icon

IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

ina009
3. júl 2020

Inak chcem sa opytat či ste po tom vklade spermií zostali aj ležať niekoľko minút. Ja som prvý krát mala zostať ležať 10 minút a teraz druhý krát mi to dal síce iný lekár ale hneď povedal že dobre môžete ísť🤨 asi každý lekár cely ten proces robí inak sa mi zdá

ivabp
3. júl 2020

@ina009 ja som tiež nelezala.

eua
autor
3. júl 2020

@ina009 Ja som ležala oba razy, 15-20minut.

dzankah
3. júl 2020

@ina009 ja som.nelezala vobec

rk123
3. júl 2020

ja som aj lezala aj nelezala za tych milionkrat co som iui absolvovala 😂 ale bolo mi povedane zevraj to nema ziaden vyznam lezat, lebo spermie su aplikovane rovno do maternice a z tade proste “nevypadnu” cez krcok maternice. co je na tom pravdy netusim

ina009
3. júl 2020

No ja keď som bola prvý krát som ležala a potom to zo mna dosť vytieklo lekár niečo hovoril že je tam zle zakrivenie ťažko sa tam vie dostať ale ze sa podarilo a teraz tento druhý to spravil sup sup že môžem ísť a zo mna nič ani nevyslo do teraz už to je 7 hodín nechápem. Možno vyšlo a necítila som ale teda vždy cítim tak snáď mi tam niečo dal 😄

joulu
7. júl 2020

Ahojte dievcata, planujete aj tento mesiac dalsi pokus IUI? Ja som skusila so stimulaciou, ale narastol jeden 31mm, tak mam strach, ze to bude cysta.

teav
8. júl 2020

Žienky, koľko mali vaši partneri pri IUI pohyblivosť? Manžel mal 90% a neviem sa dočkať testu :D

eua
autor
8. júl 2020

@teav Ahoj, môj mal dobrú, už neviem akú presne, ale mal horšiu morfológiu, zadarilo sa 😊
Držím Ti palce 🍀 Kolky DPO si?

teav
8. júl 2020

@eua v pondelok ráno som bola, to bol aj deň ovulácie. Od IUI mám pobolievanie v podbrušku, nie veľmi, ale také pichanie na strane kde bol folikul 🙂

eua
autor
8. júl 2020

@teav Aj ja som take pociťovala.

teav
8. júl 2020

@eua a koľko dní? 🙂

dzankah
8. júl 2020

@teav môj manžel mal menej...tiež uz neviem presne koľko % ale isto menej...ale viem ze ich bolo 23 miliónov 🙈 a minimálne jedna sa posnažila lebo sa zadarilo a som 6 tt 🤗🍀❤ takže treba veriť...my s @eua sme toho príkladom. Držím všetky prsty co mam 🙏

teav
8. júl 2020

@dzankah dúfam, dúfam ☺️ budem si robiť test zajtra a každý druhý deň, aby som videla, či sa mi pregnyl už dostáva z tela, prípadne či sa tam niečo deje ☺️

eua
autor
8. júl 2020

@teav Najviac som cítila na 5.,6.,7.DPO. Dosť tak výrazne, až ma napadalo, ci nemám nejaky zápal.

teav
9. júl 2020

Tie čo ste brali/beriete Utrogestan, tak sa vám normálne celá tableta vstrebe? Lebo mne prvé 2 dni áno, ale včera večer a dnes ráno to mám podľa mňa celé na vložke a tam vnútri 😯

dzankah
9. júl 2020

Ahojte...tak toto je výsledok môjho prvého IUI ktoré podľa niektorých lekárov bolo uuuplne zbytočné lebo pre mňa by bolo vhodne jedine IVF...takže naozaj...NEVZDAVAJTE SA babulky ❤🍀

eua
autor
9. júl 2020

@dzankah Blahozelaaaam,, dvojičky ♥️♥️🤩

teav
9. júl 2020

@dzankah gratulujem 😍❤️ ja som tiež na IUI mala 2 veľké folikuli, tak nás pripravovali na dvojičky 🙂 tak uvidíme či sa to podarí ;)

dzankah
9. júl 2020

@eua anooo 🙈 ďakujem krásne...som zvedavá v pondelok na teba ❤🍀
@teav ja som mala dva vľavo a jeden vpravo...našťastie nie sú 3 🤣🤣

teav
9. júl 2020

@dzankah aké si mala príznaky? To čakanie je príšerné, ale to veľmi dobre vieš 😂

dzankah
9. júl 2020

@teav veru viem to čakanie je na nervy...no ja som mala príznaky podla mňa ihneď...5,6 a 7 deň po iui ma riadne pichol v ľavom vajci...ale také supy ze som až hviezdičky prvý krát videla...žalúdok som mala ako na vode...tie prve dni sa mi hlava točila...a 10 DPO som mala dusika na teste a potom silnel...b deň kontroly 14 DPO nebolo na Sone ešte nič vidno ale z krvi mi volali ze som tehu...co mi aj testy teda ukázali no a potom prisla únava hlavne tento týždeň...nechuť na mäso inak vôbec nič...len sem tam ma niečo pichne alebo ma maternica pobolieva tak raz do týždňa a kozy ma pobolievaju ale da sa to zniesť. .inak vôbec nič...ani v päte som nemala ze by to mohli byt dvojičky 🙈

teav
9. júl 2020

@dzankah gratulujem veľmi 😉

dzankah
14. júl 2020

@teav ahoj...no co..ako si na tom? Testovala si? A vy ostatne dievcata mate niečo nove?

teav
14. júl 2020

@dzankah skúsim testovať zajtra, to bude 9 deň po IUI som strašne zvedavá ☺️ a ty sa ako cítiš? 🙂

joulu
14. júl 2020

ahojte, tak ja som v stredu pred tyzdnom absolvovala 2. pokus. Druhykrat po sebe sa mi vytvorili folikuly na spravnej strane (mam len jeden vajcovod), tak nastastie mi to mohli urobit. Problem bol, ze jeden mal 32mm, co je zda sa prilis vela a druhy 17mm, co jej zas asi malo. Je to tyzden a vobec nic necitim :( Ale cez vikend asi skusim testovat. Tebe @dzankah blahozelam a @teav drzim palce 🙂

teav
14. júl 2020

@joulu tiež držím palce ❤️ moje je to prvé IUI, ale ja mám priechodné obidva vajcovody, aj folikuly bolí pekné (2), len manžel mal horšiu pohyblivosť, tak dúfam, že tam budú 2 čiarky ☺️☺️☺️

88matulka88
14. júl 2020

@dzankah ja tento mesiac som dala na prírodu brala som Clostyl od 3 do 7 DC a na 14 DC som si pichla pregnyl 🙂 v ten deň a na ďalší sme sa snažili až až :P tak uvidíme či bude z toho dačo 🙂 teraz som 5 deň po píchnutí pregnylu plánujem testovat23.7 cca na 14 deň po pregnyle

dzankah
14. júl 2020

@88matulka88 všetkým Vám moc moc moooc držím palce...
@teav ak 9 DPO nebudú// nezúfaj...ja som mala ducha až 10 DPO. A aj to tak skoro asi preto ze sú 2 plodiky tam. :D ja sa cítim ôk...nebyť tej neznesiteľnej únavy tak.ani neviem ze som tehu...ale ta únava je naozaj neznesiteľná...už w týždne chodím ako matoha..

eua
autor
15. júl 2020

@88matulka88 @teav Držim palce vsetkym, nech cakate vytuzene dietatko 👶Myslite pozitivne, myslite nan , ze sa to podari. 👌🍀