icon

IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

ina009
15. jún 2020

@88matulka88 nie nič viac nemám iné ako obvykle 😄 dúfam že nedostanem ms do štvrtka to už potom asi ani nemusím ísť na testy že

joulu
15. jún 2020

@smeja1981 Ahoj, ja som tiez mala svoje prve IUI 8.6. Tak nas este caka dlhy tyzden 🙂 pozdravujem a drzme si palce.

eua
autor
15. jún 2020

@joulu Držím palce 🍀 A ako sa cítiš? Z akého dôvodu ste sa rozhodli pre iui?

joulu
15. jún 2020

@eua dakujem. Rozhodli sme sa po 3 rokoch neuspesneho snazenia a po vsetkych vysetreniach, ktore mame OK. Jediny evidentny problem je moj chybajuci vajcovod. Tak dufame. Ani po zakroku a ani teraz necitim nic specialne, takze som dost nervozna.

eua
autor
15. jún 2020

@joulu Nemusíš mať žiadny pocit, jednak je to zavcasu a veeela báb, čo viem, ktoré podstúpili iui, tak nemali príznaky a boli tehu. Hlavne myslieť pozitívne, bez nervov. A folikul si mala aký veľky pred pichnutim ?

joulu
15. jún 2020

@eua tiez sa snazim upokojit, ze nic nemusim citit a moze to byt +.
Prave fakt, ze to dr. pre vpichnutim nezmeral ma znervovznuje. V piatok zevraj 15mm, sobota ovit. a v pondelok isiel rovno na vec.

eua
autor
15. jún 2020

@joulu Ani mne v deň iui nezmerali a co viem, skoro nikde nemeraju v deň iui. Tak si v deň pichnutia mala cca 18mm, tak ako ja a tiež obdeň iui. Toto čakanie je najhoršie 🤔

88matulka88
15. jún 2020

@joulu ani mne už v deň iui nezmerali....

ina009
15. jún 2020

@joulu mne tiež nemerali v deň iui ale prvý krát 9 dpo a potom 13 deň dpo a rozdiel medzi 9tym a 13stym bol 8mm čiže tebe to tiež za tri dni určite krásne narástlo

eua
autor
15. jún 2020

@ina009 Ja mávam kratšie cykly, tak som prišla na prvú folikulometriu na 8.den a povedala, že som prišla akurát, že oba foliky majú 18mm a v ten večer pichnúť pregnyl

ina009
15. jún 2020

@eua ahaa tebe teda robili aj to iui skôr mne na 15sty deň dpo vidíš to má ani nenapadlo že niekto môže mat aj kratsi cyklus každopádne verím tomu že vedia čo robia 🙂 a ako sa dnes cítiš? Celkovo baby v téme ako Vám je ?

eua
autor
15. jún 2020

@ina009 Mne robili iui 10.den, včera.
Cítim sa OK, sem tam po pichanie v podbrusi, ale to ma aj pri prvej iui, potom mi to prešlo.

88matulka88
15. jún 2020

@ina009 ja tiež ok, trocha unavena, ale to asi z duphastonu...pichanie ja sem tam ale fakt iba tak že skoro ani nie...mierne napätie v krížoch ale nič iné :/

terezka288
15. jún 2020

@eua mne vyšiel pozitívny 10ty doň po iui

eua
autor
15. jún 2020

@terezka288 jeej, blahozelaaaam 👌🤗 Tento mesiac? Prvé iui?

smeja1981
15. jún 2020

@joulu aj ty 8.6? supeer, aspon mozme naraz testovat 😉..

smeja1981
15. jún 2020

Baby kedy sa chystate na prvy test ?? Alebo cakate na krv az ?
U mna po 8 dnoch od IUI: prsia napate- ako pisete urcite z duphastonu, plet zla- tiez asi z hormonov. Inac sa citim viacmenej super..

smeja1981
15. jún 2020

@terezka288 uz mas pozitivny test ??? mozem gratulovat ?? robila si ho rano ? Aku znacku testu si mala ?😍🍀

ina009
16. jún 2020

@terezka288 to sú skvele správy ❤️ Gratulujem a nech všetko najlepšie dopadne☺️ To bolo prvé iui? Ja dnes 13 deň a stále iba jedna 🤔

eua
autor
16. jún 2020

@smeja1981 Ja sa chystam prvykrat test asi 12DPO, minuly mesiac som od 10DPO, už som nevedela vydržať. Ja som verna Mamatestom, na Mall ich maju v polovicnej cene ako v lekarni ;)

ina009
16. jún 2020

@smeja1981 ja som mal iui 3.7 a 9.7 som si robila prvý test a tam som mala slabú druhu čiarku z pregnylu ale už 10.7 tam nebola a od 10.7 mám stále iba jednu. Aj keď si tam toho ducha viem úplne predstaviť 😄 ale vo štvrtok idem na testy tak uvidíme každopádne nabudúce nakupim testy z mall lebo skrachujem😄

smeja1981
16. jún 2020

@eua aj min. mesiac si bola na IUI? Chces skusit 3?Ja ak to neklapne pojdem este o mesiac.Potom skusim opat IVF.
@ina009 si tak skoro testovala ?? 😀, ja som citala, ze ciarky su na zaciatku z pregnilu, tak to som nechcela byt sklamana a radsej vydrzim do 12 dna 😝.. Aj ked pocitovo nejako sance tomu velmi nedavam. Mali sme sice prasknute 2 vajka, tak asi sance su dvojnasobne, ale necitim nic na 9 den.
Rozhodla som sa, ze testnem vo stvrtok rano pred odletom. My sme totiz uviazli cez koronu v dubaji a zajtra leti prve letadlo do Viedne. Tak chcem vediet ci som v tom alebo nie.

ina009
16. jún 2020

@smeja1981 noo troska som si ujela s testovanim 😄 ja si myslím že ten 12sty deň by si už mohla mat pozitívny výsledok ale ak by aj nebol tak nič nie je stratené. Držím palce bola by som rada keby sa to tu každej podarilo 😊

eua
autor
16. jún 2020

@smeja1981 Ano, aj minuly mesiac som bola. Mne odporucili 2x IUI, ak nevyjde, tak IVF. Takze verim, ze to vyjde 🙂 A tebe aj odsledovali, ci praskli vajka?

smeja1981
17. jún 2020

@ina009 tak dnes 10 DP0, samozrejme som nevydrzala a ujela si tiez s testom 😂, by som prisahala, ze je tam duch, ale manzel niiic nevidi, takze nic tam nieje a mne uz sibe 😀...ty kedy zasa testujes ?
@eua anooo, mne praskli 2 vajka, ja som mala silnu horm. stimulaciu na IVF. Brala som trojnasobne davky injekcii a aj napriek tomu narastli iba 2 resp. 3 (tretie bolo mensie ).Takze ked praskli spravili sme aspon IUI. odber by bol asi zbytocny, z 2 je velke riziko, ze do 5 dna neprezije ani jedno.

eua
autor
17. jún 2020

@smeja1981 Aha, chápem. A tu iui Ti teda robili po prasknuti.
V tom tvojom dnešnom teste možno fakt je dáky duch, ak ho ty vidíš (chlapi vidia ináč aj farby) 🙂 a zajtra bude snáď silnejši, drziim palce 👌🤗🤗

smeja1981
17. jún 2020

@eua pravda je, ze pred 9 rokmi mi s dcerou na 9 den ukazovalo ducha, vsetci ma vysmiali a bola som tehu 😉. Ale robila som Clearbue 25 citlivost. Chcem sa spytat, su tie 10 cistivost lepsie ?? nevie niekto ?? da sa skor vidiet ?

ina009
17. jún 2020

@smeja1981 ja už idem zajtra na krv ale aj dnes som mala iba jednu čiarku tak asi to nevyslo ale nevadí viem aspoň čo má čaká druhý krát 😊 a teda ja keď som mala ducha po pregnyle tak môj muž tam tiež nič nevidel len si zo mna uťahuje teraz že mala by si ísť uložiť ducha už je neskoro určite chce spinkať 😄 ale môžem Vám sem pridať foto že tam ten duch určite bol a on ho nevidel len mi negratulujte to bol pregnyl 😄

eua
autor
17. jún 2020

@smeja1981 Áno, 10ka je presnejšia 😉 Ja mammatest budem robiť. Čítala som naň najlepšie recenzie.

eua
autor
17. jún 2020

@ina009 Srandovny ten tvoj muž 😆 aká hláška 😆 A mozes to sem pridať 👍🙂