IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@hafanana25, cítim sa dobre ale nie "tehotno" 🤣🤣, mala som sem tam pichanie, najintenzivnejsie bolo v pondelok a odvtedy nič. 🙂Sém tam taky mierny tlak. Máme problém, resp. ja. Partner je v pohode, ja nemám ovuláciu. Je to naše prvé iui a myslím, že nie posledné. 🙂
@valentina12345 čiže vám to nevyšlo na 1x? Och,to mi je ľúto. A ste obaja úplne ok? Kolko ste mali spermií pri IUI? Akože ja si tiež myslím,že nevydržím 🤣 Áno, dnes ráno som bola 😍
@nik21ca ale tak asi netreba hádzať flintu do žita , verím,že to vyjde✊✊ Kiež by nám to všetkým vyšlo.
@hafanana25 ja tomu verím, že raz sa nám to všetkým podarí, musíme veriť a byť silné a to my ženy vieme. 🙂
@nik21ca jasne,že hej,treba myslieť pozitívne,hlavne v tejto dobe. A na ktorú kliniku chodíš?
@hafanana25 podla vsetkeho my sme obaja vporiadku. jedno dieta sa nam podarilo prirodzene, aj ked pred tym som mala MA. Ked sme chceli dalsie, po viac ako roku snazenia sme si povedali ze je nacase to riesit cez CAR, prve iui nevyslo, hned mesiac na to sme isli na dalsie. spermiogram bol na tento druhy pokus ukazkovy
Ach zienky to cakanie na vysledok z krvy je desne 🙂 ma ide porazit.....rano test biely a dr. ze mam vysoku sliznicu a teraz ze co z toho bude...ci kramy ci tehu? :D
@andrea_r016 veeeeeeľmi ti držím palce nech je to tehotenstvo ❤️ Mňa to čaká v pondelok, cítiš na sebe aj nejaké zmeny?
@andrea_r016 tak vy ste k tomu už aspoň blízko, ja až od dnes 14 dní 🤣🤣🤣🤣 Držím palce ✊
@hafanana25 je na nervy to čakanie, najma tieto posledné dni, to je na šľaktrafenie 😄
@paulli to verim,ale tak nejako to dáme, ono zase lepšie takéto čakanie na takéto výsledky ako čakať na výsledky onko alebo tak....Treba sa pozitívne naladiť. Ty brďo,mudrujem, som zvedavá ako to budem prežívať ja 🤣🤣🤣🤣🤣 A aké máš príznaky doteraz? Ja inak dnes dosť citom pravú stranu, vajecnik,prasknutý folikul,čo ja viem čo to je?! 😳🙏🤦🤷😃😃🤣
@hafanana25 to je úplne normálne že to cítiš na tej strane kde si mala folikul, to isté som cítila aj ja. Také pichanie, najviac ma bolelo brucho teraz v stredu to celé doobedie úplne ako keby som mala dostať a potom celé poobedie nič až do teraz 😩🤦🏻♀️ Ale väčšinu času som nič necítila, len ráno na pár minút a celý deň potom nič, som na nervy z toho. Celý čas som bola pozitívne naladená ale nejako tá pozitivita zo mňa opadá keď nič necítim a test biely 😩 aaaaaaa neviem čo so sebou 🤣🤣🤣
@paulli trošku sa obávam toho progesterónu, snáď nenarobí sarapty. Ha, tak to skús vydržať do krvi, čo som tu čítala,tak kopec žien malo biely test aj na 13-14 deň a krv pozitívna,takže hlavu hore....som rada,že sa tu môžeme aspoň takto podporovať 🙏✊💪🏼😉😉😊😊
@andrea_r016 ahoj ako si dopadla myslela som na teba u nás sa to bohužiaľ nepodarilo, ale ideme skúsiť 2 IUI verím , že druha sa podarí ach, ale nebudem klamať že, mi trocha ostalo smutno
@hafanana25 nejako extremne nie, ale teda necvicim, ja som mala IUI vo štvrtok a to som už v ten deň aj na druhý deň zostala doma. Prvé IUI nám nevyšlo, druhé áno, ale som len týždeň od odberu krvi, takze skorý začiatok. Robili mi až 3 odbery, lebo prvýkrát som mala HCG nizke, no rástlo ako malo aj keď hodnoty sú stále nižšie. Toto je už moje piate tehotenstvo, ja som po 4 potratoch😔, takze zatiaľ sa nejako netesim, lebo to že otehotniem je super, ale u mna to zatiaľ nič neznamenalo...vždy sme o babo prišli. Momentálne mám všemožnú liečbu, takze už nám zostava len čakať či sa babo udrží a hlavne či sa bude vyvijať.🙏
@80ludka ach to ma mrzi teda.....neboj dalsi mesiac sa to uz podari 🙂 ja este stale neviem vysledok zatial mi nevolali....tak neviem ale tiez pochybujem...dr. mi vravela ze mam peknu vysoku sliznicu a teraz ze ci je to tehu alebo to budu kramy :( ale mam pocit ze kramy ako by mali co chvila prist....ma porazi
@nik21ca odporucaju ist hned na iui po neuspesnom lebo tym sa sanca zvysuje uspechu
@monika_k myslim ze toto je to co som dostala ja pri iui. resp to bolo na papieri pri prepustacej sprave
@luckamjar ajaaaj, tak to mi je úprimne ľúto...ja tiež mám oddych dnes,no teda upratala som aspoň, lebo veď to je ako po styku,o tom vôbec nevieš.Bozinku,že 4 potraty, to musí byť ťažké pre vás,ale verím,že bude dobre. Ja som zvedavá,že ako dopadneme my, my obaja ok, spermiogram v norme a dokonca ešte lepší ako pred 2 rokmi,ale nič sme neriešili (čo ti poviem,chlap)..Ale teraz som už zavelila lebo my sme sa určite nestriafali do tych správnych dní a dokonca dom ja ani ovulku necítila,vždy to bolo všetko cca s kalendárom (a nie,testy ovu som si nikdy nerobila), tak sme to skúsili takto keďže už nie sme najmladší a ja mám ešte robení aj konizaciu krčka maternice,takže moja gyn mi hneď hovorila,že by bolo najlepšie čo najskôr otehotnieť,no a doteraz nič. Takže ja pevne verím,že dnes sa chlapci rozplavali tým správnym smerom a dúfam,že jeden sa pochlapi a zadari sa 🙏✊💪🏼😊🤣. To som asi až moc pozitívna 🤣🤣🤣
@monika_k my sme mali po vyčistení 30 miliónov 😳🤷🤷 dr povedala,že je spg slušný, tak uvidíme 😉
@hafanana25 jasne, držím palce, keď ste ok tak sa to naozaj môže pri IUI podariť, hlavne vďaka načasovaniu 👍 aj keď je to celé riadna veda a niekedy to proste z nejakeho dôvodu aj tak nevyjde...pre mna záhada 😁🤷♀️
Zienky tak ani mne to nevyslo 🙂 ale zato vam prajem vela stastia a drzim palce nech Vam to vyjde 🙂
@andrea_r016 tak to ma mrzí, držím palce do ďalšieho kola,ak sa teda tak rozhodnete ✊✊✊ Bozinku,keď to tak čítam,veľmi málo pozitívnych výsledkov 😔😔😔

@hafanana25 ja si kazdy mesiac hovorim ze uz nebudem testovat a nikdy to nevydrzim😂
ty uz mas dnes po?