IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
Baby, inak ja som zacala dnes spinit. Vcera po zakroku nic a dnes som zacala...
@zitusss tak to sa už dlho snažíte, je asi lepšie hneď nestracat čas a rovno IUI.. Tie známe boli ôk akurát jednej partner mal pomalšie spermie.. Ale zasa vo veľa foroch som čítala že to vyšlo na prvý krát takže sa tým netráp vôbec 🙂 IVF nechcen riešiť skrz sestru, ta doktorka ale to by som tu nerada rozpisovala ;)
@vladka2503 ahaa okej tak 4 dni,lebo nam nehovorili nic k tomu,aspon si nespominam 😄 a ty si bola ktory DC na sone? 9 si tusim hovorila a potom kedy prebehlo IUI? A ako sa inak mas? Ako sa citis? Vsimla som si ze testujes kvoli ovitrelle ako dlho sa bude drzat. Tak bodaj by ta druha ciarka uz ani nikdy nezmizla a bola by si tehotna🙏😊
A co sa toho IVF tyka, chapem a respektujem 🙂 ja si zatial taku moznost ani nepripustam a neviem tiez ci by som do toho sla. Ale nikdy nehovorim nikdy,clovek niekedy mieni a boh meni ci jak to je 😄😊
@zitusss ja som sa nato radšej pýtala :D muž hovoril ze je to hrozne, že chceme dieťa a nemôžeme spolu spat 🤣 bola som 9ty deň a 10 a potom 13 som už bola na IUI lebo na 10ty som mala jeden 16.3 a druhy 15.7 tuším.. Áno robím tie testy lebo som zvedavá ako dlho sa bude ovitrale držať, budem pridávať aj fotky 🙂 pregnyl som mala hrozne dlho v moci, už som si robila nádeje a nakoniec to bolo len to.. Takto uvidím keď už sa stratí ci sa objavuje niečo nové alebo nie, bodajby to vyšlo.. Nám všetkým! 🙂 ani ja si IFV moc nepripúšťam ale viem si predstaviť ze keď bude tesne pred koncom našej hranice tak spanikarim a budem vymýšľať..
@zitusss no my den pred kontrolou a potom este v den kontroly ak je iui obden 😂 a po zakroku odporucaju v ten den a den po 😂
@januska1905 ono to moze byt ze vcera si sa rozkrvacala ale nic nevyslo a dnes sa akoby cistis 🙂 ale zas ide o to ake je to spinenie....ci cerstva krv alebo take hnede a to je stara krv alebo to moze byt aj z ovulacie ak si mala pichnuty ovitrel....ja som tak mala pri prvom IUI aj pri zakroku ale to cista krv a aj cez ovulaciu som spinila a to bolo den pred zakrokom ....co nikdy pocas cyklu nespinim
@andrea_r016 ja mam hnede spinenie. Ovitrelle som mala v utorok vecer tak som asi podrazdena zo zakroku. Ale v maternici mam ine tlaky kks au
@vladka2503 tak to ozaj rychlo. A ako sa citis? Teba neboli akoby vnutro maternice?
@januska1905 vieš čo bolelo ma podbrusko také tlaky, ale asi len dva dni, teraz už pohoda 🙂
@januska1905 podla mna sa teraz cistis a bude to na dobrej ceste ...drzim palceky 🙂
@vladka2503 tak to mas super 🙂 uz len vyckat .....ja som mala aj na 10 den este ciarku a potom uz nic 🙂
@andrea_r016 aj na 10.den od ovitrelle?😳 fuha tak to bude asi fakt lepsie ani netestovat a pockat rovno na krv az 🙄😄
@vladka2503 a nemala si inak take tlaky alebo krce aj pred IUI? Mna tak vcera vecer a aj teraz zacinaju chytat take tlaky ako pred MS. Asi to bude tym Letrozolom ci?🙄
@zitusss vieš čo ja som mala deň pred IUI také tlaky v podbrusku, to je to co som spomínala ze si myslím ze to bola už ovu, keď som bola nahnevaná ze nerobili to sono.. Ale zasa ak si prečítas leták tak vedľajšie účinky sú aj bolesti v podbrusku, ja som mala ale clostyl na stimuláciu vajíčok, tak neviem..
@zitusss no veru dlho sa mi drzal v tele....preto nechcem testovst bo to bude skreslene....no ja skusim utorok stredu ak sa mi bude chciet a do piatka uz vydrzim ked tak 😂
Ach zeny ja som dostala aj nejaku mykozu alebo co to je 😂 ma ide porazit 😂 co poviete to su uz velke nahody 😂
@andrea_r016 ty.. Mna od včera spodok páli.. Žeby sme to na,, procedúre,, dostali? Presne som rozmýšľala ze preboha co to je, že to som teda snáď nikdy nemala
@vladka2503 ja tiez som nemala ziadne taketo ale tak podla mna tam nie lebo to by sa skor ukazalo mne sa to od vcera vecera zacalo... ale to je ze sa zmenilo ph prostredie a podla mna daco sa deje ked mame toto 😂 ze je to dobry znak aj ked to je neznesitelne 😂
@andrea_r016 ja som ešte rozmýšľala či to nemôže byť tým ultrogestanom, ale ten už som brala a nemala som to ,, a zasa na tehotenstvo je ešte skoro ..ja som len akoby 4dpo,, ty?
@vladka2503 damy, dovolim sa k vam pridat, v utorok sme boli na nasom prvom iui a idem objest steny kym prejdu 2 tyzdne na krv. v pondelok som bola na kontrole - najskor sono potom krv, 12ty den cyklu. po vysledkoch krvi mi povedali iba ze na druhy den rano mame prist obaja, ze bez injekcie (mala som doma nachystany ovitrelle). samozrejme velkost folikulu si z pondelku nepamatam a uz mi k tomu viac nepovedali.
absolvovali ste niektora iui bez stimulacie? ked pozeram tie slabe cisla uspesnosti, tak mi je smutno.
baby, pozrite tento test, ci mi uz nacisto sibe. horny som ja, 4dpo a dolny som otestovala svojho manzela, lebo som bola presvedcena o tom, ze tie testy musia vsetky duchovat, ked mne vyslo toto. ako je to mozne, ked som nemala stimulaciu? ja viem ze je MEGA skoro, aby nieco ukazalo, ale preco potom kontrolny test je snehovo biely? moze toto robit progestanelle, nestretli ste sa s tym?
@lauren8m ahoj podla mna je to skoro na 4den po ovulke ....ale mala si aj nejake priznaky zeby sa uhniezdovalo?
@andrea_r016 ja viem ze to je hrozne skoro a test zbytocny, len ma prekvapilo ze co mohlo sposobit to, ze na nom nieco vidno. uhniezdovanie tazko povedat. furt sa mi cosi zda a nic😂
tebe to vyzera najdejne, drzim palce.
@lauren8m
Ahoj. A pichli ti teda niečo ako pregnyl a ovitrale? Ja som mala ovitrale, tiež som bola v utorok na IUI ale testujem kazry deň kvôli tomu ze chcem vidieť dokedy bude ovitrale v tele a ešte aj dnes som mala jasnú čiarku, ak ti ale nepichali tak čiarku tam máš jasnú len pozor aký máš test, príde mi to ako ten one step, ten urobil čiarku fenke jednej pani tu na MK :D každopádne držím palce!
@andrea_r016 ja sa teda týmto grafom vôbec nerozumiem ale vyzerá fajn, akú aplikáciu používaš, stále rozmýšľam ci sa do toho pustiť a nakoniec sa mi vždy nechce keď mi začne cyklus, pri malej sa to ráno ťažko odmeriava keď mi vacne berie perinu a ja sa už budim s tým ze mi je zima, neviem ci by to ovplyvnilo BT. Používaš aj ten špeciálny teplomer s 0.00?
@vladka2503 praveze nic mi nepichli, iba progestanelle si davam. je to lacny kiwi wuki. ale preco kontrolny z manzelovho mocu nezduchoval, to je divne. manzel isiel na istotu, ze mi dokaze ze aj on bude mat rovnaku ciarku a nic 😂
viem ze na skutocny vysledok ai budem musiet este pockat, len so svojou netrpezlivostou je to utrpenie
@andrea_r016 Super, podľa mňa budeš tehu, mam takú intuíciu, podľa toho čo píšeš 😉👌 Kedy chceš testovať?

Ženy? Ako je to so stykom pred IUI? Resp. Ako "stare" spermie by mali byt? Nejako sa to "poistuje" pred a po?😄