IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@opi14 teraz si koľko dní po druhej iui? Ja mám ovuláciu pravidelne tak neviem či mi dá dr inkekcie, uvidím. Vy malte akýproblém? Veľmi vám držím palce. Je to veľmi nespravodlivé že tie ktoré majú ideálne podmienky pre dieťa behajú po centrách asistovanej reprodukcie a tie čo nechcú alebo sa ani nesnažia tým to ide raz dva, nevedia ako sa im to podarilo, ani nevedia kedy majú plodné dni a to nehovoriac o ovulácii...
@paulli tieto myšlienky ohľadne spravodlivosti už som prestala riešiť. K ničomu to neviedlo, zbytočne som sa ešte viac trápila. Skús sa nad tým nezamýšľat, uľaví sa ti na duši 😇 myslím, že inj na ovulaciu - aby určite praskol folik dávajú tak či tak. Ale nie som si úplne istá, tú inj som mala aj v spontánnom cykle. Ty si teda nič nemala? Nám v podstate neprišli na žiadne problémy, len sa nám nedarilo. Niekoľko krát sa mi u gyn stalo, že folik mi nepraskol a stala sa z neho cysta. Takze si myslím, že aj v tomto bol problém, nie vždy som mala ovulaciu. A manžel ma tento rok horšiu morfológiu. Inak máme dosť vyšetrení aj za nami, teraz čakáme na výsledky z genetiky.
Ja som to nejako vypustila, som síce len 4ty deň po IUI (teda prave mi začal), ale absolútne nič nepociťujem, všetko je tak ako vždy,žiadna zmena v ničom,viem že to je síce krátka doba,aby sa niečo dialo,ale....takže som aspoň rada,že tento mesiac bude druhá šanca.Teda aspoň dúfam,keď toto nevyjde. Jediné čo ma v podstate mrzí je že do seba pcham hormóny (progesterón). 🤷🤷🤷🤷
@dadaberkova to vyzera nadejne. drzim palce. mne sa ovitrelle drzal este na 12 ty den, ale co sa mi podarilo najst fotky, tak baby po 9 dni uz mali cisty test.
takto u mna
@valentina12345 dakujeem ved toto že dosť veľa dievčat píše ze im vydržal dlho. Tak uvidíme jedine čakať. Ale najprv ma to tak potešilo kým som sa nezamyslela že som mala ovitrelle 🤣
@dadaberkova tak to sme mali IUI v rovnaký deň 🙂 Len ja som mala ovitrelle deň predtým. Ja na test ešte nemám odvahu, druhá vec, že chvalabohu žiadny doma ani nemám :D Vyzerá to u teba super 🙂
@opi14 mne povedali ze 36h pred iui dat ovitrelle a mne to vychádzalo na 22:00 vo štvrtok a potom v sobotu ráno šup na IUI. Držím palce aby ti to vyšlo a vlastne aj mne aj všetkým nám co sa tu mordujeme a snažíme byť maminami 🙏🧘♀️❤️ daj potom vedieť ako si dopadla 😊 je to tvoje prvé? Iui?
@dadaberkova už je to naše druhé IUI a aj posledné. Mne to nariadili podľa výsledku krvi a aj podľa toho, že môj folik už mal 23 mm. Veľmi rýchlo narástal, lebo to bol eštelen 10 deň cyklu, ale mala som stimuláciu, tak možno preto 🙂 Jasné, všetky si tu držíme palčeky aby nám to vyšlo 🙂
@opi14 heej tak to ti dobre rýchlo rástol ja s bola na kontrole po clostylbegite 12 deň cyklu a folio mal 19mm. A to si najprv mysleli ze ani ne dorastie ale našťastie sa podarilo, aspoň to ze narástol, zvyšok uvidíme dúfam najneskôr v pondelok. 🧘♀️
@valentina12345 asi si si ma s niekym pomylila ci? 😄Lebo jedna holka tu pisala ze to vyzera na dvojky😄 ale potvrdila sa nam dnes jedna fazulka s bijucim ❤
Prve sono, od ms je to 6tt+4 co aj pasuje podla sona🥰 lekarka hovorila ze vraj sa im malokedy stane ze prve IUI takto pekne vyjde, klop klop🙂 ale som zivym dokazom ze to vyjst moze a preto vam drzim vsetkym moc moc palce ❤
@valentina12345 áno ja. My sme boli 7 týždeň na sono. Jedno ma 1cm a ♥ bije a druhy ma 6mm a ešte bez ♥. Takže budúci týždeň idem opäť na sono
@valentina12345 ved to nic,presne na nu som myslela 😊
@marryl84 to je nadhera,uz len nech pekne rastu❤❤
@hafanana25 dakujem krasne, zlata si🥰 budem vas tu tiško sledovat a podporovat❤🍀
@zitusss aj mne prosim, vo stvrtok idem na krv po 14dnoch pk iui. dnes na mna dolahla depka, na teste nic iba snehobielo
@valentina12345 neboj nic,stalo sa aj ze testy nic neukazali a krv ano 🙂 treba verit pokial to nie je iste ❤ drz sa❤

@hafanana25
@opi14 jasné že druhý pokus výjde, inú možnosť ani nevidím ☺️ Áno chceli by sme íst hneď do druhého, myslíš, že sa šanca zvyšuje aj keď som predtým nemala stimuláciu?