IUI 2022
Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.
@pauli_s drzim palce.. 🍀🍀🍀
@no_co_uz
@ilovepizza ĎAKUJEM ❤️
@sim890 Tak držím palce! Píš potom aj ty update-y. ❤️
@ilovepizza
@no_co_uz
@sim890 🙁 negatívne…
@pauli_s 😔 mrzi ma to.. och .. som verila, ze ti to vyjde.. aspon jednej z nas.. 😒ides aj na krv?
@ilovepizza Áno, pre istotu pôjdem, však mám to 15 minút cesty do centra, takže pohoda.
@sim890 Áno pôjdem hneď na ďalšie. Chcem ešte jeden pokus IUI a potom IVF. Tak nech mám IUI rýchlo za sebou. Oxidačný stres - no predpokladám že mu vyšiel tento krát asi nejaký horší spermiogram ako bežne. A to že ťa nenechali poležať ani chvíľku je čudné. Do ktorého centra chodíš? Držím ti palce aby ti to vyšlo!
@sim890 aj ja chodim do gyn fiv a mna nechali, nech si polezim na posteli, ak chcem.. ale ja som nechcela teda, lebo aj povedal chlapec, ze uz su spermie kde maju byt a idu si svojou cestou
@sim890 drzim palce inak 🍀
@ilovepizza no tak hádam to bude dobré, aj keď si myslím že to ležanie to aj tak nejak extra neovplyvní 😃 a veľmi pekne ďakujem ♥️
@sim890 presne.. oni su uz v maternici a rozbehnute tym spravnym smerom 😉
@pauli_s to ma mrzi, ze ani tebe to nevyslo ☹ nejaká smolná skupinka sme 😕 ale urcite chod este na jeden pokus pred IVF. Ja som este stale nevolala do CAR aby som si dohodla konzultaciu co dalej, nejak podvedome to IVF asi odkladam 😀 ale asi aj pockam do konca leta. caka ma nejaka ta rozlucka so slobodou, svadba, 30tka..tak si necham asi leto na oslavy 😎
@no_co_uz tiez by som IVF teraz neriesila. to tak na jesen/zimu, ak by nevyslo dalsie IUI..
@no_co_uz
@ilovepizza No baby, lenže ja mám budúci september svadbu a nechcem byt v deviatom mesiaci na nej, chcem už mať po tom, takže ten čas hrá rolu. Okrem toho, priateľ už má 38 rokov, nechceme moc otáľať. Už to je čo sa snažíme rok aj 5 mesiacov, každý mesiac navyše sa mi zdá hroznejší a hroznejší pre mňa psychicky.
@pauli_s tak hlavne ked sa budes stresovat tymto, ze nechces mat brucho na svadbe, tak si tym ale ze vobec nepomozes.. do buduceho septembra je este casu habadej, dovtedy mozes aj porodit. robite vsetko preto, aby sa to podarilo, tak sa skus trosku ukludnit a nechaj sa unasat tym, co pride a ako to pride. jednoducho na prirodu sme zial vsetci prikratky a neovplyvnime ani nenaplanujeme vsetko aj ked si to velmi zelame. a v konecnom dosledku som presvedcena, ze keby si prave aj v tom deviatom mesiaci buduci september bola, bola by nesmierne stastna. a ked uz ide o to, aby si na svadbe nemala velke brucho, tak svadbu vies vzdy posunut ktorymkolvek smerom. takze moja rada znie, skus trochu menej “riesit” a “planovat”, ze co by bolo najlepsie a nechaj sa unasat tym, co pride.
@ilovepizza hej , je mi jasne , že by som sa tešila, ja som to písala len na margo toho, že vy by ste to nechali na jeseň/zimu… ja už mám čakania po krk, chcela by som IVF riešiť čím skôr 🙂
@pauli_s ahaaa okej 😃😃.. cize ty ides skusit este jedno IUI a potom hned IVF? ja teda si dam pauzu ak by to nevyslo druhykrat a potom uvidime.
@ilovepizza ja som popravde ani pri našich diagnózach nechcela ísť ani len na IUI. Chcela som ísť na IVF rovno, ale v centre nás k tomu dotlačili. Pri morfológii 1% a snazeni sa skoro rok a pol moc IUI zmysel nemá. Takže áno, už pri tomto IUI si idem dať žiadosť na poisťovňu na IVF a ak to IUI nevyjde ideme hned na to.
Vieš, my to bábätko naozaj chceme. A snažíme sa už naozaj dlho na nás. Nevidím v tom zmysel otáľať.
@ilovepizza inak vy máte aké vlastne diagnózy s partnerom? Prečo sa vám nedarí?
@no_co_uz A baby už ste dostali menštruáciu po vysadení progesteronu?
@pauli_s zrejme tiez len znizeny spg.. dg teratozoospermia. a snazime sa dva a pol roka a nic.. ja som dostala ms hned na druhy den po vysadeni progesteronu.
@pauli_s
@ilovepizza
Baby aj vás po IUI tak veľmi boleli prsia a k tomu ešte aj brucho, kríže ako pri ms?
@sim890 Ahoj mňa vôbec nie. Iba som sem tam cítila nejaké pichanie v podbrušku.
Ale v decembri, keď som bola tehotná, tak ma veľmi boleli prsia, ale to by si nemala predpokladám po 2 dňoch, už príznak, u mňa to bolo tak 10DPO. Myslím si, že to skôr bude zo stimulácie liekmi pripadne z injekcie na prasknutie folikulov.
Ja som dnes bola na krvi a žiadne prekvapenie - negatívny test na HCG.
@sim890 ahoj. mne po ovu vzdy narastu prsia a bolia ma, takze ja mam toto kazdy mesiac. drzim palce, aby IUI vyslo, rovnako aj @helka46r ☺️.
dufam, ze nam date vediet aj pozitivny vysledok 🍀.
ja by som mala ist na dalsie, ak vsetko pojde, ako ma, tak cca do tyzdna, tak uvidime potom co bude.
@pauli_s je mi luto 😒 tak sme dopadli vsetky tri takto negativne. verim, ze najblizsi pokus uz bude aj pre nas krasne pozitivny 🥰

@pauli_s drzim silno palce 🍀 😍