IUI 2022
Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.
@helka46r už som ti to tu písala bože 😬 všetky sme tu písali, ktorých sa pýtaš ako to dopadlo, prečítaj si poriadne komentare, dokonca priamo tebe som odpisovala, ale kľudne ti to napíšem ešte raz, sme tu 3 čo sme boli na IUI a ani jednej to nevyšlo, nie sme tehotná ani jedna
@pauli_s
@ilovepizza
Ahojte dievčatá dnes som začala špiniť a pichá ma aj v podbrušku, tak sa obávam, že je to už všetko stratené 😕
@sim890 ale ved ty si bola len teraz v pondelok, ci kedy, nie? tak to urcite nie je zacinajuca MS.. mohlo by to byt kludne uhniezdenie☺️. mne lekar po IUI aj sam povedal, ze spinenie je po IUI bezne a nemam sa takych veci bat.
@pauli_s
@ilovepizza
No bola som len teraz v pondelok, len ja mám strašne nepravidelné cykly a ešte donedávna som mala 22-dňove cykly až posledné 2 mesiace sa mi to ustálilo na 30-32 dní, preto mám strach či mi to zasa nezačína haprovať, dnes som 21DC.
Ale ďakujem baby za povzbudenie♥️♥️budem sa snažiť na to nemyslieť, snáď to bude dobré
@sim890 ms by sa ti ale aj tak zrejme nespustila, kym beries progesteron. takze tohto by som sa nebala. uvidis o par dni, ale podla mna to je dobre znamenie
Ja idem nakoniec na dlasie IUI v utorok, tak mi drzte palce 🥰
@ilovepizza no mne sa práveže vždy spustila MS aj počas brania Utrogestanu, asi mám nízku dávku🤷😁 ale verím teda, že to je dobre znamenie 🙂
A tebe budem silno držať palce, určite sa to už teraz podarí!🤞😊
Tak uz som cakatelka po druhom IUI ☺️
@pauli_s ty ides kedy?
@no_co_uz Ahoj, ty tento mesiac ideš tiež?
@ilovepizza Ahojček, vieš čo 25.7 idem na folikulometriu , to je 11DC, predpokladám že o dva dni potom ak budú pekné folíky - 27.7. Dám vedieť po vyšetrení. Koľko si mala ty folikulov? 🙂 Stimulovala si liekmi, či máš normálne ovuláciu? Ja užívam zase od 2DC Letrozol, riadne ma pichá vo vaječníkoch, ako minulý mesiac tak verím že zase budú aspoň 2 folikulky. Včera som mala telefonickú konzultáciu so svojou lekárkou a tá sama povedala, čo som tvrdila aj ja, že ak IUI nevyjde ani druhý krát ideme do IVF, že to asi nebude mať už ďalšie razy zmysel.
@sim890 ako to vyzerá s tebou? Rozbehla sa ti menštruácia alebo to bolo len jednodňové špinenie?
@ilovepizza A hlavne ti moc držím palce.
@pauli_s Dakujem ☺️. Ja mavam normalne ovulaciu, takze som nestimulovala, aj ked lekarka to navrhla, ze to moze zvysit sancu. Ale ze ak by bolo folikulov viac ako dva, tak uz by IUI nemohlo byt, tak som nechcele riskovat a prepast mesiac. tak ty to mas o tyzden, budem drzat palce aj nech ti tie dva folikuly vyjdu ☺️.
@pauli_s
Bodaj by si mala pravdu, ale uvidím nechcem sa dopredu moc radovať...A na test idem až v pondelok, ale plánujem si test urobiť skôr, už som strašne zvedavá 😂
@ilovepizza držím palce nech je toto IUI úspešne
@pauli_s
@ilovepizza
Baby prosím poraďte som 12 dní po ovitrelle a robila som si teraz test, myslíte že je to ešte ovitrelle alebo chybný test?
@pauli_s
@ilovepizza
Tu je po zaschnutí
@sim890 noo myslim, ze 12 dni po ovitrelle by to uz nemal robit on. skus este zajtra otestovat, ale vyzera to super! ☺️ drzim palce, nech tmavne 🍀
@ilovepizza ďakujem moc,♥️ dúfam že bude tmavnuť
@pauli_s
@ilovepizza
Baby tak nič z toho začala som krvácať a o 5 dní skôr 😤😤 a test už je slabší 🙁

@ilovepizza ďakujem pekne, určite dám vedieť výsledok 🙂 a verím,že u teba bude všetko dobré a absolvuješ to IUI samozrejme teraz už s úspešným koncom😊 budem držať palce🤞