icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina ano zostaveme zatial ;) Sa mi zdalo dost cakat 3 tyzdne na zilinu tak uz som chcela aj vediet ake su moznosti kolko sa cca doplaca a okolo toho ;) ze vsade su dost cakacky a nechcela som stracat uz cas .Uvidime teda snad sa nam daco zadari a nenajde sa uz ziadny problem .Co sa tyka ceny nam povedala nech ratame 1000 € .Zabudla som sa jej ale spytat ze ked to nevinde ci kazdy pokus bude tolko :( Ze je to dost keby sa to musi absolvovat viac krat .

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 to rátaj aj O 500 viac ak budeš mať viac vajíčok. toto vlastne stojí príprava A mrazenie embrya A uskladnenie na rok A lieky samozrejme to je Cca 1500 E. Ak budeš mať viacej vajok na icsi A tým pádom na mrazenie embrya tak môže to byť tých 1000. A vklad je v cene prvý. Potom keby sa teoreticky nezadarilo tak ideš na ket A to stojí okolo 150 E. Iscar išiel hore tak neviem presne cenník. No inak ten gyn fiv má aj pobočku V ba. Tak cenník by mal byť na stránke A že údajne má byť lacnejší ako iscare. Ale neviem nepotovnavala som ich

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina dakujem ti ;) Myslela som ze keby to je na viac krat ze tak to by bola ina palba ;)

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 nie nastastie 🙂 ale aj tak to je palka. a uz ste podpisovali ziadost do poistovne ? kedy mas narodky kolegyna z fakulty 😀

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina skusim uz prvy pokus tam a uvidime ;) Potom si to este pozistujem ze ja v tom moc neviem chodit ;)

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina ano dali nam to podpisat .Zobrali nam obidvom krv plus mne vysetrenia komplet a mam ist 1/2 ked zacne ms na krv a potom prist 10 /12 den na sono.Ja mam 39 v juny ;) tak mam co robit 🙂

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 no tak to mas v pohode 🙂 kedze ste to dnes podpisali tak to stihnete este tento rok 😉 dolezite je aby to prebehlo ta priprava to pichanie a odber a vklad 1 cize ET. takze pohoda jahoda to das

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina este priatel ma ist na 1 spermio ze chce pozret ci nenastala daka zmena aby vedela na koho to dat na poistovnu aspon tak nam povedala ze aby to poistovna uznala cize ona to asi este nepodala .Ze mne spravila komplet vysetrenie ze ci sa nahodou aj daco u mna nenajde .Ale ziadost sme vypisovali .

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 no a on mal tam robene 2 spermiogram alebo inde ? lebo tusim poistovna pozaduje dolozit 2.
no a u teba robili hormonbalny profil preto ides este na 2 kontroly aby vedeli ako si na tom aby vedeli ake davky dat.
ono ked vam pride potvrdenie ze to schvaluju tak to hned vyberies leiky a ides na to 🙂 to ide potom z kopca ked by ste to aj nestihli do decembra lebo kvoli vianociam sa tam brzdi s pripravou na IVF. tak januar to rozbehnete

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina on mal robeny len 1 u nich v iscare.Co sa tyka cakania povedala nam ze cca nech ratame mesiac a pol .Ja len dufam ze by sme mohli stihnut do konca roka ;) Skoda ze nam nepovedali ze bude treba este 1 by som ho nechala na sucho ;)

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 😀 ze na sucho ale tak uz ma termin na spermiogram ? tak ked to da v o2-3t tak schvalenie trva cca 30 dni niekedy menej ale na to sa nespoliehaj ak mas poitovnu vseobecnu maju viac pacientov a trva to trosku dlhsie tym padom, niekedy naozaj aj tych 30 dni. v dovere ze to mali cca za 2t aj menej. ako kedy podla dovoleniek asi tiez.
tak aj tak asi to este stihnes ale ked nie tak januar to isti.
a aky ti navrhli protokol kratky ci dlhy ? ci este nehovorila ?

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina nevravela mi nic .Termin na spermio mu nedala ze ma prist pojde na buduci tyzden do ba tak si da rovno spravit ;) Len neviem ci ona nebude este cakat na moje vysledky ze sa tak vyjadrila ze uvidime podla spermio na koho to hodime ;)

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina ja mam rovno vseobecnu poistovnu

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 no tak nech si zavola na termin do BA na ten den co ma ist aby ho urcite zobrali. potom kludne napis tej doktorke ze kedy chce poslat ziadost . aby si sa vedela uvolnit v praci ze mate na konci roku toho vela 😝

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina dakujem ti za rady ;) Super ty uz sa v tom tak vyznas ze mozes robit poradenstvo pre kliniky ;)

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 to veru ano ved mam aj toho zial vela za sebou 🙂 poslal som ti pozvanku do skupiny iscare martin. tam inak pod oznacenim najdes vysetrenia postupy , videa ako pichat injekcie do brucha...

alexa933
27. sep 2016

@bykaterina dakujem ti ;)

bykaterina
27. sep 2016

@alexa933 nie je zac 🙂

alexa933
1. okt 2016

@bykaterina prosim ta ked som dostala ms vecer az tak sa to rata az ako nasledujuci den nie aspon tak si myslim ja ked je to vo vecernych hodinach ci sa mylim ?Pytam sa pre istotu ze mam ist 2/3den na odber nech daco nepomrvim 🙂 a potom aj ten 10/12 den by som mala ratat tym padom od dnes nie ;) Dakujem ti nemam si to moc u koho potvrdit ked je vikend . ;)

bykaterina
1. okt 2016

@alexa933 ked si dodtala vecer tak dnes je 1dc 🙂

alexa933
1. okt 2016
dianka33
13. okt 2016

Prosim Vas, bola ste niektora na inseminacii v Iscare Martin? Vopred moc dakujem za info. Prosim kolko cca stoji?

bykaterina
13. okt 2016

@dianka33 aktualni cennik mas na webke iscare 🙂

dianka33
13. okt 2016

@bykaterina pardon za trivialnu moju druhu otazku /cena/. Ked som znova kukla, tak som uz videla ;)

bykaterina
13. okt 2016

@dianka33 no maju to tam tak zasite ☹

bykaterina
13. okt 2016

@dianka33 inak je tu diskusia o IUI skus sa tam opytat tu to moc nezije v tejto diskusii 🙂

dianka33
13. okt 2016

@bykaterina dakujem 🙂

modrafarba
14. okt 2016

Ahojte mám kvapky gynex neotvorené sú dobré na ochorenia a poruchy hormonálneho systému, gynekologické zápaly, mužskú a ženskú neplodnosť Sú to výťažky z bylín žiadna chémia Respirácia do 12/18

buskakatuska
25. okt 2016

@matulisa mozem aj ja poprosit sukromku :(

putna
10. nov 2016

Ahojte babenky...2.12. sme objednaní na konzultáciu ku dr.doc.Tomášovi...verím, že nám pomôže k vytúženému cieľu... 😉