IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
Pekne ránko dievčatá, nakoľko prišiel drahý z nočnej,tak ma zobudil...takže čo som išla urobiť? Test! Aaaa, čisto biely,ale že úplne. Opäť aj spinim, cítim brucho a cítim sa ako pred ms.Takze mrchu očakávam čoskoro. A ani si nemyslím,že by sa mohlo niečo zmeniť a druhé IUI vyslo 😔.Takže tento status píšem v znení,že už nič ako ms neočakávam,a že pôjdeme do tretieho pokusu 😔😔😔 a už ani tomu nedávam veľkú nádej. Takže ostatným držím palce ✊✊✊ a tehulkam prajem všetko dobré ❤️❤️❤️.
Som opäť veľmi smutná 😭
@hafanana25 ach jaj 😞 no to ma teda mrzi ze na nom nic nie je, aj ked dnes si len 12dpo nie?
kazdopadne, nemozes ist do dalsieho IUi s tym,ze si uz teraz povies ze tomu nedavas nadej🤦♀️
@zitusss Aj mňa to mrzí a ešte viac ako včera... Áno som 12dpo ale myslím,že už 🤣🤣.
Ja ti neviem, už 2x som bola s optimizmom a verila som,takže nemyslím si,že to bude tým spôsobené...môžeš mi hocijako pozitívne a veriacky naladená a aj tak to je prd platne. Pravdu povediac, toho tretieho sa už aj obávam, pretože toľké sklamanie po sebe asi nie je najlepšie. Ale čo už. Boh vie prečo sa ti nedarí,a možno bude problém so mnou a s endometriózu, ale to sa skôr nedozviem kým nepôjdem na laparku. Akože tomu moc veriť nechcem,ale je tu aj takáto možnosť. Lebo naozaj,keď sú dvaja zdraví,tak prečo sa nedarí? Na to nikto neodpovie. A možno mi to nie je súdené 🤷🤷🤷. Takže asi tak. A už ma aj odrádza po treťom pokuse IVF natívne, pretože tam je tiež mala úspešnosť.Ale zase je to najlacnejšia možnosť z IVF.
@hafanana25 presne viem ako sa citis... Neboj, trosku si poplac, daj si vinko a sup do 3teho IUI... Ja som tiez hovorila, ze dalsie uz nedam ale vzdy som nasla silu... 4te sice iba kvoli manzelovi idem ale davam zas tomu nadej... Takze nezufaj a hlavu hore 🤗
@hafanana25 pozri,aj uplne zdravy par nemusi pocat hned na prvy alebo druhy krat prirodzene. A IUI je ako prirodzene pocatie s mensimi vyhodami ale nic viac,ziadna velka veda a zasah v tom nie je,preto je aj taka mala sanca ze to vyjde na prvy ci druhy krat. Preto je podla mna hlupost aby si sa deprimovala z toho,ze to dva krat nevyslo. Chapem ze si mozno povies ze co mi tu henta trepe ked sa jej to podarilo ale ja som do toho presne s tymto isla, ze sa to proste podarit nemusi,ALE! urcite by som si hned na zaciatku nepovedala ze nedufam ani ze to moze vyjst,to by som do toho rovno ani nesla,naco, ked uz teraz si poviem ze to nevyjde.
Ja viem ze to mozno budes brat cele jak reci jednej mudrej na konikovi 😄 nechcem tymto povedat ze mas zufalo cakat na dve ciarky na teste,no hlavne sa neopustat uz na zaciatku❤
@monika_k haha,ja nepijem 🙃😀, ale tak ešte skúsime 3 IUI,po pravde snažím sa to nejako predýchať.A vám sa tiež už dúfam zadarí ✊✊😊
@zitusss Ja viem,že sa to nemusí podariť hneď, ale tak je to veľké sklamanie.Co už no. Ja som trošku citlivejšia osoba a tak možno aj preto to tak prežívam. No uvidíme čo bude ďalej.A hej,nebuc múdra,jasne??? 😀😀🤣🤣.Och kiež by sme to začali skôr riešiť a nie v 35r 🤦🤦
Ale baby dik za povzbudenie ❤️❤️❤️
@hafanana25 mne manzel slubil dovolenku ked to nevyjde... tak sa tesim na obe moznosti 😝
@monika_k Takže to už vyjde 🤣🤣🤣💪🏼👍👍✊✊✊
Mám takú otázočku, zajtra mám 14dpo,na krv idem teda v pondelok. Spinim tak všelijako,už sa rozbieha ms presne ako minulý mesiac. Nakoľko idem na krv o 2 dni neskôr,tak ráno budem robiť test, pokiaľ bude negatívny,čo teda určite bude,myslíte,že môžem vysadiť progestanelle ????
@hafanana25 ahoj, to by som nerobila....pockala by som na krv a az ked oni povedia vysadit vtedy by som vysadila 🙂 tie 2 dni navyse ta nezabiju brat tie lieky 🙂
@andrea_r016 Ahoj, ďakujem za reakciu a odpoved.A nevadí,že si ich budem zavádzať,aj keď krvacam? Papať ich nechcem....
@hafanana25 nevadi ja som tiez tak mala ze som dostala ms skor ako mala dr. povedala ze vysadit az po krvi ...lebo nevedia ake je to krvacanie a oni beru do uvahy len krv 🙂
@andrea_r016 Ja viem, ale na krv sa ide 14dpo,co je dnes,ale keďže je víkend,tak na krv až v pondelok, ms je v plnej paráde a testy celý čas biele....ja osobne v tom nevidím,žiaden dôvod...ale tak nechám si poradiť.
@lienka_9 ahojcek tak my máme nejaké problémy, spravil sa mi hematom a niekoľko krát som riadne krvacala inokedy zas spinim. Maličké bolo zatiaľ stále v poriadku tak dúfam ze to tak aj zostane srdiečko bilo ako zvon a už som videla aj ako kope nožičkami. Zajtra ma čaká skríning a kontrola v 12tt na vrodené choroby a porobne. Dúfam že všetko bude v poriadku a my si aspoň trošku uľavíme. Ako si na tom ty? 😊
Ahojte dievčatá, tak sa hlásim po našej 3 IUI, mala som duchov na teste a nakoľko som mala mať krv až 16dpo kvôli víkendu,tak som išla 13dpo čiže včera...,no ale pred tým spinenie ale tak iné a v piatok sa teda dostavila ráno po teste s duchom ms 😔🥺, ale na krv som išla,poobede boli výsledky.Krv bola pozitívna,ale s hodnotou len 16 a teda pravdepodobne bolo biochemické.Napriek tomu mám prísť v pondelok na krv,aj keď podľa mňa zbytočne 🤷🤷. V utorok opäť konzultácia,že teda čo ďalej.Mali sme na papieri odporúčané ivf ale natívne,ale ani sestrička mi to neodporúča nakoľko tam je len o niečo vyššia šanca,že keď tak tak rovno ivf "normálne". Možno,ešte nejaké vyšetrenia budú,neviem..no múdrejšia budem v utorok.
Takže 3x iui a 3x neúspešne 😭😭😭😭😭
@dadaberkova Ahojky, ako sa vám darí? Ako sa máte? 😊😊😊😊❤️
@hafanana25 cakala som na spravy od teba a teda mrzi ma ze to nevyzera ani teraz velmi ruzovo :( ale ak by to bolo biochemicke tak to potom znamena ze so samotnym otehotnením problem nemas ci? len problem v udrzani,pripadne to bolo zrovna take vajko co proste "nevydrzalo".
Ja som mala tiez raz biochemicke, nemala som to sice z krvi potvrdene ale z testov ano a teda nikdy som nemala na testoch druhu ciarku len tak, aj ms bola potom taka silnejsia a ba priam take kusy zo mna isli. Som zvedava co vam na to povedia a co bude dalej no drzim palce a prajem vela sil❤
@zitusss no veru nevyzerá a teda nijako to nevyzerá 🥺🤷🤷.No Boh vie čo je za tým, dúfam,že mi niečo k tomu po krvi v pondelok povedia.A ms mám fakt,že silnú,ja len dúfam, že to bude taká tá normálna,5-6 dňová a uvidíme či najbližší cyklus niečo podnikneme.V utorok po konzulke budem múdrejšia.Dakujem krásne ❤️❤️
A ty ako???? 🤗🤗
@hafanana25 ahojcek, tak postupujeme pomalicky. Už som mala vcelku kľud od krvácaní, no včera po výmene názorov s mojim drahym som opäť začala krvácať, samozrejme panika stres že sa niečo stalo. Našťastie keď sme prišli na kliniku lekár potvrdil ze je všetko v poriadku že to bola len zhoda náhod, hematom ktorý mam sa zmenšuje z pôvodných 23mm mal včera už len 8mm. Lekár vravel ze to je zanedbateľné, špinenie môže byť že mám mať kľudovy režim ako doteraz a ďalej brat progesterone, ten vlastne beriem od začiatku iui 🤦🏼♀️😁 akurát už ho nezavadzam ale papám aby ho nevyplavovalo podľa slov lekára. Mali sme prvé testy ako meranie šije a krvné testy na downov a pod. tie našťastie dopadli dobre o necelé 3 týždne budú robene kontrolné to už budem na konci 16tt. Tak dúfam ze všetko dobre dopadne a malý bojovník to so mnou nejako do bojuje do šťastného konca. Co to som si čítala občas ako pridavas, mrzí ma ze to zas nevyzerá ružovo ja som bola tuším prvý krát na krvi tiež 13dpo a hcg som vtedy mala tuším 51, asi deň na to začalo špinenie a to bol ten hnusak hematom. Držím palce aby si aj Vám podarilo a nech sme všetky spokojne s dupotom malých nozok v dome 😁🙌🏼❤️
P. S. Naš chrustik ma už takmer 7cm ❤️😍
@dadaberkova Tak to ma mrzí,že sa takto trápiš s tým krvácaním,ale verím,že bude už len lepšie a dobojukete to do šťastného konca ✊✊😊😊❤️❤️❤️.Chrustik krásny 😀😊❤️.
No veru,žiaľ žiadne ružové farby..No čo ti poviem,som z toho smutna len neviem teraz ako ďalej lebo čo som sa dočítala a aj nejaké to info mám,že by sme mali skúšať hneď najbližší cyklus že maternica je zase viac pripravená a tak zase nejaká šanca navyše tam je...Ale jediné čo možno stíhame je 4iui..uvidíme čo nám povie dr v utorok na tej konzultacii.A ďakujem za ✊✊✊🤗❤️
@hafanana25 ahooj ako ste dopadli co vám povedali na konzultácii? Ja som bola na krvných testoch a Sone vo štvrtok kvôli vrodeným chorobám. Ak by boli zle vysledky z krvi bude ma kontaktovať lekárka v pondelok. Bože tak dúfam ze nebude volať 🙏🏼 už nám vedela povedať vo štvrtok že čakáme chlapčeka 💙💙💙 manžel si ho asi vymodlil 😂💙 rastie vraj rovnomerne, (akurát je týždeň dopredu 😁 a to vlastne od začiatku) merala mu časti tela, ukázala nám aj obličky, močový mechúr, žalúdok, prsteky a tak bolo to zaujímavé, už je to malý človiečik. Už len dúfame že testy budú ôk. Drz nám palce aby sme to dobojovali, pred týždňom som brala aj antibiotika kvôli gyno problémom, po dobrat zas som mala tak mam teraz len rosalgin aby sme nedávali stále antibiotika, bože všetko sa na mňa lepi ale dúfam veľmi dúfam ze to dobre dopadne. Už týždeň beriem aj lieky na štítnu žľazu 😂🤦🏼♀️ takže všetko všetko. Ale tak co by sme nevydržali hlavne nech testy a bábätko sú v pohode už by sa mi zišlo troska kľudu a ukludnenia dušičky.
Držím palce a ozývaj sa s novinkami 😊
@janulka2805 a lieky dostanes automaticky ked sa prihlasis u lekara, ze si rozhodnuta na IUU?
@januska777 No mna vyšetrili, či je možná iui a potom nasadili lieky.
@dadaberkova Ahooooj, tak ako sa mate????
@hafanana25 ahooj tak zatiaľ sa držíme a musím si zaklopať už nejaký ten piatok bez krvácania. 💙 13.7 nás čaká morfologicky ultrazvuk dúfam ze bude všetko ôk, krvne testy nám vyšli zatiaľ vždy dobre 🙌🏼💙 na foto sa zatiaľ zakrýva 😃 asi bude po tatovi😃😃 chudáčik ešte je ako malý votrelček😃 ale strašne sa teším z prvých pohybov ktoré mam asi posledné 3-4 dní 💙a vy ste ako na tom?
@dadaberkova juuu..male ňuňuuu 😍😍😍 Tak parada, som rada ze je vsetko ok a konecne bez krvacania..uz len pelne do uspesneho konca. Na morfo drzim palce ✊. Tesim sa s tebou 😊
My momentalne sme "vsetko" stopli a nechavame to na prirodu nakolko si robime vusetrenia ..genetiku uz cakame na vysledky..v pondelok sme boli na reproimuno co budi vysledky asi tak koncom jula dufam..v auguste ma caka este hematologia..Nakolko do IVF nechceme ist bez vysetreni tychto kedze vela parov to tak robi a ked sa nezadari tak sa robia tieto vysetrenia...tak uvidíme. Ale som aj rada tejto pauze lebo som bola po ttch 3 neuspesnych IUI dost psychicky unavena a nestastna..a aj financne,tak uvidime co prinesu dalsie mesiace.

@hafanana25 už len nech silnie . Ja tam niečo vidím držím palce