime sa uz cca 2 roky a nic, tak uz to nejdeme viac natahovat... Len mam velku obavu zo vsetkych tych hormonov a vsetkeho s tym spojeneho. Financne na tom nie sme uplne fajn Tazko sme sa rozhodli, ze babo financne zvladneme a teraz sa este aj vyhadzeme z toho mala, co mame, na ivf. Po babatku vsak velmi tuzime. Priatel od decembra zacne v novej praci, tak snad to zvladneme.
Pani doktorka je super. Vysvetli, poradi... Mam z nich dobry pocit. Bojim sa vsak vsetkeho, co bude...

skaredekacatko
14. nov 2014

@zuzulik85 ahoj ako sa máš čo nové dlho sme npísali spolu. Prosim ťa nevieš mi povedať že ke´d ti brali krv v iscar pred prvým ivf čo všetko zisťovali? Ja si už nepamätám a teraz chodím po vyšetreniach bo embrio sa neche uchytit .

eeveeliin
14. nov 2014

@matulisa mozem aj ja poprosit pridat do sukromnej? Dakujem

zuzulik85
14. nov 2014

fu moja. tak to si už ozaj nepamatám. inak sa mám fajn 😉 mám skvelú prácu, super kolektív.. teda sme tam 3 baby a super si rozumieme. Takže ich mám nielen ako kolegyne ale aj kamošky. mám pravidelný príjem. Aj muižíkovi sa zvýšil príjem.. takže si celkovo žijeme šťastnejšie ako vtedy.. Aj keď bábo veľmi chýba v našej rodinke.. ale raz to hádam príde. momentálne najbližší rok si chcem užívať život normálne.. a nie chodiť spať a ráno vstávať s depresiami z neúspechov, psychického vyčerpania... teraz si užívam, že som medzi ľudmi.. môžem si kúpiť čo sa mi zapáči.. chcela by som skúsiť tretie ivf.. možno na jeseň budúci rok. uvidíme.. silno ti držím palce.. aj všetkým babam tu. lebo bábo je zmysel života.. už všetky baby naokolo mna majú miminka, alebo sú tehotné.. to je najťažšie, dívať sa na to, a tváriť sa že som v pohode.. Nie. aj keď sa mi teraz darí.. bábo chýba.

kathy1
15. nov 2014

@matulisa mozes aj mna pridat do sukromky? dik

matulisa
15. nov 2014

@kathy1 veď si tam...

any395
19. nov 2014

Milí priatelia, oteckovia, mamičky. Pripravili sme pre vás celodenné podujatie s prednáškami o očkovaní, pôrode a prirodzenom rodičovstve v ŽILINE. Srdečne všetkých pozývame.
http://www.porodnaasistencia.sk/index.php?a=akt...

dm2
26. nov 2014

@zuzulik85
@eeveeliin ahojte, vedeli by ste mi poradiť niečo o dr. gaťovej? aka je? mate s nou skusenosti?
ja totiž uvažujem že k nej prejdem do ambulancie na severe. len neviem aka je?

dakujem, velmi by ste mi pomohli 🙂

eeveeliin
26. nov 2014

@dm2 ahoj. Ja s nou nemam najmensi problem. Moja sestra na nu neda dopustit, mala problemy a doktorka jej velmi pomohla. Ja som zatial moc neriesila, ale prehliadky robi poctivo. Teraz sme v car a aj tam u nej. Je to velka optimistka, cloveka nabije. A samozrejme odbornicka.

dm2
26. nov 2014

@eeveeliin dakujem že si odpisala tak rychlo 🙂 ja som momentalne u krivusovej lackovej a nemôžem na nu nič povedať zleho, je fakt super, ale strasne dlho sa u nej čaka, ako je to u gaťovej?

ja som sa bola u gaťovej minule opytat či by ma vzala, lenže neviem či som sa rozpravala so sestričkou alebo doktorkou, bola tam totiž iba jedna 😀 ma taky trosičku akokeby zachripnuty hlas?

eeveeliin
26. nov 2014

Doktorka ma cierne vlasy, sestricka bledsie hnede 😉
Ide to tam celkom rychlo. Kolegyne mi nikdy neverili, ze som bola u gyndy, ked som bola tak rychlo naspat 🙂 ale je pravda, ze raz som si trosku dlhsie pockala, ale to tam bolo strasne vela tehotnych 🙂

eeveeliin
26. nov 2014
dm2
26. nov 2014

@eeveeliin vdaka 🙂 a aj sa tam niečo plati?
ja som doteraz bola v podstate spokojna, ale neskutočne dlho som čakavala, prisla som napr. o siestej, pol siedmej rano a vysla som odtial niekedy aj pred dvanastou a to som bola na rade druha...nechapem podla čoho sestrička vola ženy dnu...
a to ešte k tomu aj ženy čo si chodia len pre recepty čakaju tiež dve hodiny aj viac....ale zase doktorka za to fakt stoji je mila a super odbornička, len čo nekonečne čakanie...
preto by som ju chcela vymeniť a bola som v septembri v iscare, ale u galla na vysetreni a zistila som že tam robi tato gatova, tak som začala uvažovať o prestupe 😀

a ak sa môžem ešte opytat, nevieš či je mudr. gaťova doktorka, čo prebrala pacientky po dr.krupovej?