IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@hafanana25 hlavne sa daj okamzite do normalu,ved je este skoro, nemusi ti test nic ukazat🤦♀️ pokecaj si s bruskom a hotovo!❤
@hafanana25 navyse,neviem co to mas sice za test ale niektore maju aj malo farbiva a iny by ti uz mozno ukazal. Ja ked som testovala roznymi znackami tak to bol presne dokaz ze niektore ukazovali slabsie aj ked ine uz boli tmavsie. Takze hlava hore,pozdravuj bublinku odomna😅❤
@wwrrooppll
@zitusss
Ďakujem za podporu dievčatá ❤️❤️❤️
A veď rozprávam sa už od začiatku 😀 Už som pozdravila 🤣🤣🤣
Asi som sa dala do klidku trochu.Som v práci.No mám asi deň blbec,to prejde 😊.
A test mám, viď foto:
@dadaberkova ahoj ako sa ti darí? S bábätkom všetko v poriadku? 😊
@zitusss ja mám z tých čiarok,nečiarok haluze už... Kúpila som si ešte mamatest, ten je vychvalovany dosť... Zase som nejako zaspinila 😬
@hafanana25 pocuvaj a ty na nom nieco nevidis? Lebo mne sa tam nieeeeeco mariii👀👀👀 inak ano,hentie testy mam aj ja rada,to si teraz skusala?
@zitusss Vieš čo?! Ja už ani neviem či vidím alebo nie..keby si ma videla, otvorené okno a cumela som na to "tri hodiny" a tiež sa mi niečo zdá,ale neviem či to není len nejaký obrys toho čo je tam..či? Ale zase som aj spinila...ehmm A áno, je to robené asi 1,5h dozadu...
@hafanana25 ja som mala daco podobne toez na 11 DPO a tiez som spinila a nic
@monika_k no veď ja tiež myslím,že sa mrcha rozbehne aj keď má prísť "až" v nedeľu 😬😬😬
@hafanana25 mne sa zial rozbehla.. tak snad to nebude aj tvoj pripad 🙏
@hafanana25 no mne sa tam nieco mari. Mala si aspon dost koncentrovany ten moc? Zlty? Lebo ked bol slaby tak ti tazko nieco ukaze. Urcite skus rano este 😍nejdem davat falosne nadeje ale mne sa tam cosi mari aj tak👀
@hafanana25 taky som mala ja
@monika_k ďakujem..no uvidíme..a ideš na ďalší pokus?
@zitusss určite urobím ešte ráno.
Tak len,aby si mi len tak nehovorila,aby si ma povzbudila 🤣🤣 Lebo dnes som mala naozaj depku 😭. Ale inak aj drahý tam videl čo to,ale na dennom svetle v okne 🤣🤣 a to je čo povedať lebo on maaalokedy vidí niečo neviditeľné 🤣🤣🤣🤣
@hafanana25 uz som v stimulacii... posledne IUI tak uvidime ... Je mi to uz jedno popravde 😝
@monika_k vidím,ze si aj ty študovala ten papierik 🤣 Ale máš pravdu,úplne niečo mini pidi tam je... No škoda,že to nevyšlo 😔.
@hafanana25 urcite by som ti to len tak nepisala,co si šiši?😄 ale ked to muz videl!!!!👀a nazivo je to urcite este lepsie vidno nez tu na forkach 🙂
@hafanana25 joooj z kazdej strany 😂😂😂
@monika_k tak fajn, mňa to čaká po tomto..3 pokus s najmenšou stimulkou s ovaleap 🤷...
Držím palce ✊
A kam chodíš?
@hafanana25 ja som 4te teraz ... niesom na Svk
@zitusss 🤣 ja ti neviem,len naozaj úplne na dennom svetle 🤣🤣🤣 No nič, veď uvidíme.. Ale zlatá, dom myslela,že tu budem za úplne posahanu 🤣🤣🤣
@monika_k Aha, a aj nejaký problém máte či sa proste "len" nedarí?
@hafanana25 proste sa nedari 4 roky 😬
@hafanana25 netrpezlivo cakam na ranny test,pozdravuj bublinku😄😍❤
@monika_k 😔 tak moc moc vám držím palce✊✊✊
@zitusss 🤣🤣 o tej netrpezlivosti mi niečo hovor ešte chvíľu 😬😬😬🤣🤣🤣 Opäť som pozdravila, len neviem či som nezdravila len orgány 🤣🤣🤣
@hafanana25 ja zajtra tiez cakam na tvoj testik 🤞
@monika_k 🤣🤣🤣 aj ja 🤣🤣🤣.. Diky
@zitusss čekuj, to je ten z poobedia, čo myslíš?? 👀👀👀

@hafanana25 to je v poriadku asi všetky sme také , len nezufaj a netlac na pílu ono to príde uvidíš