icon

IUI 2022

pauli_s
28. jún 2022

Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.

pauli_s
autor
20. júl 2022

@sim890 Určite nie, oni sú zvyknuté, že baby sú netrpezlivé, neboj.

sim890
20. júl 2022

@pauli_s Volala som tam teraz lebo vyšla zo mňa nenormálne veľká krvná zrazenina(to sa mi ešte nestalo) a povedali že mám brať naďalej Utrogestan a že v pondelok na krv...viac nič, takže som znechutená

pauli_s
autor
20. júl 2022

@sim890 Kam chodíš do centra? Iscare? Či? Zo mňa vypadávali veľké zrazeniny, keď som mala biochemické :( Je mi to ľúto.

sim890
20. júl 2022

@pauli_s no aj ja si myslím, že to je ono🙁 a minulý mesiac toto isté pozitívny test a dva dni na to som začala krvácať, už ma toto fakt nebaví 🙄

no_co_uz
20. júl 2022

@pauli_s ja tento mesiac neidem. Akurat zajtra idem na konzultaciu do CAR tak uz asi zacneme riesit umele. Nakupila som nove zasoby fonadrolu atd. , tak hor sa na novy pokus. Do konca roka proste budem tehotna a bodka! 😂

@sim890 to je velka skoda, vyzeralo to velmi nadejne s tym testom ☹

no_co_uz
20. júl 2022

@ilovepizza drzim silno palce, na druhykrat sa to snad podari 🍀 🙂
Potom cakame LEN dobre spravy o par dni 😂

pauli_s
autor
20. júl 2022

@no_co_uz Určite budeš. Verím tomu. Aj ja budem! Ja som si včera objednala včeliu materskú kašičku, dúfam, že mi príde čím skôr. Čítala som na ňu skvelé recenzie.

Ja som si povedala, že tento mesiac teda dám to IUI aj keď moc neverím tomu, že vyjde a veľmi som chcela ísť hneď do IVF, ale cítim, že moja psychika potrebuje pauzu. Aspoň mesiac, možno dva. V práci mám teraz stresujúce obdobie, čaká nás sťahovanie priestorov, v septembri niekoľkodňový teambuilding. Potrebujem si vydýchnuť a načerpať nové sily, medzi menšími stimuláciami na IUI a väčšími, čo budem mať pri IVF.

no_co_uz
20. júl 2022

@pauli_s tak ako vravis, treba si aj oddychnut. Aj psychicky aj fyzicky. Je to narocna cesta.

Inak baby neviete ako dlho trva proces IVF? teda myslim aj s celou administrativou predtym, ziadost na poistovnu atd. Ci to uz zacat riesit teraz - aspon papiere, ci cakat do jesene. IVF by som chcela podstupit september/oktober

no_co_uz
20. júl 2022

@sim890 a mas za sebou hematologicke vysetrenie, alebo nejake ine? Lebo ked vies otehotniet ale neudrzi sa, tak si myslim ze CAR by ta malo poslat

sim890
20. júl 2022

@no_co_uz
Určite sa ti to podarí do konca roka, budem držať palce🙂
A neposielali ma na žiadne také vyšetrenie, bola som iba u diabetologa kde mi zistili IR, ale názory doktorov na lieky sa rozchádzajú, takže momentálne neberiem žiadne 🤷 ale keď tam pôjdem najbližšie, tak sa ich na toto opýtam, že prečo sa to nevie udržať

ilovepizza
20. júl 2022

@no_co_uz dakujem, verim, ze ano 🙏. a drzim ti velmi palce.
Co som citala, tak proces IVF by nemal byt daky zdlhavy. ze poistovne tie ziadosti schvaluju do par dni, ale mozno toto by som poriesila skor, nech to mam. no a potom uz ti iba dr stanovi protokol a zacnes stimulovat zacina sa pred MS a okolo ovu sa vyberaju vajicka a ked je vsetko ok, tak ti o par dni zavedu embryjko..

sim890
20. júl 2022

@pauli_s
@no_co_uz @ilovepizza
Baby ja nechápem, teraz som robila test a čiarka je tuším ešte silnejšia ako včera, ale dnes tá zrazenina a teraz aj trochu krvácam. Je hlúposť aby som s tým šla na pohotovosť?

sim890
20. júl 2022

Tu je foto

no_co_uz
20. júl 2022

@sim890 ja si myslim,ze to vobec nie je hlupost, urcite chod. Mozno este nemas prehraty boj a budu vediet bejby zachranit. Mozno je to hematom nejaky alebo co a lieky by ti pomohli

sim890
20. júl 2022

@no_co_uz no práve som odtiaľ prišla a pozerala má dr. na ultrazvuku, ale samozrejme nebolo ešte nič vidno, čo je čudné nevidela ani zakrvacana maternicu či čo, že endometrium sa neodlupuje ani žiadnu cystu ani hematóm nevidela, takže ťažko povedať,.čo to je, môže to byť prichádzajúci menzes ale aj tehotenstvo alebo mikropotrat..poslali ma na krv ešte a o 2 hodiny budú výsledky, takže zatiaľ v podstate neviem vôbec nič

pauli_s
autor
20. júl 2022

@sim890 krv ti brali ako kvôli HCG? Vau, daj vedieť keď bude výsledok. Strašne som zvedavá čo to bude.

sim890
20. júl 2022

@pauli_s hej kvôli HCG, keďže momentálne dosť krvácam, myslím, ze to bude prichádzajúca ms...ale určite dám vedieť

ilovepizza
20. júl 2022

@sim890 juuj tak skoro MS 😳, to mas potom dost kratku lutealnu fazu :/, som zvedava na vysledky, myslim na teba a drzim palce, aby to bola len nejaka zrazeninka nakoniec.🍀

sim890
21. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
Hcg bolo veľmi nízke, takže to vyhodnotili ako negatívne, doktorka to uzavrela ako mikropotrat

sim890
21. júl 2022

@ilovepizza krvácanie prišlo o 5dní skôr

ilovepizza
21. júl 2022

@sim890 pocuj, ale nie je este skoro na taketo zavery? ved realne si teraz kolko po ovulacii, resp po IUI? 10 dni? vcera to bolo 9, takze akoze ake HCG by chceli vidiet.. podla mna pockaj na to, co ti povedia na krvnych testoch v CAR pondelok..

pauli_s
autor
21. júl 2022

@ilovepizza no ale ak silno krváca s so zrazeninami asi to nebude zdarné tehotenstvo , myslím si že síce nádej umiera posledná ale zase treba byť aj realisti…

@sim890 Určite trvaj na vyšetreniach reprodukčnej imunológie s hematológie v CAR, pred ďalším skúšaním!

sim890
21. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
No včera som bola 10.den od IUI..myslím, že nádej už odumrela, keď som silno krvácala aj so zrazeninami, aj keď je zvláštne, že maternica bola úplne čistá bez zakrvacania..nič no ideme ďalej, dám si asi na chvíľu pauzu lebo mi už lezie všetko na mozog😂
A určite budem na tom trvať idem tam v pondelok na konzultáciu, neviem či má zmysel ešte brat krv

ilovepizza
21. júl 2022

@sim890 ja by som urcite isla na krv..

sim890
21. júl 2022

@ilovepizza uvidím možno pôjdem ešte raz na tú krv, podľa toho, či budú testy ešte pozitívne.
Napadlo mi aj, či testy nemôžu byť falošne pozitívne...inak bolesti ešte stále mám, ale už nekrvacam, mám zatiaľ také silnejšie špinenie ale oproti včerajšku to je nič...nechápem čo sa to teraz zasa so mnou deje

ilovepizza
21. júl 2022

@sim890 vies co, no kto vie.. a ta zrazenina bola vcera cely cas, ci len jedna?

sim890
21. júl 2022

@ilovepizza
jedna veľká ako dlaň a potom ešte večer jedna taká maličká

ilovepizza
21. júl 2022

@sim890 ako dlan? fiha, tak to je riadna.. ale ak ti uz prestalo krvacanie, ja by som urcite isla na krv. ja som isla aj minule aj napriek tomu, ze som vedela, ze vysledok je negat. proste mas to naisto potvrdene a ides dalej.

no_co_uz
22. júl 2022

@ilovepizza
@pauli_s
@sim890
No baby tak ja som bola vcera v Car a teda s pokusmi s inseminaciou som skoncila. September/oktober ideme do ivf. Zhodli sme sa, ze s takym spermiogramom aky mame je skoda zabijat cas. Infoska, ktora sa mozno niektorej hodi-union ak mate vravel, ze netreba dopredu davat ziadost, proste sa spravi kedy chcem a ziadost sa da dadodatocne. Po clostyle teraz si necham 2 mesiace nech nemam casto hormonalnu liecbu a ideme na to 🙂 zacinam vidiet svetielko nadeje 🤗

ilovepizza
22. júl 2022

@no_co_uz drzim ti velmi palce, aby si mala IVF uspesne a dufam, ze nas budes informovat ☺️🍀. aku dg ma tvoj partner, ak sa smiem spytat?