icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

Strana
z36
dadaberkova
15. júl 2021

@hafanana25 jasnee, je to pochopiteľné, že je to veľká záťaž na psychiku a aj peňaženku. My sme sa snažili bez kliniky zopár rokov a už len podľa toho viem, že psychika si to teda odnáša poriadne.
My sme boli na morfo a vraj zdravý ako rybicka 💙
Ešte je dopredu asi nejaké 2 týždne takže to bude asi poriadny chlap😆 aj keď je pravda ze od začiatku je vraj vopred 2 týždne 🤷🏽‍♀️ tak bohvie možno sa nám len tak postastilo a ani o tom nevieme.
Konečne som sa odvážila nakupovať vecičky pre malého, aby bolo všetko pripravené keď konečne príde domov 💙 v brušku a už aj na ňom cítim kopance, to mi veľmi pomáha lebo viem ze je tam 💙
Budem vám držať palce a keď budeš mat nejaké nové info ozyvaj sa 🙌🏼♥️
Po týchto vyšetreniach sa chystáte na IVF?

nika2407
9. sep 2021

@tamara456 a ako IUI pomohlo?

tamara456
9. sep 2021

@nika2407 absolvovala som ho 3x a už mám za sebou aj jeden KET, hysteroskopiu a stále nič

dadaberkova
9. sep 2021

@hafanana25 ahooj, tak ako som sľúbila sa hlásime. Už budem začínať 31tt dnes som mala predposlednu kontrolu u mojej Dr potom už len v nemocnici na kontroly. Malý je vraj velkostne v norme, prietoky ok, vyšetrenia dopadli tiež zatiaľ vždy dobre dúfam ze to tak aj bude. Konečne sme vysadili od dnes Progestanelle aaa už iba stres z pôrodu 😅 aby všetko dobre dopadlo. Vy ste na tom ako?

nika2407
9. sep 2021

@dadaberkova tehotenstvo bolo prírodné ?

dadaberkova
9. sep 2021

@nika2407 ahojcek, nie nie ako všetky tu v "skupine" museli sme riešiť iui. Manžel ôk ja polycysticke vaječníky a anovulacne cyklusy😊

andrea_r016
autor
9. sep 2021

@dadaberkova jeeeej maly je krasny.....vela stastia do konca 🙂

dadaberkova
9. sep 2021

@andrea_r016 dakujeem❤️ už len to dobojovať do úspešného konca. Naše malé/veľké prekvapko po 1. Iui 💙

nika2407
9. sep 2021

@dadaberkova a podaril sa Vám IUI na prvý krat?

dadaberkova
9. sep 2021

@nika2407 áno našťastie hej💙😍 po stimulácii clostylbegitom vo vyšších dávkach + injekcie ovitrelle 2ks aaa vlastne až do teraz Progestanelle najprv v 800mg denne neskôr 400mg, 200mg a teraz sme vysadili dnes zrovna. Kvôli problémom s krvácaním atď som musela brat do teraz.

nika2407
9. sep 2021

@dadaberkova mestruaciu si mala pravidelnu? Alebo tiež si musela brat dupasthon?

dadaberkova
9. sep 2021

@nika2407 absolútne niekedy som nemala aj pol roka. Duphaston mi predpisovala moja bývalá doktorka a akonáhle som ho vysadila menštruácia nikde. Takže neupravil mi nič len fajne zvýšil moju váhu. Nehovoriac o tom ze podla novej lekárky aj odborníkov v repro centre to nieje riešenie problému ale len vyvolávanie menštruácie umelo. Aj keď menštruácia bola ovulácia vôbec. V repro centre mi nasadili aj nejaké lieky na úpravu cukru ci co to ze to proste pomáha na tieto vaječníky a zahadne sa nám na prvý mesiac podarilo co pri Duphastone a clostylbegite u bývalej Dr sa nepodarilo. Ja som si povedala ze Duphaston už nikdy viac, zbytočnosť akurát som sa z neho zavodnila hrozne. Keď som užívala femigard menštruácia tiež chodila a aspoň je to prírodné. Uvidíme moja Dr vraví ze po pôrode sa mi to môže upraviť 🤷🏽‍♀️ ťažko s tými polycystickymi vajecnikmi

hafanana25
9. sep 2021

@dadaberkova Jeeeej aaahooojteee ❤️❤️❤️❤️ Ten cas velmi rychlo leti,ved uz porod za rohom. Tak len vela stastia a hlavne nech vsetko prebehne hladko 😍. Bozinecku, zlatunky je 🤗..
No a co my? Co ti poviem ?! 🤭🤭🤭. My sme sa dali na cestu vysetreni. Genetika Ok, reproimuno (antifosfolipidovy syndrom),jemne zvysene ACLA. Hematologia OK. Takze moc sa nezistilo.Dnes sme boli po par mesiach opat na konzulke v CAR. Vysledky este posielaju k jednej imunologicke ze ci je to ok alebo ci budeme opakovat.Mozno ze este mi budi robit vysetrenie na tie NK bunky oretoze meviem oreco ale to mi nerobili.Z hemato cakam este ma vysledky z nejake tie nestastne markery (sorrky neviem sinspomemut na to slovo🤭🤭). Ale to je v pohode pretoze partner este ide na spg,nieco navyse este k tomu vyšetriť.Co ti poviem. No koniec koncov ideme do IVF, ale ako to bude pokracovat a aky protokol a kedy sa dozvieme snad co najskor. Ale s tymto sme ratali.No len tie €🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Nebude to jednoduche. Takze takto my pokracujeme. Vidis, a ty uz ides rodit.Naozaj to strasne leti.My sme sa daleko medostali veru.Ale ked na vsetky vysledky sa caka dlho a vobec kym dostanes termin a tak.

dadaberkova
9. sep 2021

@hafanana25 no jasne, do kelu nieje to sranda na dlho to je cele riešiť. Ja keď si len zoberiem že kým som sa dostala k tomu aký mám problém a kam sním a všetky vyšetrenia tak prešiel takmer rok 🤦🏼‍♀️ a to sme mali len iui. Bože a tiež to išlo dobre do peňazí 🤦🏼‍♀️ ja keď som si potom z rátala všetko a pri počítala poplatky za pohotovosť na súkromnej klinike a všetky vyšetrenia, lieky tak ma skoro piclo🤦🏼‍♀️ presne sme si vravelij že môžeme byť radi ze sa podarilo lebo peniažkov by nebolo na ifv🤦🏼‍♀️ držím ti/vám palčeky nech to vyjde 🙏🏼❤️ aspoň ze ste odhodlaní a idete do toho naplno. Určite sa to vyplatí, len musíte byť trpezliví 🙏🏼❤️

zitusss
9. sep 2021

@dadaberkova ohladom toho cukru ti nenasadili nahodou metfogamma alebo tak nejako? Lebo ja som to tiez brala s tym ze to moze dopomoct a veru na 1.krat sa zadarilo 🙂 a tiez teda stimulacia a ovitrelle 😊 tiez mi inak moj gynekolog pchal duphaston s tym ze to vraj pomaha k otehotneniu🤦‍♀️
Zajtra koncim 33tt 🙂 drzkaj sa 💕

zitusss
9. sep 2021

@hafanana25 ahooj, riadnu cestu si prechadzate,bodaj by to vyslo hned na prvu šup,velmi vam to prajem❤

dadaberkova
9. sep 2021

@zitusss jeej držím palce tak to si o čosi predo mnou 😊 vieš čo mne nasadili siofor 🤷🏽‍♀️ netuším ci to je vlastne to isté ale môže byť 😊

zitusss
9. sep 2021

@dadaberkova mne sa zda ze to je podobne, ja som to mala nasadene kvoli inzulinovej rezistencii 🙂 maly je podareny, su to nase zazraky💕 nasa malá je podla ultrazvukov cca o tyzden vacsia, ale beriem to s rezervou 😄 na utz sa nechce ale moc tak pekne ukazovat ako ten tvoj krpček😊

dadaberkova
9. sep 2021

@zitusss vieš čo tento náš huncut sa ukázal 2x inak vôbec aj na videu ho mame asi len minútku a potom sa schoval😄 ja som kvôli problémom chodila každú chvíľu na kontrolu a ledva som ho videla 😄 podľa mňa keby niesu problémy nemám šťastie asi ani na tých par pohľadov na neho😄 aa môže byť že je to podobné lebo ako som mala posledné balenie tak mi v lekárni inak vraveli ze už bude za to nejaká náhrada akurát že si nepamätám meno 😄 jooj držím palčeky nech všetko dobre dopadne 🙌🏼❤️ paráda že sa vám takto podarilo, ja som až neverila že sa nám podarilo

hafanana25
10. sep 2021

@dadaberkova ved toto...zial dnes ide vsetko do penazi.Co uz. Pen na psychiku to je fakt dost zahul toto vsetko. Ved urcite dam vediet ako pokracujeme.A dakujem(e) ❤️❤️❤️
@zitusss Ahooj, tak tomu ver.Ale beriem to tak,ze niesme prvi a ani posledni . Ale ziadna sranda ti poviem. A v podstate sme ok,aj ked mozno trosku horsi spg,ale tak da sa s tym pracovat.Teda dufam.Tak uvidime co dalej pretoze este mi maju z car volat. A dakujeme moc moc ❤️

dadaberkova
10. sep 2021

@hafanana25 ved práve tá psychika, povedala by som ze sa hlavne daj do kľudu a určite to príde, ale z vlastnej skúsenosti viem ze to nieje zrovna najľahšie sa dat do kľudu ja som nikdy nebola tak v strese ako za posledný rok. Drzkaj sa a budem držať palce najviac silno 🙏🏼❤️

dzankah
31. mar 2022

@hafanana25 jeeeej....to sú naše lásky.. uz majú 15 mesiacikov 🙈❤💙

Strana
z36