IUI jún 2020
Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?
@joulu ani mne už v deň iui nezmerali....
@ina009 ja tiež ok, trocha unavena, ale to asi z duphastonu...pichanie ja sem tam ale fakt iba tak že skoro ani nie...mierne napätie v krížoch ale nič iné :/
@eua mne vyšiel pozitívny 10ty doň po iui
@terezka288 jeej, blahozelaaaam 👌🤗 Tento mesiac? Prvé iui?
Baby kedy sa chystate na prvy test ?? Alebo cakate na krv az ?
U mna po 8 dnoch od IUI: prsia napate- ako pisete urcite z duphastonu, plet zla- tiez asi z hormonov. Inac sa citim viacmenej super..
@terezka288 uz mas pozitivny test ??? mozem gratulovat ?? robila si ho rano ? Aku znacku testu si mala ?😍🍀
@terezka288 to sú skvele správy ❤️ Gratulujem a nech všetko najlepšie dopadne☺️ To bolo prvé iui? Ja dnes 13 deň a stále iba jedna 🤔
@smeja1981 ja som mal iui 3.7 a 9.7 som si robila prvý test a tam som mala slabú druhu čiarku z pregnylu ale už 10.7 tam nebola a od 10.7 mám stále iba jednu. Aj keď si tam toho ducha viem úplne predstaviť 😄 ale vo štvrtok idem na testy tak uvidíme každopádne nabudúce nakupim testy z mall lebo skrachujem😄
@eua aj min. mesiac si bola na IUI? Chces skusit 3?Ja ak to neklapne pojdem este o mesiac.Potom skusim opat IVF.
@ina009 si tak skoro testovala ?? 😀, ja som citala, ze ciarky su na zaciatku z pregnilu, tak to som nechcela byt sklamana a radsej vydrzim do 12 dna 😝.. Aj ked pocitovo nejako sance tomu velmi nedavam. Mali sme sice prasknute 2 vajka, tak asi sance su dvojnasobne, ale necitim nic na 9 den.
Rozhodla som sa, ze testnem vo stvrtok rano pred odletom. My sme totiz uviazli cez koronu v dubaji a zajtra leti prve letadlo do Viedne. Tak chcem vediet ci som v tom alebo nie.
@ina009 tak dnes 10 DP0, samozrejme som nevydrzala a ujela si tiez s testom 😂, by som prisahala, ze je tam duch, ale manzel niiic nevidi, takze nic tam nieje a mne uz sibe 😀...ty kedy zasa testujes ?
@eua anooo, mne praskli 2 vajka, ja som mala silnu horm. stimulaciu na IVF. Brala som trojnasobne davky injekcii a aj napriek tomu narastli iba 2 resp. 3 (tretie bolo mensie ).Takze ked praskli spravili sme aspon IUI. odber by bol asi zbytocny, z 2 je velke riziko, ze do 5 dna neprezije ani jedno.
@smeja1981 ja už idem zajtra na krv ale aj dnes som mala iba jednu čiarku tak asi to nevyslo ale nevadí viem aspoň čo má čaká druhý krát 😊 a teda ja keď som mala ducha po pregnyle tak môj muž tam tiež nič nevidel len si zo mna uťahuje teraz že mala by si ísť uložiť ducha už je neskoro určite chce spinkať 😄 ale môžem Vám sem pridať foto že tam ten duch určite bol a on ho nevidel len mi negratulujte to bol pregnyl 😄

@88matulka88 nie nič viac nemám iné ako obvykle 😄 dúfam že nedostanem ms do štvrtka to už potom asi ani nemusím ísť na testy že