IUI jún 2020
Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?
ja som aj lezala aj nelezala za tych milionkrat co som iui absolvovala 😂 ale bolo mi povedane zevraj to nema ziaden vyznam lezat, lebo spermie su aplikovane rovno do maternice a z tade proste “nevypadnu” cez krcok maternice. co je na tom pravdy netusim
No ja keď som bola prvý krát som ležala a potom to zo mna dosť vytieklo lekár niečo hovoril že je tam zle zakrivenie ťažko sa tam vie dostať ale ze sa podarilo a teraz tento druhý to spravil sup sup že môžem ísť a zo mna nič ani nevyslo do teraz už to je 7 hodín nechápem. Možno vyšlo a necítila som ale teda vždy cítim tak snáď mi tam niečo dal 😄
Ahojte dievcata, planujete aj tento mesiac dalsi pokus IUI? Ja som skusila so stimulaciou, ale narastol jeden 31mm, tak mam strach, ze to bude cysta.
Žienky, koľko mali vaši partneri pri IUI pohyblivosť? Manžel mal 90% a neviem sa dočkať testu :D
Tie čo ste brali/beriete Utrogestan, tak sa vám normálne celá tableta vstrebe? Lebo mne prvé 2 dni áno, ale včera večer a dnes ráno to mám podľa mňa celé na vložke a tam vnútri 😯
@teav veru viem to čakanie je na nervy...no ja som mala príznaky podla mňa ihneď...5,6 a 7 deň po iui ma riadne pichol v ľavom vajci...ale také supy ze som až hviezdičky prvý krát videla...žalúdok som mala ako na vode...tie prve dni sa mi hlava točila...a 10 DPO som mala dusika na teste a potom silnel...b deň kontroly 14 DPO nebolo na Sone ešte nič vidno ale z krvi mi volali ze som tehu...co mi aj testy teda ukázali no a potom prisla únava hlavne tento týždeň...nechuť na mäso inak vôbec nič...len sem tam ma niečo pichne alebo ma maternica pobolieva tak raz do týždňa a kozy ma pobolievaju ale da sa to zniesť. .inak vôbec nič...ani v päte som nemala ze by to mohli byt dvojičky 🙈
ahojte, tak ja som v stredu pred tyzdnom absolvovala 2. pokus. Druhykrat po sebe sa mi vytvorili folikuly na spravnej strane (mam len jeden vajcovod), tak nastastie mi to mohli urobit. Problem bol, ze jeden mal 32mm, co je zda sa prilis vela a druhy 17mm, co jej zas asi malo. Je to tyzden a vobec nic necitim :( Ale cez vikend asi skusim testovat. Tebe @dzankah blahozelam a @teav drzim palce 🙂
@dzankah ja tento mesiac som dala na prírodu brala som Clostyl od 3 do 7 DC a na 14 DC som si pichla pregnyl 🙂 v ten deň a na ďalší sme sa snažili až až :P tak uvidíme či bude z toho dačo 🙂 teraz som 5 deň po píchnutí pregnylu plánujem testovat23.7 cca na 14 deň po pregnyle
@88matulka88 všetkým Vám moc moc moooc držím palce...
@teav ak 9 DPO nebudú// nezúfaj...ja som mala ducha až 10 DPO. A aj to tak skoro asi preto ze sú 2 plodiky tam. :D ja sa cítim ôk...nebyť tej neznesiteľnej únavy tak.ani neviem ze som tehu...ale ta únava je naozaj neznesiteľná...už w týždne chodím ako matoha..
@88matulka88 @teav Držim palce vsetkym, nech cakate vytuzene dietatko 👶Myslite pozitivne, myslite nan , ze sa to podari. 👌🍀

Inak chcem sa opytat či ste po tom vklade spermií zostali aj ležať niekoľko minút. Ja som prvý krát mala zostať ležať 10 minút a teraz druhý krát mi to dal síce iný lekár ale hneď povedal že dobre môžete ísť🤨 asi každý lekár cely ten proces robí inak sa mi zdá