icon

IUI

smaragdzeleny
15. aug 2018

Ahojte snažilky. Chcem sa opýtať na názor a skúsenosti. Dňa 8.8. Som bola v centre na 1. pokus IUI. Na kontrolný odber krvi mam ísť až 23.8, len som chcela vedieť ci a podľa akých náznakov a pocitov viem vedieť skôr, či sa "to podarilo" . Na internete sm čítala rôzne názory, niektoré píšu ze to vedeli od 1.dna, iné v 7tt... My sa snažíme s priateľom už 5 rokov, a stále nič. Prosím dajte vedieť len tie, ktoré ste po IUI, resp. Brali ste nejakú hormonálnu stimuláciu kvôli ovulácii. Dakujem

Strana
z3
skvarocka
29. jan 2019

@bb1bb veeeelmi nechcem ist na ivf ale myslím si že asi budem musieť.

bb1bb
30. jan 2019

@skvarocka Určite sa nenúť do ničoho, čo nechceš, ale zase objektívne zvážte s partnerom všetky možnosti, vyhraďte si na to čas, nerobte nič zbrklo. A tá ms ma mrzí, sama to poznám, najhorší deň v mesiaci.

skvarocka
30. jan 2019

@bb1bb keď si spomeniem čo sa somnou dialo po ivf tak sa mi veru nechce do toho ist. Toľko zlého čo vedia hormóny urobiť zo ženou to sa ťažko zvládalo. Ja som k tomu nemala žiadne embryo tak tie hormóny proste museli ist von inak. Tie stavy má veľmi zmenili poznačili a to sú už odvtedy 2 roky a teraz mám zase podobne výkyvy. Hlavne v potení a nálade. Ale v krvy mi nič nezistili.

bb1bb
31. jan 2019

@skvarocka Tak to teda neviem poradiť. Ja som, našťastie, hormóny pri IUI zvládala bez problémov, IVF neviem porovnať. Treba sa v každom prípade poradiť s lekárom, je to veľký zásah do organizmu. A ako som už písala, hlavne sa neunáhliť a do ničoho nenútiť.

monka3211
14. feb 2019

Ahojte, v piatok som bola na folikulometrii, všetko Ok. Avšak už sme nestíhali IUI. Dostala som dve injekcie pregnyl a plánovaný styk. Od pondelka ma boli v podbrušku, aj pichá. Dnes o trochu lepšie. Ale keď sedím vystretá na stoličke tak hneď vpravo pichá. Máte stym skúsenosti? Ďakujem pekne

pettrisa
17. apr 2019

neviete mi prosim vas nejak blizsie povedat, ci je to zle znamenie ked som 12 dni po IUI a mam spinenie?

bb1bb
17. apr 2019

@pettrisa Neskúšala si test? Ja som nemala vôbec žiadne špinenie, tak neviem bližšie poradiť. Nemôže to byť zahniezďovanie embrya?

pettrisa
17. apr 2019

@bb1bb skusala som, a negativny

Strana
z3