Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@bykaterina ahoj, ja som bola dnes v iscar Martin u Dr.tomasa a povedal, že mi musíme ísť na IVF. Vieš mi otomto viac napísať čo ma čaká a tak? A čítala som že ste poslali pozvánku do skupiny iscar, mohli by ste to aj mne poslať? A vám robili IVF?
Ďakujem za každú radu.
@lucina1100 ahoj ja uz v skupine niesom ale pozri si zoznam skupin a tam ju najdes posles ziadost a kocky ta pridaju 🙂
@vanesanova ahoj, ja som bola dnes v iscar Martin, a Dr.tomas mi povedal, že inseminacia sa nerobí iba pri 20 miliónov a viac. A zarazilo ma u teba, že Dr.Galo ti povedal že insrminaciu dokáže urobiť aj z 1 milióna, mohla by si ma uviesť na správnu mieru? Pretože nechcem podstúpiť IVF.
Ďakujem za každú radu.
Ds
@bykaterina a kde nájdem tu skupinu na stránke iscaru? A tebe robili IVF?
@lucina1100 inak ak mas pochybnosti objednaj sa aj inde na konzultaciu co ti povedia. nar. Helios alebo gyn fiv tam robi teraz dr.Galo a dr. Gatova , pisla som ti IP
@lucina1100 nie tu na MK co su skupiny pisala som ti to do IP 🙂
@bykaterina a napisala by si mi ty prečo ti robili IVF? Budem ti vďačná, tu baby píšu že sa dá inseminacia urobiť aj z 1 milióna spermií, ale Dr.tomas povedal že nám treba na inseminaciu 20mil. Spermií, vieš má uviesť na správnu mieru?
@lucina1100 na to ti da info presnu iny odbornik nie klientka, preto odporucam aby si bola kludna naozaj si skoc inde na konzultaciu do ineho centra. ked si pockala s tym celym procesom tolko tak o mesiac pockas dlhsie 😉
je mozne ze kazdy doktor mal pravdu lebo tie spermosky hovorili o inom objeme,jednotkach .. tazko povedat.
@lucina1100 ahoj moja uz je tam asi druhy doktor ze?lebo dr.Galo odisiel uz robit do gyn fin tu u nas v Ziline.no u nas to tak bolo ze boli sme tam prvy krat a muz mal 30.mil ibaze teratozoosoermiu teda zly tvar pocet aj pohyblivost v poriadku ja vsetky testy na 1tku.lenze my sme furt vymyslali a chceli to furt skusit prirodzene tak som citala studovala obaja sme brali milion pripravkov vitaminov doplnkov kludne ti napisem spravu co vsetko sme jedli...po roku sme teda sli opat na spermiogram vo viere ze to bude urcite uplna bomba a ze to bude super....lenze co bol pre nas sok!? :-O jemu sa to nie ze nezlepsilo...ale este zhorsilo!!!!!!a to sme podstupili spermiogramy aj v heliose aj v iscare a pojedli sme kopu vitaminov obaja za strasne prachy...tie volnopredajne...po roku nam totiz spermiogram ukazal len 12.milionov!!!!!!plus teratozoospermiu a slaby pohyb teda ze su pomale...tak my obaja na nervy v soku a strese sme sa konecne zobudili a uvedomili si ze jednoducho bez lekarskej pomoci to nepojde...tak este ten tyz.sme sa objednali na inseminaciu ja som zacala uzivat gynex kvapky aj napriek tomu ze ja som ziadny problem nemala ale su to cisto prirodne bylinne kvapky na podporu plodnosti plus dala som si v iscare urobit hyfosy-to ti pozru ci mas priechodne vajcovody ja som to mala ok a dr.Galo mi hned s nadsenim oznamil ze mozme veselo ist na insemin.v ten den bol muz na odbere a zas mu ukazalo len 12.milionov...ja cela nestastna sa ho pytam ze to je dost malo na inseminaciu a on ze je to uplne v pohode ze to moze vyjst kludne aj pri 1.milione!tak ma tak povzbudil...urobil zakrok a cakali sme dlho dlho sme cakali...to boli nejake dva tyz....ja som mala ale spinenie v case ocakavaneho menzesu tak som bola v tom ze urcite pride menzes a ze sa to nepodarilo a ked sme tam sli na kontrolu tak ma pozrel a oznamil mi...obavam sa ze ste tehotna!!!!! 😀 pritom testy som mala negativne tak sme cakali na krvne testy a tie ukazali ze sa to podarilo hned na prvy krat!no ja som tiez nechcela ist na umele pod narkozu...tak sme sli do toho...skusili sme na prvy krat a vyslo to som v 6.mes. uz. 😊 no a este sme si mohli uplatnit v iscare na zakrok aj 10 % zlavu.tak chod za dr.Galom do gyn fivu do Ziliny.on je uzasny strasne ta vie podporit a dodat ti optimizmus a hlavne oplodnil ma!!!!
@lucina1100 aj ja som citala pred nasou inseminaciou zarucene spravy na konikovi ze inseminacia sa pod 20.mil.nerobi a vidis niektori doktory s tym problem nemaju a moze to vyjst aj s omnoho mensim poctom ved na oplodnenie je dolezita len ta jedna jedina sikovna spermia 😉 u nas bol asi problem v tom ze sa nedokazali dostat do maternice...a ked mi ich vlozili priamo tam teda im skratili cestu tak to vyslo treba verit a skusit vsetko aj ked sa ti budu snazit nahovorit niektori ze to nejde....drzim palce!
Ahojte chcem sa opytat kto ma dobre skusenosti s Iscare Martin. Dakujem
@petra140 Ahoj, ja som tam bola teraz v piatok, nakolko bol tak velmi ospevovany, ale bola som velmi, ale velmi nespokojna, tak akurat riasim helios a zilinu gyn fiv. A z doktorom som bola uz duplom nespokojna.
Tolko moja skusenost s tymto sanatorium.
Ahoj lucina1100 ale preco veed co tu citam tak ze vraj su tam same chvali ....
@petra140 Ja som bola v Martine v iscare a chovali sa ku mne dobre a milo Tak tiež by som rada vedela, že prečo taká nespokojnosť
@petra140 ved to, aj ja som to citala, ale tieto prispevky su uz aj starsieho data, ale to je moj nazor, cakaren je strasne malicka a bolo tam asi 30 ludi, nemali sme sa kde pomestit, vydichany vzduch, vsetci sme sa tlacili, ani k doktorovi sa nedalo prejst, ani na krv, vsetci dychali na seba, ale oto nejde, ja som bola velmi nespokojna s nemonovanym doktorom ktory bol tak vychvaleny, bol uplne falosny, usmieval sa na silu, nedalo sa mu nic povedat, vsetko zamietol, ledva na nieco odpovedal, no my s manzelom sme boli nespokojny a to moj manzel ma nos na ludi on dokaze cloveka odhadnut hned.
modrafarba a kedy si tam bola
@modrafarba a kedy si tam bola
ja som tam bola teraz v piatok
@petra140
@modrafarba a u akeho lekara si bola.... Boli ste sa objednat aj na konzultaciu
@petra140 ja som boa u doktora Tomáša Ako hovorím tam sa točia veľké peniaze tak ani jeden doktor nie je stopercentný
Ja viem ako aj s tym pocitam ale to co som citala o tom centre tak sa mi zda ze noo neviem povedat ale ci je to tam az take ... viem ze ziadny lekar nieje 100%
@modrafarba a viem ako aj s tym pocitam ale to co som citala o tom centre tak sa mi zda ze noo neviem povedat ale ci je to tam az take ... viem ze ziadny lekar nieje 100%
@modrafarba a lekara Tomasa si nechcela skusit
Aj ja chodim do Martina iscare.A zatial som tam spokojna.Bola som spokojna aj pri lekarovi Galovi aj teraz pri Tomašovi.Všetko mi pekne nakresli a vysvetli
Tak skusime aj my a verime ze sa vsetko podari 🙂
@lucina1100
@lucina1100 Ahoj...prečo si nespokojná s doktorom? 😒 😲
@lucina1100 a ktorý to bol doktor?

@putna
Ahoj a dlho sa caka na termin na objednanie?