icon

IUI 2022

pauli_s
28. jún 2022

Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.

no_co_uz
23. júl 2022

@ilovepizza no prvy spg. mal vsetko zle - aj pocet,aj pohyblivost, aj tvar. Teraz uz ma pocet dobry - asi doplnky pomohli, ale tvar aj pohyblivost ma dost mizernu - rychlo progresivne sa pohybujuce su skoro 0%

ilovepizza
23. júl 2022

@no_co_uz ano, urcite doplnky pomohli zvysit pocet. aj u nas to tak bolo, ale teda kvalitu velmi nezlepsia :/. a teda aj napriek takej dg ste sa rozhodli najprv skusit IUI? v centre vas neodhovarali, ze zrejme to touto cestou nepojde?

no_co_uz
23. júl 2022

@ilovepizza no u nas po tom prvom zlom spg. bol zaver, ze jedine umele ICSI..potom po pol roku sa mu zlepsili vysledky tak sme sa dohodli s lekarom, ze tu IUI vyskusame, a ze to v podstate budeme povazovat za test...no a ta prva IUI nam aj vysla. Cize ten spg. evidentne nie je az taky uplne strasny...len asi by nam na uspesnu IUI trebalo viac nez 3 pokusy..vies nam lekar povedal, ze kludne aj prirodzene by sme vedeli počať...len bohvie ako dlho by sme na to museli cakat. no a ja mam uz 33 rokov, cize nejako dlho cakat nechcem...kebyze mam o 10 rokov menej tak skusame isto aj dlhsie prirodzene, a mozno aj IUI by som dala viac pokusov v priebehu dlhsieho casoveho horizontu

ilovepizza
23. júl 2022

@no_co_uz ano no, ten vek nas tlaci.. aj ja mam 34, takze uplne chapem.. tiez uz mam pocit, ze vela casu premarneneho. fakt neviem, preco sme neskusili car skor, ale tak cas nevratim.

ilovepizza
23. júl 2022

@pauli_s ty ides kedy na to IUI?

pauli_s
autor
23. júl 2022

@no_co_uz ja tiež tak v septwmbri/ októbri pôjdem na IVF, takze v tom budeme spolu možno 🙂

@ilovepizza V pondelok mám 11DC a idem na folikulometriu, myslím si že v utorok alebo v stredu. Minuly týždeň som bola na inseminacii 12DC.

ilovepizza
23. júl 2022

@pauli_s aha to tak skoro, ze 12 dc? no potom budeme tyzden po sebe. ty teraz aj niecim stimulujes?

pauli_s
autor
24. júl 2022

@ilovepizza áno Letrozolom. Ja nemávam ovulaciu alebo ak aj mám tak veľmi neskoro. Ja som mala minuly mesiac z Leteozolu 10DC jednu folikulu 21mm a druhú 17mm…

ilovepizza
24. júl 2022

@pauli_s ahaa a to po pichnuti ovitrelle sa uvolnia obe?

pauli_s
autor
24. júl 2022

@ilovepizza áno tak by to malo byť…

pauli_s
autor
25. júl 2022

@ilovepizza tak bola som na kontrole, mám opäť dva folikuly, v stredu o 9:30 idem na IUI , idem po ňom aj do práce som sa rozhodla , nejdem z toho robiť vedu… ty si ako na tom? 🙂

ilovepizza
25. júl 2022

@pauli_s jeej super, tesim sa 🤗 no ja som tiez chcela ist do prace, ale priatel mi hovori, ze vsak mam celodenneho lekara, tak naco by som chodila 😅 a mal pravdu, aj som si pospala, ale inak by som asi isla. no ja cakam, este tyzden. zatial nic specialne 🤷🏼‍♀️

ilovepizza
25. júl 2022

@sim890 ahoj. Bola si na tej krvi?

pauli_s
autor
25. júl 2022

@ilovepizza Ja som bola minulý mesiac doma, ale mi to neprospelo, teraz idem normálne žiť, aj v ten deň, nejdem sa vôbec na to sústrediť ani trochu. 🙂
@sim890 to som aj ja zvedavá 🙂

sim890
25. júl 2022

@pauli_s
@ilovepizza
Ahojte dievčatá, cez víkend sme boli na svadbe tak som sa odmlčala...je to oficiálne potvrdené, tehotenstvo sa nekoná, stále silno krvácam takže sa zrejme telo čistí 🤷 dievčatá vám držím palce, aby vám to vyšlo ♥️ ja sa rozhodujem, či dám pauzu alebo skúsime ešte jedno IUI, vo štvrtok idem k doktorovi, tak sa s ním skúsim poradiť

ilovepizza
25. júl 2022

@sim890 je mi to luto, verila som, ze sa to mozno este obrati. 😏
ja som tiez chcela pauzu, ale som rada, ze som isla. totiz v lete si vacsina bab dava pauzu a v tom centre nasom to bolo celkom vyludnene, na nic som necakala a vsetko sup sup. takze z tohto dovodu by som to isla este skusit. ale ak chces mat uz take kludne leto, ze si ho trosku uzit a nemysliet na to, ci mozes alebo nemozes pit, pripadne sa kupat, a i. tak pockaj.

no_co_uz
27. júl 2022

@ilovepizza tento pokus IUI planujes testovat, ci cakas az na krv?

@pauli_s tak dnes je zase ten den D? 🙂 drzim palce

ilovepizza
27. júl 2022

@no_co_uz asi ano, pockam. uvidim ale, ci budem takto presvedcena aj cez vikend 🙈

sim890
27. júl 2022

@ilovepizza zajtra idem k doktorovi tak sa s ním porozprávam a rozmyslim si to...ty sa ako cítiš? Kedy by si mala ísť na krv? 🙂

ilovepizza
27. júl 2022

@sim890 ano spytaj sa, urcite ☺️. no ja sa citim uplne normalne. ani na to nemyslim, ako naposledy.. aj ma zacina pobolievat brusko, ako pred MS, tak uvidime 🤷🏼‍♀️. velmi by som si zelala, aby nam to vyslo, ale bude, ako ma byt..

sim890
28. júl 2022

@ilovepizza to je dobre, že na to tak nemyslíš a tentokrát už to vyjde, musí 🙂 moc držím palce

ilovepizza
2. aug 2022

Ahojte, tak aj toto IUI bolo pre nas neuspesne 🥺. Teraz si dam urcite pauzu, nech si aspon trosku leta uzijem a potom uvidim, co bude/ako sa rozhodneme.

no_co_uz
2. aug 2022

@ilovepizza to nie je mozne, ake sme vsetky smolné 😖 zistila si to az z krvi?

ilovepizza
3. aug 2022

@no_co_uz ano, netestovala som. vies co, normalne som zacala rozmyslat, ci niekto mal uspesne tehotenstvo po IUI. chcela by som to fakt vediet, lebo vacsinou, co som tu po MK citala, tak baby pisali, ze to bola strata casu pre ne..

no_co_uz
3. aug 2022

@ilovepizza ja som mala uspesnu hned prvu IUI, ale neskor som potratila 🙄 ta sanca tam vsak je len o kustik lepsia ako pri prirodzenom pocati. Ale tak "no co uz" Zvysok leta si oddychni a uvidis potom co dalej.
Ja som sa uz poobjednavala na preventivky nech to stihnem pred "tou" menstruaciou koncom septembra kedy ideme do noveho a snad uspesneho pokusu 🙂 podla kalendara 25.9. zacinam

sim890
3. aug 2022

@ilovepizza veľmi ma to mrzí, určite si oddýchni potrebuješ to a uvidíš čo ďalej...ja som sa rozhodla,že ešte jedno IUI skúsim a uvidím potom....a mám známu, ktorej vyšlo prvé IUI ona mala PCO a protilátky na spermie a jej muž mal veľmi zlý spermiogram a podarilo sa. Je to asi aj veľa o šťastí.

ilovepizza
3. aug 2022

@sim890 tak super, ze aspon niekomu to vyslo.. ja fakt uvidim, ci dam sancu este IUI. trochu naivne som si myslela, ze ked v podstate zavazny problem nemame a vstreknu do maternice tie naj spermie, ze uz sa to proste podari, ale tak “no co uz” 🤷🏼‍♀️. nikde nie je istota.. len teda fakt by mi nenapadlo, ze zrovna ja budem mat problem otehu..🙄

sim890
4. aug 2022

@ilovepizza no ja viem, ja to poznám my sme sa snažili vyše 2 rokov a nič tak sme šli do CAR, môj problém je/bol PCO- u mňa anovulačne cykly ale už takých 4-5 mesiacov ovuláciu mám nechápem akým zázrakom, ale mám a nedarí sa takisto. Neviem, kde je problém, ale snáď sa nám už konečne všetkým pošťastí

e_key2021
4. aug 2022

Ahojte baby, tak ak dovolíte, pripojím sa do vašej úzkej rodinky IUI zienok ☺️ Nás čaká prvé IUI o týždeň (teda verím, že na sone v 11DC dopadne všetko Ok a budeme môcť ísť). Priznám sa ale, že veľké očakávania nemám, keďže som si prečítala aj vaše skúsenosti a naozaj to je lotéria 🫣 s manželom sme sa dohodli, že skúsime max. 3x a potom uvidíme… je tu niekto, kto má “veľký” deň v blízkej dobe?☺️

sim890
4. aug 2022

@e_key2021 určite to aspoň vyskúšajte 🙂 snáď budeš tá, ktorej sa to podarí na prvýkrát. Ja som bola dnes na ultrazvuku ale foliky boli ešte malé, ak budú aj v pondelok malé tak tento mesiac nič z toho🤷 ale ak by narástli, tak by som to podstúpila zrejme budúci týždeň.