icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

hafanana25
10. mar 2021

@dadaberkova bude neboj, čo mám hovoriť ja? Ja som len 5ty deň po IUI 🤭🤭🤭 Ale hej, každá si tým nehorázne dlhým casom presla.Ja som nejaká moc kľudná zase a pohode,ani neplánujem testovať. A ako si sa cítila doteraz od prvého dňa?

dadaberkova
10. mar 2021

@hafanana25 ja som sa konečne začala ukludnovat dnes tak asi preto sa toto stalo aby som nemala kľudný život 🤣 hej neskutočne dlhý čas tieto 2 týždne.

hafanana25
10. mar 2021

@aleskandra no síce na viac pokusov,ale podarilo sa, to je super...a na ďalšie držím palce ✊✊ moc.

valentina12345
10. mar 2021

@dadaberkova niektore zeny krvacaju ako pri ms, pritom su tehotne, moze to byt hocico. ja som mala tiez pri oboch tehotenstvach spinenie, ale bol to skor hnedasty vytok ako cervena krv. davas si progesteron? ten predpisuju pri krvacaniach.
to, ze si prezila mimomaternicove nezvysuje sancu, ze sa ti to stane znovu. aj ked chapem, ze prave kvoli tomu ze si to prezila, je ten strach o to horsi.
skus sa potesit niecim, prechadzka ak mate aj vy pekne pocasie, alebo si nieco dobre uvar, upec, porozpravaj sa s bruskom ze urobis vsetko preto aby ste to dotiahli spolu do stastneho konca...velmi drzim palce.

hafanana25
10. mar 2021

@valentina12345 pekne povzbudivé slová si napísala, stotožňujem sa s tými slovami 👍👍👍💪🏼✊

dadaberkova
10. mar 2021

@valentina12345 ďakujem veľmi pekne, ono je to len také slabo oranžové alebo ako by som to nazvala skôr ho vidno na toaletnom papieru trosku na intimke. Och je to stresujúce nejako som sa už tešila a bola kľudná, no a samozrejme vždy sa dačo musí ukázať nech ma človek trosku stresu. Ešte raz veľmi pekne ďakujem takéto slová určite pomôžu 🙏❤️

dadaberkova
10. mar 2021

@valentina12345 a ešte som zabudla hej hej beriem progestron 400mg ráno a 400mg večer

luckamjar
10. mar 2021

@dadaberkova naozaj je to takto skoro úplne normálne, hlavne to nevieš nijako ovplyvniť 😔, ešte to ale neznamená nič zle, resp môže to byt tehotenstvo ale aj začínajúci menzes. Musíš len čakať, viem hroooza.

hafanana25
11. mar 2021

Ahojte dievčatá, tak mne práve začal 6ty deň po IUI, žiadne zmeny, opäť...Nič absolútne a dokonca ani nič z progesterónu 🤷🤣. Takže ešte počkať 8 dní na mrchu a po nej pokračovať..Inak to nevidím, veď prečo by sa malo na mňa usmiať šťastie?!

opi14
11. mar 2021

@hafanana25 prečo si myslíš, že by si musela niečo pociťovať? Koľko žien nevie, že sú tehotné... mne sa zas v noci vrátili bolesti podbruska ako pri MS. Takze si myslím, že nič 😢 Neskúmaj sa, nepozoruj 😇 aj keď viem, aké je to ťažké 😂

hafanana25
11. mar 2021

@opi14 to máš pravdu, mala by som sa prestať sledovať ,ale hej je to ťažké veru 🤣🤣 Ja ani neplánujem testy robiť a 19.3. pôjdem až na krv, ak teda dovtedy nepríde mrska mrskata 😉🥳 . No a tulene len silno držím palce ✊, a vlastne všetkým ✊✊😉😊😍❤️🙏

opi14
11. mar 2021

@hafanana25 mne MS pokiaľ som nevysadila progesteron neprišla 🙂 a to som podľa cyklu prvý krát išla na krv až na 30DC a mrcha prišla na 33 deň, čiže tri dni ako som nedala tabletku... ja plánujem v sobotu test spraviť, to bude 14 dní od IUI, len zajtra musím ísť nejaký kúpiť :D

hafanana25
11. mar 2021

@opi14 takže myslíš,že si mám toho 19.3. (co bude teda 14 dní od IUI) urobiť test a podľa toho buď vysadiť alebo nie?

opi14
11. mar 2021

@hafanana25 nie nie to som nepovedala, ja som si taktiež pri prvom iui robila test na 14 deň a vyšiel negatívne. Takze už som vedela, ale vysadila som ho až v pondelok, ako mi oni kázali. Totižto test ešte nemusí nič ukázať a krv je istejšia 🙂

valentina12345
11. mar 2021

takze ani 2 iui nevyslo. vysledky z krvi negativne😢

dadaberkova
11. mar 2021

@valentina12345 to ma mrzí 😔 a plánuješ ísť na ďalšie? Povedali ti aky bude postup teraz? 😔 Mne manzel priniesol digi test lebo vraj sa nemôže pozerať ako stresujem z ciarok. Špinenie prestalo už včera a digi ukazuje +1-2, som zvedavá co povedia zajtra na krvi. Už aby to bolo 🧘‍♀️

hafanana25
11. mar 2021

@opi14 tak to sa ani testovať nebudem a pôjdem na krv....aj keď tomu šancu nedávam..v každom prípade ďakujem za info a radu 😊

hafanana25
11. mar 2021

@valentina12345 😢😢😢 och joooj, to mi je ľúto..ak sa teda rozhodnete,že do tretice všetko dobré,tak ✊✊✊✊✊ Aj keď viem,že si smutná teraz ✊✊✊😉😉😉 Hlavu hore,ono to príde ❤️

petka125
16. mar 2021

@dadaberkova bola si len raz na inseminácii? či to bolo už na další pokus?

dadaberkova
16. mar 2021

@petka125 toto bolo 1.x co sme boli na iui 😊 manžel mam veľmi dobrý spermiogram a mne potvrdili pri poslednej kontrole dominantný folikul tak sme dúfali 😊

petka125
16. mar 2021

@dadaberkova my sme to dnes absolvovali 🙂 a po tom zakroku ste lezela alebo normalne fungovala ako v iny den?
resp. cele tie dva tyzdne je potrebne napr oddychovať?

monika_k
16. mar 2021

@petka125 okrem alkoholu a cigariet ziadne ine obmedzenia...

petka125
16. mar 2021

@monika_k dakujem🙂 tak dúfam, že ak nám sa to podarí 🙂

dadaberkova
16. mar 2021

@petka125 mne len povedali ze v ten deň kludovy režim, 2 hod odporučili s nohami hore ležať doma. A potom som sa mala "šetriť" nezdvíhat nič ťažké, necvicit. Inak nič iné 😊

petka125
16. mar 2021

@dadaberkova a mali ste nejaký problém že sa vám nedarilo otehotniet? a ako dlho ste sa snazili ?

dadaberkova
16. mar 2021

@petka125 Teraz sme sa snažili cca rok bez pomoci lekárov, potom sme šli do centra. Manžel má spermiogram výborný ale ja mam syndróm polycystickych vaječníkov. Menštruáciu mam len keď beriem duphaston a bez clostylbegitu nemám ovulácie resp folikuly vôbec nedorastu. Takže mi nasadili clostyl ten som brala 6 dní potom som mala pár kontrol a pekne na 14.DC nám vyšlo iui, na 12DC večer som pichala ovitrelle. 😊
Ja som si v 2017 prešla mimomaternicovym tak dúfam ze teraz to dopadne dobre a dotiahnem to až do šťastného konca 😊

petka125
17. mar 2021

@dadaberkova tie Lieky som brala aj ja, tak uvidíme aký bude výsledok 🥰
Držím palce nech všetko dobre dopadne 🤩

dadaberkova
17. mar 2021

@petka125 dakujeeem tiež držím palce✊😊

vladka2503
19. mar 2021

@zivana @zitusss @marryl84 babky tak ja som začala pracovať v novej práci.. Co Vám poviem..

vladka2503
19. mar 2021

Táto je lepšia..