IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@monika_k Ďakujem, ja sa mám fajn, opäť nič nepociťujem,tak si žijem normálne...tentokrát ani testovať nebudem 😀😀😀😀
@hafanana25 no tak nám to ani tento krát nevyšlo, dnes som mala ísť na krv ale nedalo sa mi kvoli práci, tak idem zajtra. Ale už včera večer som si nedala progesterón a dnes už cítim že zajtra príde menzes. Od toho zákroku som absolutne nič necítila vobec, citila som sa normalne ako keby som ani na iui nebola.
Ach, v sobotu sme si poplakali a dnes už to beriem tak normálne že to vyjde nabudúce. Som zvedavá čo povie dr či ďalšie iui alebo pojdeme do ivf 🙄
@hafanana25 hej to aj ja tak stale do 10 dni po IUI hovorim 😂😂😂 ale v ten den sa mi nazor hned zmeni ... Drzim prsty 🤞
@paulli tak to má naozaj mrzí, aj keď možnosť,že ešte motyka vystrelí ✊✊✊ ale poznám ten pocit.Kolko IUI máš za sebou? A aký je u vás problém?
@monika_k ha,ja dúfam,že to dám bez testov lebo je to podľa mňa zbytočne,možno kebyže pociťujem alebo budem pociťovať niečo,tak Budiš,ale zatiaľ si hovorím,že netestujem a žijem si normálne...a ja aj tak na krv až na 16ty deň ,keďže 14ty je sobota...a keď mi dojde ms na deň presne ako minule,tak to už viem,že je "zle"... 😳😬😀✊✊💪🏼💪🏼 A ďakujem, aj ja držím palce ✊
@hafanana25 mame za sebou druhé iui a problém žiadny 🙈🤷🏽♂️U vas?
@paulli takže idete na ďalšiu konzultáciu? Podľa mňa vám odporučia ešte 3 IUI. A je fajn,že ste ok. U nás tiež ok,aj spg v norme a v pohode,ja tiež či sa týka vyšetrení z krvi, sono atď..jediné čo nemám za sebou je laparoskopia,momentálne ju nerobia a tak zase dobrovoľne do nemocnice tiež nepôjdem..totižto po prvej IUI mi dr povedala,že možno,že mám aj endometriózu a možno len ten najľahší,ale že bez laparky to nikto neurci,na sone je všetko v poriadku.Tskze asi tak nejako. Ja dúfam,že už ďalšie pokusy nebudú.No,ale to uvidíme o 10 dní cca...
@lienka_9 ale jasné. Aj mne prídu, zatiaľ, naj z týchto troch centier. Dokonca som dnes skoro odpadla... Milá lekárka... Volala mi, že mi vybavila termín operácie v inej nemocnici, keďže v mrt neoperuju, aby sme mohli rýchlo ísť do liečby. A to mi predbežne povedala, že až v júni... Tak aj radosť, aj šok... Ešte sa otriasam, ale vidím, že sa snaží...
Dievčatá, tie čo ste ostali tehu, tak ste spravidla spinili niekedy do tých 14 dní alebo to nemusí byť pravidlo?! (Zrejme asi konkrétne pri uhniezdovani)??!! Ja som teda 8den po IUI a vôbec nič,aj keď viem že možno je ešte skoro a možno nie...len tak sa pýtam pre info 😀😀😀
@hafanana25 ahoj,ja som absolutne nespinila 🙂 potom na zaciatku 9tt som mala kvapku krvi na toaletnom,sla som aj na pohotovost preventivne ale vsetko bolo ok 🙂 ale beriem aj progestanelle od IUI
@zitusss Ahoj, ďakujem za odpoveď🤗. Tak ja som to chcela si len potvrdiť. Tak to je super,že vám to vyšlo❤️,gratulujem.Kolke iui? Aj ja mám prigestanelle 😉
@zitusss a na ktorú kliniku chodíš?
@hafanana25 dakujem❤ na prvy krat nam to vyslo u dr.Stenovej v Gynfive 🙂 v podstate nas najvacsi problem bol to ze som nemavala ovulku a tym ze mi ju "vyvolali" a spravne nacasovali to vyslo 🙂 ale tak este dlha cesta pred nami
@zitusss tak úplne,že paráda 😍😍😍 kiež by sme aj my mali to šťastie pri tomto druhom iui 😊😊. Ja tiež chodím k dr.Stenovej 😉.
Čaute baby.. Vidím že ste sa tu rozpísali ohľadom CAR.. Ja som sa síce ešte neobjednala, ale chcela by som od vás nejaké rady, čo sa týka liečby a čo všetko ma bude čakať od začiatku.. Mám PCOS a môj obvodný mi povedal že bude problém otehotnieť keď že mam aj zvýšený testosterón a k tomu aj diabetes.. aký by ste mali niektorá chuť tak Vás poprosím správu čo ma bude čakať pripadne lieky čo budem brať postup atd.. ďakujem Vám
@hafanana25 no ja ti budem velmi drzat palce,hlavne nemysliet negativne❤ ja som sice neverila tomu ze to na prvy krat moze vyjst ale nejak som na to ani nemyslela, ani negativne a ani som zufalo nedufala 🙂 kolko dni si po?
@zitusss moc ďakujeme 😊😊 Akože aj myslím pozitívne a hovorím si,že už ďalší pokus nebude treba a ani nechceme,ale je to tlak...aj keď menší ako po prvý krát. Je super,keď to vyjde na 1x. Kto by to bol povedal,že cesta k bábätku vie byť taká tazkaaaa 😳🤷. Aké tak zase v podstate sa cítim tak ako pri prvej.Akurat,že včera ma trošku popichalo na tej ľavej strane ako bol folik,ale len jemne,ale bolo to citeľné..no nič hrozne a odvtedy nič,inak sa cítim ako pred MS. Dnes som 8 deň po.....
@hafanana25 aj ja som sa citila ako pred ms a sem tam ma pichlo na lavej strane kde som mala tiez ovulku 🙂 a nejak v tom najmensom kutiku duse som citila ze to vyslo 🙂 mozno psychika robi vela,tym ze my sme sa az tak dlho "aktivne" nesnazili tak by som neuspech nebrala az tak zle ako tie babule co sa tu snazia aktivne uz niekolko rokov aj. Ako nechranili sme sa no nijak sme sa tomu nesnazili pomahat,nesledovala som ovu,ziadne vitaminy, nic proste. Mali sme naozaj stastie,prave som v 12tt a verim ze prideme do uspesneho konca aj ked riziko je stale🤷♀️ citala som tu ze neplanujes ani testovat,este si zostala pri tomto nazore?😄 ja som tiez nechcela testovat a nakoniec som 9dpo skusila ci mam este ovitrelle🤦♀️🤷♀️😄
@zitusss ono väčšinou majú ženy tieto pocity ako pred MS, ale tak už viem ako to je po tej prvej IUI l, tak to tak neprezivam. Samozrejme,že už som aj s bruškom hovorila,teda s malou bodkou,ktorá sa tam zabyvavava 🤣🤣🤣 A hovorím si,že to tak aj bude.Ale už som si zase aj povedala,že možno ani nie. Trosku som na vážkach keďže momentálne sa neviem dostať na laparku,že či náhodou nemám endometriózu (na sone a krvi mám všetko v poriadku,dokonca aj spg máme v podstate ok,samozrejme sú tam malé odchýlky,ale podľa dr. je to ok. S tou endometriózou mi to dr povedala po prvej neúspešnej IUI,že môže,ale nemusí a nantonje treba laparku. A zase keby to aj niekde robili v nemocnici tak momentálne sa ani mne do toho nechce kvôli covidu a na klinikách súkromných je to drahe.Tu v GF to ani nerobia,neviem či len kvôli covidu alebo kvôli tomu,že naozaj nerobia odkedy sa presťahovali 🤷.A áno,psychika je naozaj "sviňa". A sme tiež bez vitamínov atď,ja som mala len ovitrelle a progestanelle. A pokiaľ nevyjde,tak hneď ideme do 3iui s najmenšou stimulkou s injekciou ovaleap,nepoznám.A keď to nevyjde tak že ivf,ale natívne,najlacnejšia možnosť bez stimulácie.Teda aspoň tak to dr odporúčala,ale uvidíme čo bude. A čo sa týka testovania, nechcem sa testovať,je to zbytočne,som sa poučila z minulého mesiaca 😉😀. Ale do 14 dní ďaleko,tak uvidíme,zatiaľ sa držím a dúfam,že to aj tak ostane 😀😀😀
Baby zajtra ideme do Iscare Martin...kde sa to tak prosím Vás nachádza? Viem len toľko ze to je v univerzitnej nemocnici
@hafanana25 anoo to som sa aj ja zacala uz od zaciatku rozpravat a moj tiez 🤣 ja som zacala brat este pred IUI femibion a este ho beriem stale 🙂 nebude ziadne ivf,vyjde to uvidis 😍❤ som zvedava ci vydrzis netestovat😄
@zitusss 🤣🤣🤣🤣 Dnes mám jednu takú zmenu oproti minulému mesiacu, som prišla domov nedávno a išla na wc, a na toaletaku som mala taký hmm ruzovkasty hlien,spinenie,ale viac už nie, od zajtra 5 dní do ms... Dnes som 9ty deň po iui a 11ty po ovitrelle...
Testy doma mám ešte z minulého mesiaca,tak uvidím, ale zatiaľ sa držím 🤣🤣🤣🤣
Mali ste niektorá 9 dní po iui ruzovkasty výtok,hlien na toaletaku? Ale iba raz a vtedy,viac som to nemala a test biely,dokonca belsi ako najbrlsia farba 🤣🤣🤣🤣🤣 Mohlo to byť uhniezdovanie? Dva dni pred tým má dosť pichlo viac krát na ľavej strane kde bol folik (bolo to citeľné,no dalo sa to vydržať).
@hafanana25 ahoj áno určite to mohlo byť uhniezdovanie výdrž ešte a na 12 ty deň po iui si urob test z ranného moču a už by tam mohol byť duch . Aj ja som tak bola a na 14 ty deň keď som šla na krv som si ráno urobila test a čiarka bola silnejšia . Držím palce určite daj vedieť
@hafanana25 cize si testla?? ja som to vedela 😂😂😂 ja tiez nevydrzim nikdy
@wwrrooppll dik za info,tak skúsim o dva dni,ale tak zase možno sa už moc sledujem a tak strašne chcem,aby to už vyšlo konečne 🤣🤣🤣.Uvidíme.Urcite dám vedieť,aj keď sa bojím testovať.
@monika_k no do kelu, ale to len vďaka tomu hlienu,inak by som nerobila 🤣🤣🤣🤣 ale vydržala som rozhodne dlhšie ako minule 🤣🤣🤣. To asi nevydrží takmer nikto netestovat. Totižto minule pri prišla ms hneď presne na deň a v ten deň som mala aj krv,teraz 14 deň vychádza na sobotu,ms by mala doraziť v nedeľu a krv až v pondelok, tak viacej naťahovať to už asi nejde 🤦🤦🤣🤣🤣🤣🤣
Som inak cumela každú chvíľu na ten test,že či náhodou,aj pod svetlom na telefóne 🤣🤣🤣 Úplne psycho .no a belsi už ten test nemôže byť 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@hafanana25 ty ako sa mas?