IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
Mne vychádza v pondelok 10ty deň po IUI, ale testovať neplánujem.Uvidim či to vydržím 😃 Budem sa snažiť, no pokiaľ neprídu žiadne príznaky tak nemám dôvod a počkám do krvi čo vychádza na 19.3. v piatok.V ten deň by mala doraziť aj MS, ale vďaka progesterónu asi nepríde na čas,tak uvidíme. Neviem ako vy,ale ja neviem na to všetko nemyslieť počas týchto 2 týždňov, ešte aj furt sledujem či mám nejaké príznaky, toto by sa mi pri prirodzenom nestalo ,mala by som asi v paži,pekne by som si chodila behať,cvičiť a iné.Ale teraz? Teraz sa sledujem ako neviem čo 😤 Som na seba nasranaa, ešte som aj hypochonder 🤣🤣🤣🤣🤣
@hafanana25 nič si z toho nerob môj muž vraví ze niet väčšieho hypochondra ako som ja 🤣 dokonca sa sprchujem len jemne vlažnou vodou a nie horúcou akú milujem lebo som počula ze to môže spôsobiť sarapatu🤣 keby sme len tak otehotnela veľa vecí by sme neriešili 😂 ja sa snažím si nahovoriť že ma stále viac bolia prsia 🤣 aj keď to je aj pri ms u mňa 😂 ešte pár dní a exploduje mi mozog 🤣
@dadaberkova 🤣🤣🤣🤣🤣 takého istého chlapa mám.doma 🤣🤣🤣 Ha, mňa prsia len niekedy pred MS bolia a tiež stále chytám či má.nahodou nebolia 🤣🤣🤣 ale neeee, nič 🤣🤣🤣🤣🤣 o pár dní už budeš vedieť krásny výsledok 😍
@hafanana25 mna bolia prsia už od ovitrelle :D Vtedy ma strasne boleli len bravdaky a od tohto víkendu ma bolia už celé prsia a samozrejme ako pred MS sa nafúkli :D takže si užívam o číslo väčší parádny výstrih, len škoda, že chlapa doma nemám a dlhšie mať ani nebudem :/
@dadaberkova horúca voda je zlá? to sa ja stále sprchujem v horúcej :/ akurát vaňu som vypustila, aj ked včera ma boleli kríže a bola mi strašná zima, tak som aj chcela ale rozmyslela som si to. Dokonca zaspávam na výhrevnej deke, ja som strašná zmrzlina...
@opi14 bohaca, mne nejak ide. myslela som ze dnes😅
inak aj mne je strasne zima, vacsia ako obycajne, tiez som mala vcera vyhrevnu podlozku zapnutu. krize ma boleli, take klasicke pms by som povedala aj s naladou, akurat uz tyzden 😂 chudak moj manzel
@valentina12345 ved presne, úplne ukážkové PMS ach... cítim sa ako balón, podráždená som, ksicht ako v puberte :D
@opi14 odo mna si minule pytali v obchode obciansky, najskor som sa potesila ze vyzeram mlado, ale potom mi doslo, ze to iba kvoli tym pupakom na xichte😂 este stastie ze tie najhorsie zakryva rusko, mam ho chut nosit aj doma aby som sa nemusela na to pozerat😂
@valentina12345 mne sa práveže pri pichani ovaleap spravili boľavé na krku a odvtedy sa stále hoja. Na brade to skryje respirátor chvalabohu 😂
@opi14 bodaj by. len nebolo by to raz co som na tejto znacke ducha videla a nic z toho. skusila som teraz inu znacku, uz nie z ranneho mocu a nie je tam nic. zajtra krv, dovtedy osediviem😂
@valentina12345 najhoršie bolo pre mna keď som bola ráno na krv a potom som mohla až od 14stej volať. Hneď 14.01 som volala nedockavá 🤣🤣
@opi14 no ja neviem či to je zle alebo dobré znamenie u teba tie bolesti, no som ňou nič nespravila ani injekcia ovitrelle a ani ten progesterón a som absolútne taká ako vždy, takže nádeje už tomu nedávam,áno viem,som moc veľká pesimistka,no ale nech nie som taká sviňa,tak budem trošku veriť a dúfať,ale... 🤣🤣🤣
@dadaberkova a o horúcej vode som ani ja nepočula, milujem to ,hlavne keď príde náhodou drahý do kúpeľne,tak.yo tam je ako v parnej saune 🤣🤣🤣🤣
@valentina12345 haha,že chudák manžel 🤣🤣🤣,majú to ťažké s nami 🤭. Aaaa na testiku vidím duuusika 🤗😍✊✊
Inak teraz sa mi na FB zobrazil status od Gyn fiv :
Aj prvé IUI vie priniesť radosť,a to hneď dvojnásobnú 😍😍
čawte kočky...v piatok ma čaká naše v poradí 6 IUI... :D
tretí pokus zpred 4 rokov nám vyšiel. Máme 3 ročného synčeka. Teraz chceme súrodenca, no nejak sa nedarí :( zákrok síce výjde, no nastane biochemické tehu. Akurát v utorok keď som bola na sone mi dr.dal výmenné lístky na hematologiu a reprodukčnú imunológiu. Tak uvidíme, či tento pokus nám výjde a tie vyšetrenia už nebudem musieť absolvovať ;)
Všetkým Vám držím veľmi palce... ♥
@hafanana25 bože ja som si všimla na intimke akurát že slabo krvacam. Strašne sa bojím nestretla si sa s tým niekde? Co by to mohlo byt? Test silnie a do toho toto. Bože ja sa tak strašne bojím 😭 volala som na kliniku a sestrička mi povedala aby som nestresovala a mam ísť v piatok na odber krvi. Ale ako nemám stresovať po tomto? 😭
@dadaberkova to je ok, u mna to bol vzdy znak, že som otehotnela 👍 akoby spinenie-mierne krvacanie z uhniezdenia cca 9-11 dni po IUI...bola som tehotna 4x a vždy som to mala.
@opi14 vraj hej, ale ktovie. Lekárka to vravela svagrinej, ale zas napr keď som sa bavila o tom s babkou co tiež milovala vždy horúcu vodu hovorila ze sa dokonca kupala v horúcej vode keď ešte nevedela a nič sa nestalo
@luckamjar ďakujem za odpoveď. Ja som bola na iui 27.2. Strašne sa bojím mam za sebou už jedno mimomaternicove a nechcela by som aby sa to opakovalo, alebo aby sme o bábätko prišli ak sa to podarilo. 😕😔
@dadaberkova Neboj, to je v pohode, tak ako písala luckamjar 😍🤗 Všetko bude OK, neboj a nestresuj,aj keď viem,že to nie je jednoduché. O tom krvácaní som si čo to prečítala, a aj veľa počula,držím ✊✊✊

@luckamjar no tak to je super stupanie👌 mne uz potom ani krv nebrali tak neviem ako stupalo ale robila som si aspon testy ci tmavnu😄