icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

zitusss
13. apr 2021

@hafanana25 pocuuuj ja som mala tiez 9dpiui uuuplne biely a na 11dpiui uz pekny jemny dušik😍 a 12dpiui uz aj digi ukazal❤ ale moze to byt individualne samozrejme
Hore je 9 a dolu 11dpo

hafanana25
13. apr 2021

@zitusss no uvidíme, och to je také krásne sa pozerať na tie testy s dusikmi 😍😍😍

hafanana25
13. apr 2021

@zitusss tak teda skúsim od zajtra do 14 dňa testovať ráno ..

hafanana25
Autor odpoveď zmazal
hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 Ahoj,tak ako ste dopadli dnes????

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 ahoj, tak zatiaľ sa neda presne povedať keďže výsledky budu az za dva týždne.. ale spermiogram bol na jednotku tak sme radi...a mne robili stery a vyšetrenie a to bolo tiez v poriadku...brali nám asi 3dcl krvi 😃😃 tak uvidíme... zatiaľ nebudu s nami nic robit ze to je dobre ze sme objednani na hemato a genetiku v maji tak počkajú si na vysledky ... čiže podla tohto co dnes videl je všetko ok...a ivf nam zatil neodporúčajú, ze s najvyššou pravdepodobnosťou ani nebude potrebne lebo ze nevidia ziadny problém prečo by sme nemohli počať sami... že vyskúšajú stimuláciu liekmi a iui...ale ivf zatiaľ nie

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 Tak to sú super správy, takže možno,že sa teraz aj podarilo a keď nie,tak najbližšie ano,moc držím palce ✊✊✊

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 ďakujem, veru držme si navzájom 🙏✊✊✊ uz by sa aj patrilo...a môžem sa spýtať na tvoj vek? Ja mam 28

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 No tak to veru hej. O 3 mesiace už 35 🤦🤦🤦.Totižto mňa by nikdy nenapadlo,že nám to nepojde a preto sme kliniku začali riešiť tak neskoro. Takže už by bolo aj na čase, lebo veď roky pribúdajú.A priateľ má 41.

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 no veru aj ja mam svagrovcov a maju tem istý problém čo vy...tiez len kariéra a potom naraz že dieťa a uz to nejde..preto sme aj my začali skôr plánovať deti...ja som chcela mat do 25ky aspoň jedno a uz mam 28 a nemám nič...my sme s mužom rovnako starí

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 Tak vy ste ešte mladí v podstate,takže fajn. Ja som vždy hovorila,že do 30tky chcem byť vydatá a mať aspoň jedno dieťa..a vidíš, mám 35 a nič..Svadbu sme mali mať minulý rok, no vďaka corone sme to museli prehodiť,prehodili sme o rok,čiže na teraz v júni a tiež z toho nič. Takže mi to asi nie je ani súdené 🤣🤣🤣🤣🤣

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 no my sme aspoň tu svadbu stihli este pred dvoma rokmi...ale my sme uz spolu dlho 😄

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 aj mi sme mali v júni svadbu.. najkrajší mesiac

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 tak to ste stihli super 😀😀 paráda ❤️. No my tento rok v júni už 10rokov...Vy?

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 my v júni 9 rokov 🙂..

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 ten jun je nám akýsi súdení....my sme sa brali na dátum presne 7 rokov od nášho prvého stretnutia

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 aj my sme mali mať svadbu na výročie (6.6.) 😀😀😀 Ešte stále máme zabestelovany termín na obrad,ale nič iné 🤣🤣🤣 Ale povedala som,že keby ostanem tehotná NÁHODOU dovtedy,tak sa zoberieme "len tak" v ten dátum.Ale teda už nie 6.6. No uvidíme. Keď nevyjde druhý pokus tak ideme do tretieho so stimulkou hneď na ďalší cyklus 👀👀👀

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 my sme mali 15.6. 🙂 veď jasné načo by ste čakali...ved stimulovať nemôžeš naveky....telo si musi od toho aj oddýchnuť

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 Tiež pekný datum.Hej hej, no ja som tieto dva pokusy mala len ovitrelle a progestanelle. Tak navrhla,že to skúsime s najnižšou stimuláciou (injekcia ovaleap) 🤷🤷🤷

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 a clostilbegyt ti nedali? Väčšinou ten sa dava na zvýšenie počtu folikulov a ich dozretie...a potom ovitrelle

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 Nie nie, zatiaľ som vždy mala pekne foliku,teda vždy jeden,pri prvej IUI keď som si večer pichala ovitrelle,tak bol 18mm a teraz bol na ľavej a tiež v deň injekcie mal necelých 18mm. Ale dr,že pri tretej skúsime dať ten ovaleap,takže už sa "teším" ako si budem 5 dní alebo koľko pichať injekcieeee 😬😬😬

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 a nechces prehodnotiť Žilinu?? Ci by nebolo lepsie ist do nejakého iného centra...ci si spokojná? Ja som si pisala s jednou babou a ta tiez prechadza zo ziliny do Martina

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 Po pravde, ja som zatiaľ spokojná. A hlavne túto kliniku máme autom 3 minutky.... Ale aj keby nie, tak zatiaľ nemám dôvod meniť.

lienka_9
13. apr 2021

@hafanana25 tak ano, hlavne aby ste boli vy spokojný 🙂

hafanana25
13. apr 2021

@lienka_9 Hej hej, ono to býva so všetkým tak.. 100 ľudí, 100 chuti 🙃🙃🙃 Aj si myslím, že všetci sú kvalifikovaní a vedia čo robia,niekomu to proste vyjde a niekomu nie...

hafanana25
14. apr 2021

@zitusss tak dnes 11den po a z rannéhoo moču opäť biely test 😔. Presne som vedela,že keď raz začnem testovať,tak neskončim a len budem sklamana. Brucho od včera cítim ako pred ms,ale že úplne ako pred ms. Tento mesiac má prsia síce tak inak bolia a aj sa mi zdajú byť trošku iné,no...Akože viem,že je ešte skoro,ale tak som trošku dúfala,že aj keď ma pichlo,potom ten hlien a tak...Ale pripisujem to teda k tomu progesterónu,pretože aj keď bola pauza po neúspešnej prvej IUI si myslím,že má "silu" ten progesterón.

hafanana25
14. apr 2021

@zitusss Aby bílá bílá byla 😬😬🤣🤣🤣

wwrrooppll
14. apr 2021

@hafanana25 nezufaj ešte nič nieje stratené a tá bolesť ako pred ms môže byť aj dobrý náznak . Skús zasa o 2 dni a uvidíš bude to tam . Držím palce

zitusss
14. apr 2021

@hafanana25 ty si blazon,ved toto este nemusi niiic znamenat 😅🤦‍♀️ ved kazdemu inak rastie hcg a ukazuju testy, skus zajtra rano opat a uvidis,mozno sa tam zacne nieco crtat uz a ked nie tak mozno o dva dni 🙂 hlavne nezufaj ženská!

hafanana25
14. apr 2021

@wwrrooppll ďakujem, no je to ťažké..

@zitusss ja viem,že nemusí, ale dnes to na mňa nejako celé doľahlo a som uplakaná,ja neviem... Och Sorry za výlevy,ale... 😔😔😔