IUI jún 2020
Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?
Prečo je 2.iui väčšia šanca? Nechápem :/ to ostávajú hormóny? Tak je asi lepšie hneď po sebe mať ?
@88matulka88 Vraj zostávajú hormóny v tele a telo lepšie reaguje,, že ak skúsiť druhu iui, tak hneď na ďalší mesiac (pokiaľ sa dá).
Dievčatá... Mám otázku... Mám po prvom iui ako viete negatívny výsledok....mám obavy že budú chcieť má zatlačiť do ivf...a ja ešte sa necítim na to že takto by sme mali riešiť.... No ale otázka znie...mám ešte 5 ks clostilu.... Skúsili by ste si to dať? Iba tak? Bez sledovania...ako minulý mesiac som mala 3-7 DC... Či nemám riskovať?
@eua aha, tak myslím ze mam. Ale brala som clostil, tak ti neviem s istotou povedať. Od 3 do 5 dňa a tiež som si po iui vkladala utrogestan. A dnes testik, slabý ducha ale vážne strašne slabý. Skôr si to už asi nahováram. Dievčatá,, tak strašne chcem báť v tej vašej skupine... Co sa ti podarilo. Ja mam 2 iui ale nie po sebe, tak neviem ci to zvyšuje nejako moje šance, ale skúšať treba. Manželovi som povedala, že ak to nevie tento mesiac... Kupujem nový bicykel (4000eur)...tak myslím, že by bol radšej za dieťatko 😂😂😂😂😂
@88matulka88 Čiže by si chcela skúsiť brat clostil, bez pregnylu... Véd možné to je 🙂, ale ja by na Tvojom mieste skúsila hneď druhu iui. Ak by Ťa tlačili do ivf, sa nedaj. Pamätám si, že nám Dr hneď povedala, že šla by rovno do ivf, že tam mame skôr istotu atď..uz zacala hneď počítať, že kedy by som mohla byť tehotná, keby sme išli rovno do toho (psychol.tah). Na iui skôr tak negatívne vravela, ale nám s mužom hneď cvaklo, že jej ide o biznis.
@eua veď práve...a ja už som mala pocit, že keby mohli tak už teraz má pošlú na ivf... Preto mám zmiešané pocity z toho... Ale mám na 1 kúru clostil doma :D tak mi napadlo že čo keby som si vystimulovala ako minulý mesiac a snáď praskne samé :D
Takže aj vás tlačili do toho... Joj to nie je dobre... To oni si neuvedomujú že psychicky nás úplne zničí ten pocit že iba umelé???
@88matulka88 Môžeš aj tak skúsiť, no ťažko v tomto radiť. A keby nevyšlo, tak by ste potom ako ďalej?
@eua neviem ešte ... Tak verím že vyjde...nechcem na ivf... Necítim sa na to...
@88matulka88 Aj ja verim, ze vam to vyjde. Inac, ja som pila grep.dzus po ovulaciu a od ovulacie ananas, anan.dzus kazdy den. Niekde som sa docitala, ze to babam pomohlo, tak som skusila. Mozno to pomohlo aj mne teda 😊
...a ked sa necitis na ivf, urcite do toho nechodte.
@eua ja idem 9.7. Ale ti poviem pravdu vlecu sa mi tie dni teraz...ja som už PN..ale už chcem vedieť ze je všetko v poriadku ze uz tam.bublinku vidno a budem pokojnejsia...to ozaj...stále len čakanie na niečo 🙄 ale stoji to za to 🥰 a cítim sa dobre...ako keby nič...len kozy ma bolia ale da sa to zniesť.. sem tam čosi pichne..inak nič.. a viac unavená som. Ty sa ako cítiš?
@eua ja som bola pn už predtým.. lebo som prišla o prácu cez Koronu...takže to potiahnem do konca...možno aj preto sa zadarilo lebo som bola v totalnom kľude...PN mam slušnú lebo som mala dobrý plat tak ma to nejako nestrsovalo...to bol aj štartér toho ze sme začali riešiť IUI a inú kliniku ako Helios...lebo som si povedala ze keď si nájdem novu prácu budem pod stresom a to by nebolo dobré..tak sme šli do toho akonáhle Gyn-fiv otvorili a je to tu 😊
Ahojte baby,
tak aj ja sa pridavam. ale teda v skratke. v roku 2018 som otehotnela na prvy sup. skoncilo to bohuzial v 9tt MA. odvtedy sa nam nedari nejako. manzel ukazkovy spermio, ja trochu problemy s dorastanim folikulov. od oktobra som absolvovala 6IUI, 4x stimulovane, 2x prirodzeny cyklus. kazdykrat v stimulovanom 2-3folikuly. mam vsetky vysetrenia od hemato, genetiky, hyfosy atd a predsa nic. vsetko mame v poriadku ale nejde to 🤷🏽♀️ posledne sieste iui som mala v juni, teraz som 10dpo ale nevidim to realne, ziaden priznak ani nic. takze co budeme robit dalej neviem 😂
ale teda vsetky co ste tehu sa velmi tesim ze vam to vyslo ♥️

@dzankah @ina009 Ďakujeem 🤗🤗