icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kako23
10. dec 2015

@alica311 ahoj, ja som mala pred viac nez rokom FSH 12,97 a AMH (rezerva vajicok) 0,13. Potom FSH kolisalo a podarilo sa prave v ISCARE MT. Ak chces viac info, napis do IP.

bykaterina
10. dec 2015

@alica311 oni sa riadia AMH 🙂 ze to je presnejsie, ale inak aj pri tom tvojom sa da

alica311
20. dec 2015

Baby, koľko sa čaká na výsledky amh? zabudla som sa v centre spýtať... ☹

lutost
22. dec 2015

alica311 urcite je tam sanca, dolezite je byt pozitivne nastavena 😉

alica311
22. dec 2015

@lutost napriek zvýšenému fsh nám lekárka odporúčila iui, a to má manžel aj zhoršený spermiogram, no neviem 150 e za iui pri zvýšenom fsh.. 😖 .? ale snažím si zatiaľ nič nepripúšťať a veriť že všetko bude dobré 🙂

maatulinka
22. dec 2015

Ja som mala na hranici AMH, IUI bolo úspešne na druhý pokus, platili sme 100 ecok, to je tak primerane, čítala som, že Iscare zdražel, čo je veľká škoda, aj keď pre bábätko by človek urobil čokoľvek... Držím palce...

lutost
23. dec 2015

alica311 my sme v Heliose platili 100E , ale verim ze to vide 🙂

alica311
23. dec 2015

@lutost tak my dnes IUI 150e, + 23e utrogestan a 23 e ovitrille 😝 Tiež verím, že to víde? V čom je u Vás problém?

alica311
23. dec 2015

@maatulinka Akú hodnotu si mala AMH prosím?

alica311
23. dec 2015

@lutost Ozaj, mne hneď po zákroku teda hneď po IUI kázala sestrička (asi), že ešte dnes večer povinný pohlavný styk... Nevieš prečo? Bola som v ISCARE.

maatulinka
23. dec 2015

@alica311 no myslím, že som mala 1,2 - hranica je 1... Ale doktor hovoril, že mal pacientku s 0,2 a otehotnela... A pohlavný styk majte, dnes, zajtra, lebo môže sa stať, že mozes otehotniet aj prirodzene... Ja som v 26 tyzdni a čakáme dievčatko... 😄 Držím palce, treba veriť

alica311
23. dec 2015

@maatulinka OKI, ďakujem, sexík teda bude 🙂 aj keď u nás je aj zlý spg.... Ja mám AMH 1,57, tak dúfam, že to nie je až také zlé 🙂 Prajem krásne tehuľkovanie 🙂

maatulinka
24. dec 2015

@alica311 u manžela bol spermiogram v poriadku... Ale verím, že sa podarí... Držím palčeky... Pekné sviatky...

lutost
5. jan 2016

alica311 - sorry az teraz citam prispevok, veru neviem preco povinne 🙂 zrejme pre krajsie sviatky ;) mne sa zda ze tiez hovorila ze by sme mali.

lutost
5. jan 2016

@alica311 Ahoj, u nas v podstate nebol problem nikde🙂 resp. vsetky vysledky sme mali dobre...mozno iba nacasovanie sme mali vzdy zle :D

alica311
5. jan 2016

@lutost takže krv negatívna ☹ ☹ ☹

lutost
6. jan 2016

@alica311 nie vzdy sa to podari ihned, ale treba verit, a vzdy je tu aj dalsia moznost 😵

bambinecka
9. jan 2016

Ahojte. Mám na predaj viac balení Utrogestanu. Viac info v správe.

lutost
18. jan 2016

kočky treba veriť, my s priateľom 4 a pol roka a nič, jedna inseminácia a už je to 18.týždeň kedy sa teším na bábo 😉

janulka232
31. jan 2016

@kako23 Ahoj dala si mi nadej,že ked už mam malo vajičok tak ako ty 0,13 tak predsta sa to može podarit aj,ked na prvy krat to nevyšlo

kako23
31. jan 2016

@janulka232 mne vysiel 4 vklad, druhy v Iscary. Dr. Galo je najlepsi. Drzim palce 🙂 keby si potrebovala nejake info, kludne pis aj IP.

janulka232
31. jan 2016

@kako23 ano možem povedat,že Dr.Galo je dobry taky ludsky muž.Mam z neho dobry pocit.Tak ja som prvy krat nemala vajička,lebo som mala iba jeden folikul.Ale o take tri štyti mesiace ideme na to znova,lebo teraz budem uživat lieky.A dakujem 😉

kako23
31. jan 2016

@janulka232 neviem ci pomohlo presne to ale uzivali sme asi 4-5 mesiacov vitaminy od Jamiesonu C, D, E, koenzyn Q10, kys.listova, selen, zinok, omega 3 a tabletky maca+kotvicnik od Jukla. Aku si mala stimulku? Ked som bola dva krat v Brne tiez som mala jedno max. dve vajicka a potom v Iscary to bolo uplne ine.

fifitko25
31. jan 2016

@janulka232 ahoj, tiež som pri prvom kole IVF nemala žiadne vajka a pritom hormony ako pre kona.... a pri druhom som ich už mala 8. Ono to fakt záleží aj na tom, ako telo zareaguje, to sa žiaľ ovplyvniť nedá. Dá sa len veriť a pozitívne myslieť, raz to predsa musí výjsť 🙂

janulka232
31. jan 2016

ja som brala iba clostilbegyt a pred odberom som si pichla pregyl a nič viac som nebrala a teraz budem uživat norethisteron tri mesiaca a potom clostilbegyt mne injekcie nedava neviem prečo.A teraz zase začnem brat inofolic a nič viac.Tak ty si toho dost uživala 🙂

janulka232
31. jan 2016

@fifitko25 Ahoj.Tak ja moc toho neberiem,ale bola som smutna,že nenašiel ani jedno vajičko.Ale musim,len verit,že druhe kolo bude uspešnejšie.Takže pri druom kole Tebe sa podarilo?

kako23
31. jan 2016

@janulka232 mne inofolic nezabral. A s clostilu mne bolo priserne zle a robili sa mi z neho cysty...ja som si povedala, ze skusime taku intenzivnu vitaminovu kuru kazdy vitamin osobitne lebo predtym sme mali vzdy skor multivitaminy a to bolo bez ucinku. Pri tychto sme normalne citili rozdiel....Neviem ale mam pocit, ze prave aj to pomohlo pri stimulke. Urcite vie dr.preco Ti dava prave tuto kombinaciu.este raz drzim palce 🙂

fifitko25
31. jan 2016

@janulka232 v druhom kole som sa dopracovala az na vklad, ale zial nevysiel.... A nemame ani mrazacika... Ale verim, ze do tretice to dame 🙂

janulka232
31. jan 2016

@kako23 tak určite musi vediet čo dava a tiež veri,že to namna aj zaberie.Ale skor znesiem lieky ako injekcie.Aj ked musim povedat,ked som brala clostilbegyt a až 5liekov denne už sa mi až hnusili ☹ .

janulka232
31. jan 2016

@fifitko25 silno držim palčeky,že po tretice sa to podari.A ja verim,že po druhy krat to vyjde,kedže ja som už samoplatca a je to dost finančne naročne,ale to každa jedna z nas vieme ktora to postupuje