icon

IUI 2022

pauli_s
28. jún 2022

Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.

sim890
14. júl 2022

@ilovepizza ďakujem pekne, určite dám vedieť výsledok 🙂 a verím,že u teba bude všetko dobré a absolvuješ to IUI samozrejme teraz už s úspešným koncom😊 budem držať palce🤞

helka46r
14. júl 2022

@pauli_s ako ti dopadlo iui ja som bola včera tiež čakám na výsledok ❣❣

helka46r
14. júl 2022

@no_co_uz ahoj ako dopadlo iui ak sa smiem spýtať ja som bola včera prvi krát na iui

pauli_s
autor
14. júl 2022

@helka46r už som ti to tu písala bože 😬 všetky sme tu písali, ktorých sa pýtaš ako to dopadlo, prečítaj si poriadne komentare, dokonca priamo tebe som odpisovala, ale kľudne ti to napíšem ešte raz, sme tu 3 čo sme boli na IUI a ani jednej to nevyšlo, nie sme tehotná ani jedna

sim890
16. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
Ahojte dievčatá dnes som začala špiniť a pichá ma aj v podbrušku, tak sa obávam, že je to už všetko stratené 😕

ilovepizza
16. júl 2022

@sim890 ale ved ty si bola len teraz v pondelok, ci kedy, nie? tak to urcite nie je zacinajuca MS.. mohlo by to byt kludne uhniezdenie☺️. mne lekar po IUI aj sam povedal, ze spinenie je po IUI bezne a nemam sa takych veci bat.

pauli_s
autor
16. júl 2022

@sim890 ak to bude trvať len dnes tak je to práveže super znamenie - môže ísť o uhniezdwnie. Väčšinou po IUI od 6 dňa do 10 dňa! Držím palce.

sim890
16. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
No bola som len teraz v pondelok, len ja mám strašne nepravidelné cykly a ešte donedávna som mala 22-dňove cykly až posledné 2 mesiace sa mi to ustálilo na 30-32 dní, preto mám strach či mi to zasa nezačína haprovať, dnes som 21DC.
Ale ďakujem baby za povzbudenie♥️♥️budem sa snažiť na to nemyslieť, snáď to bude dobré

ilovepizza
16. júl 2022

@sim890 ms by sa ti ale aj tak zrejme nespustila, kym beries progesteron. takze tohto by som sa nebala. uvidis o par dni, ale podla mna to je dobre znamenie

Ja idem nakoniec na dlasie IUI v utorok, tak mi drzte palce 🥰

sim890
16. júl 2022

@ilovepizza no mne sa práveže vždy spustila MS aj počas brania Utrogestanu, asi mám nízku dávku🤷😁 ale verím teda, že to je dobre znamenie 🙂
A tebe budem silno držať palce, určite sa to už teraz podarí!🤞😊

ilovepizza
19. júl 2022

Tak uz som cakatelka po druhom IUI ☺️

@pauli_s ty ides kedy?

pauli_s
autor
19. júl 2022

@no_co_uz Ahoj, ty tento mesiac ideš tiež?

@ilovepizza Ahojček, vieš čo 25.7 idem na folikulometriu , to je 11DC, predpokladám že o dva dni potom ak budú pekné folíky - 27.7. Dám vedieť po vyšetrení. Koľko si mala ty folikulov? 🙂 Stimulovala si liekmi, či máš normálne ovuláciu? Ja užívam zase od 2DC Letrozol, riadne ma pichá vo vaječníkoch, ako minulý mesiac tak verím že zase budú aspoň 2 folikulky. Včera som mala telefonickú konzultáciu so svojou lekárkou a tá sama povedala, čo som tvrdila aj ja, že ak IUI nevyjde ani druhý krát ideme do IVF, že to asi nebude mať už ďalšie razy zmysel.

@sim890 ako to vyzerá s tebou? Rozbehla sa ti menštruácia alebo to bolo len jednodňové špinenie?

pauli_s
autor
19. júl 2022

@ilovepizza A hlavne ti moc držím palce.

sim890
19. júl 2022

@pauli_s
Ahojky, bolo to len jednodňové a stále má odvtedy boli v podbrušku včera som mala chvíľami až také rezave bolesti, tak neviem čo si myslieť, uvidíme o pár dní, stále dúfam, že sa to podarilo

pauli_s
autor
19. júl 2022

@sim890 Ja si myslím, že to je veľmi dobré znamenie. 🙂 Kedy ideš na test z krvi?

ilovepizza
19. júl 2022

@pauli_s Dakujem ☺️. Ja mavam normalne ovulaciu, takze som nestimulovala, aj ked lekarka to navrhla, ze to moze zvysit sancu. Ale ze ak by bolo folikulov viac ako dva, tak uz by IUI nemohlo byt, tak som nechcele riskovat a prepast mesiac. tak ty to mas o tyzden, budem drzat palce aj nech ti tie dva folikuly vyjdu ☺️.

sim890
19. júl 2022

@pauli_s
Bodaj by si mala pravdu, ale uvidím nechcem sa dopredu moc radovať...A na test idem až v pondelok, ale plánujem si test urobiť skôr, už som strašne zvedavá 😂

@ilovepizza držím palce nech je toto IUI úspešne

milaja
Autor odpoveď zmazal
pauli_s
autor
19. júl 2022

@milaja Ty to tu budeš dookola vypisovať, že áno?

pauli_s
autor
19. júl 2022

@sim890 Rozhodne daj vedieť Simi, moc ti držím palce, aby si nám vylepšila štatistiku skupiny!

sim890
19. júl 2022

@pauli_s
určite dám vedieť, stále vo mne hlodajú pochybnosti lebo brucho ma tuším boli viac a viac ako keď má prísť menzes...Aj ty daj vedieť, ako si dopadla na folikulometrii🙂 a budem dúfať, že ti vyjde toto IUI, aby si nemusela ísť na IVF.

sim890
19. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
Baby prosím poraďte som 12 dní po ovitrelle a robila som si teraz test, myslíte že je to ešte ovitrelle alebo chybný test?

sim890
19. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
Tu je po zaschnutí

pauli_s
autor
19. júl 2022

@sim890 ja si myslím že si tehotná ☺️ Ovitrelle to isto nie je , gratulujem! Urob ešte ráno další ❤️

sim890
19. júl 2022

@pauli_s ako ja fakt už neviem teraz zasa na papieri krvavý výtok teda taký tmavo ružovo hnedý..urobím test ešte ráno...dúfam že to je tehotenstvo, minulý mesiac som 11 dní po ovitrelle už čiarku nemala

ilovepizza
19. júl 2022

@sim890 noo myslim, ze 12 dni po ovitrelle by to uz nemal robit on. skus este zajtra otestovat, ale vyzera to super! ☺️ drzim palce, nech tmavne 🍀

sim890
19. júl 2022

@ilovepizza ďakujem moc,♥️ dúfam že bude tmavnuť

sim890
20. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
Baby tak nič z toho začala som krvácať a o 5 dní skôr 😤😤 a test už je slabší 🙁

pauli_s
autor
20. júl 2022

@sim890 to ma mrzí, podľa mna to vyzerá na biochemické tehotenstvo u teba, radšej dnes zavolaj do centra a povedz im čo sa deje…

sim890
20. júl 2022

@pauli_s skúsim zavolať, len či má nepošlú kade ľahšie, že test som si mala robiť až na 14.deň🙄