icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

vladka2503
22. mar 2021

@zitusss no teda.. a určite je ten červený maybebaby? lebo ja ho mám modrý , ten tenší z dnešnej fotky, a teda urobil mi peknú čiarku už v piatok . možno je viac druhov? nevadí, hlavne , že sú pozitívne ! o tom hlade ani nevrav,, furt len zeleninu žujem aby som až tak veľmi nepokazila ten jedálniček,, a presne ako píšeš,, nič nič a odrazu príde taký že mi je až zle .. veď práve sa tam snažím dovolať sestričke ale asi sa nedovolám, zavolám tam zajtra keď tam bude aj doktor a dohodnem sa s ním, lebo ak nepôjdem budúci týždeň tak budem musieť ísť vlastne až týždeň po veľkej noci lebo v utorok po veľkej noci nerobia, až ten ďalší a to už mi bude písať appka 8 tt,,asi pôjdem ten budúci , aspoň nech sa pozrie, že je uložene v maternici

zitusss
22. mar 2021

@vladka2503 no pozeram ze ten tvoj je iny,bol to isto maybybaby ale moze byt ze je viac druhov alebo nejake starsie vydanie alebo co 😄 no to je jedno,kazdopadne hlavne ze ich tam mame 🙂 ja ked si dam zeleninu alebo spravim nejake smoothie tak to mnou len prejde akoby nic, vobec ziadne zasytenie 🤣 a ked ma to v noci chyti,katastrofa, dnes som bola cez noc asi 4x cikat a taky hlad ma uz chytal👀🤦‍♀️😄 snazim sa davat pozor na taketo nocne jedenia ale uz su aj tak dve kila hore🤷‍♀️🤦‍♀️😅 a nebyvas unavena? Ja strasneeee aj ked sa to uz zlepsilo trochu 🙂 zle ti nebyva? No urcite mu zavolaj a chod lebo tie sviatky tam budu presne ako pises

lienka_9
22. mar 2021

Baby este sa spytam na toto či niečo vidíte... vrchný uz ozltnuty bol spravený piatok a spodný teraz pred chvíľou

dadaberkova
22. mar 2021

@lienka_9 mne sa zdá ze na tom spodnom je lepšie niečo málo vidieť 🤷‍♀️

lienka_9
22. mar 2021

@dadaberkova ten je dnešný a vybrala som to aj z obalu

zitusss
22. mar 2021

@lienka_9 na tej poslednej fotke je vidno 👍

valentina12345
22. mar 2021

@lienka_9 ja som mala takyto ale bohuzial nic z toho nebolo, mala som ducha aj na inej znacke, niekde v tomto vlakne som pridala aj fotky. bolo to nase druhe iui. v akom centre si, ked ti povedali, ze netreba robit po 14tich dnoch krvne testy?
baby vam, ktorym sa to podarilo, velmi gratulujem. kiezby sme sa aj my ostatne dockali takych radostnych sprav. ja vyzieram chladnicku aj bez pozitivneho testu😂😂😂

lienka_9
22. mar 2021

@valentina12345 ved tento mas pozitivny nie? Ja som nebola v centre, iui robia aj v TN v dvoch klinikach a tam som bola

valentina12345
22. mar 2021

@lienka_9 @lienka_9 bohuzial nie, krv som mala negativnu. pridavam aj tie druhe testy, boli robene kazdy den vzdy rano, az na 13ty, kde som robila aj na obed. najskor boli pozitivne kvoli ovitrelle, potom som myslela ze uz vidno nieco ine. na krv som isla skoro s istotou, ze sa to podarilo a prd...

lienka_9
22. mar 2021

@valentina12345 to mi je ľúto lebo fakt by som povedala že sú pozitívne všetky

valentina12345
22. mar 2021

@lienka_9 co uz, ideme dalej. zaplatili sme si dalsie testy a o 4 tyzdne na konzultacii uvidime co nam budu odporucat.
vy sa kolko snazite?

lienka_9
22. mar 2021

@valentina12345 my sme sa dnes tiez objednali do centra, rok a pol sa snažíme a vy?

hafanana25
22. mar 2021

@valentina12345 tak to mi je ľúto,naozaj to tam na testoch vyzeralo pozitivne...na aké testy ste sa objednali? Idete ešte do 3 IUI? Nam prvé nevyšlo teraz a vo štvrtok ideme opäť na konzultáciu a na 2 IUI, ale rovno sa popytam aj na IVF a uvidíme čo nám povie a ako ďalej.

lienka_9
22. mar 2021

@hafanana25 my sme sa už tiež objednali prvý krát do centra

valentina12345
22. mar 2021

@lienka_9 aj my tak podobne.
@hafanana25 na nejake imunologicke, za 50e. popravde neviem co presne, bavila som sa s lekarkou len po telefone. v podstate ide o to, ze som pred tym brala dlhorocne imunosupresivnu liecbu kvoli niecomu inemu a zadarilo sa nam otehotniet prirodzene 2x (jedno skoncilo MA a potom sa podarila dcera). lieky som pred rokom a pol mohla vysadit a odvtedy sa snazime a nic. tak vychadam z toho, ze by to mohlo suvisiet, aj ked lekarke sa to nezda moc pravdepodobne. pre svoj lepsi pocit pred dalsim ci uz iui, alebo ivf, chcem vediet, ze tam moja imunita nerobi problem.

hafanana25
22. mar 2021

@lienka_9 jaaj taak, a do ktorého centra ideš?

@valentina12345 tak to chápem, tak snáď bude všetko OK a zadari sa.✊

lienka_9
22. mar 2021

@hafanana25 chcela som ísť naskor do Žiliny ale zle odpoeucania mali tak ked uz mám toľko peňazí vyhodiť som sa spýtala môjho gynekológa a on mi odporučil Iscare v Martine

lienka_9
24. mar 2021

Ja tam este stale vidím niečo aj dnes

hafanana25
24. mar 2021

@lienka_9 aj ja tam čo to vidím, aké len veľmi slabulinku ciarocku 🤷🤷🤷

lienka_9
24. mar 2021

@hafanana25 potrebujem poradit ci teda este mam pokračovať v utrogestane..dnes mam posledny den a este 3 dni do menzesu

hafanana25
24. mar 2021

@lienka_9 podľa mňa ešte pokračuj, kým nedôjde ms, mne ako na potvoru prišla presne na deň v plnej paráde,tak som ho aj vysadila. Kedy máš ísť na krv?

wwrrooppll
24. mar 2021

@lienka_9 ahoj kúp si mamatest z menšou citlivosťou z 10 tkovou , clearblue sú 25 kove a tie až neskôr ukazujú 😉

lienka_9
24. mar 2021

@wwrrooppll ja som citala navod a tam bolo clearblue 10kovy...lebo na nete som tiež čítala 25kovy ze len je

hafanana25
25. mar 2021

@lienka_9 niečo nove s / ????

susy22
25. mar 2021

Ahojte, som po druhej neuspesnej IUI. Chodim do Gynfiv ZA. Chcem sa zapojit do diskusie, lebo som z toho uz na nervy. Verim, ze tu najdem pochopenie😉

lienka_9
25. mar 2021

@hafanana25 ahoj no asi nic z toho, nevadii ved uz sme objednani do centra

hafanana25
25. mar 2021

@lienka_9 držím palce ✊ My dnes ideme na ďalšiu konzultáciu 🤦🤦

lienka_9
25. mar 2021

@hafanana25 dakujem podobne 💛

vladka2503
25. mar 2021

@zitusss ahoooj, prepáč ze odpisujem až teraz.. Mam hrozný frmol, zaucam sa v práci, dlhé cesty, únava je úplne príšerna, idem sa z toho zblázniť.. Len boli ma aj dosť podbrusko, bože vôbec si nepametam ci som to také mala v predchádzajúcich tehotenstvach.. Som z toho nervózna 😄😄😄 ku dr pôjdem budúci týždeň, nech mi aspom potvrdí ze je babo tam kde ma byt a!! Dnes som si robila test 🙂 kraaaasny! Ty sa máš ako?? Kedy máš znova dr?

zitusss
25. mar 2021

@vladka2503 ten posledny mi skoro oci vybiiil😍🥳😊ten bol na ktory den robený? Anoo to podbrusko som aj ja citila,hlavne na zaciatku a aj teraz niekedy,verim ze to je dobre znamenie 😊 no tu unavu si uzijes,este ked si takto vyťažená 🤦‍♀️😄 ja mam az o dva tyzdne 7.4. kontrolu,som cela nedockava 👀🙄😄 inak sa mam fajn,aj unava sa zlepšuje, az na ten ustavicny neutichajuci hlad 😅 pred pol hodinou som zjedla dva rožky a stale som hladna🤷‍♀️😅