icon

IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

eua
autor
22. jún 2020

@88matulka88 Drzim palce 🙂 Ja som citila 3dni po sebe bolest v lavom vajecniku, 5DPO-7DPO, neviem co to, take pichanie, az taka tupa bolest. Dnes uz preslo. Neviem, čo to bolo.

smeja1981
22. jún 2020

duphaston robi citlive , bolestive prsia.. Ano zial, aj ja som tento mesiac naletela dufiku, dala by som ruku do ohna, ze som tehu a dosli kramy 😔

smeja1981
22. jún 2020

@joulu chapem, mas iba jeden vajcovod, takze mozes skusat kazdy druhy mesiac 🙏🍀. Ale potesim ta, moje dve kamosky bez vajickovodu maju po 3 deti. Dokonca ta druha nema ani jeden a ma 3 deti cez IVF. Dalsia tretia kamoska ma 1 syna bez pomoci otehotnela. Sance su stale draha. Drzim palceee😘

88matulka88
23. jún 2020

@smeja1981 dnes som si robila test biely ako sneh :( 12 po iui tak to asi zas nebude ono

eua
autor
23. jún 2020

@88matulka88 Nemusi to znamenat este nic, znamej ukazal az na 14dpo slabulinku ciarku.

88matulka88
23. jún 2020

@eua verím v to že všetko sa deje ako sa má :/ a kedy sa má 🙂 každopádne vo štvrtok to už budem vedieť na 100%

smeja1981
23. jún 2020

@88matulka88 ja detto, 12 den a nic nebolo, bielo-biely test. Ale vraj to moze ukazat aj neskor nooo...

88matulka88
23. jún 2020

@smeja1981 uvidíme,dávam vedieť dievčatká

dzankah
24. jún 2020

Ahojte...toez sa chcem s vami podeliť o svoju skúsenosť..absolvovala som iui 12.6. V piatok idem na krv na kontrolu...vyzera to nádejne...dufam ze to nezakriknem. Od pondelka testujem...a niečo tam veru nie...len sa bojím nech si nenahovaram.

dzankah
24. jún 2020

Niečo tam veru je* som sa preklepla 🙈

majinka81
24. jún 2020

@dzankah Gratulujem,kedy si robila prvy test?

dzankah
24. jún 2020

@majinka81 ďakujem krásne...v pondelok 10 dni a vyšiel mi duch...vcera som skúšala či zosilnel tak áno...prvy test je pondelok a druhý včera

dzankah
24. jún 2020

A toto mi vyšlo dnes...ale stále tomu nemôžem uveriť...bojim sa ze či na krvi nepovedia niečo iné...uz nech je piatok 🙏

zuzka194
24. jún 2020

@dzankah 🍀🍀🍀🍀🙏🏻🥰

eua
autor
24. jún 2020

@dzankah Ahooj, jeej to sa dobre číta, testy máš krásne 👍👍👍 🤗🤗🤗🤗

eua
autor
24. jún 2020

@dzanka A mozeš nám prosím prezradiť, ako si na tom ty? Je to tvoje prvé iui? Z akého dôvodu ste sa rozhodli? Aké si mala veľké folikuly? A cítila si niečo, nejaké príznaky odvtedy ako si bola na iui?

dzankah
24. jún 2020

@eua jasnacka..je to moja prve iui...mala som 3 folikuly dva vľavo (20 a 22 mm) a jeden vpravo (20 mm) tuším...no my sme boli v tom že pôjdeme na ivf...boli sme v Heliose v MT a tam mám pani doktorka povedala ze v živote neotehotniem lebo mám nizke AMH o iui ani pol slova..to bolo v novembri...sa mi to nezdalo nejako tak nam známy, kt.je urolog povedal že nech skúsime brať Infolic ja a Folandrol manžel (lebo ani on nemal 100%) spermiogram a ak nepomôže že máme ísť do Žiliny do Gyn-fivu k doktorovi Galovi...tak sme čakali kým po Korone otvoria a išli sme tam...povedal že skúsime na skúšku jedno iui a ak sa nepodarí tak pôjdeme ivf...no a zdá sa že sa podarilo 🙏 ale do piatku aj tak nebudem v kľude...ale pán doktor ma zlate ručičky ako sa hovorí 😁 aj kamoska takto pozitívne pomohol 😊 a ďakujem moooc všetkým ❤

dzankah
24. jún 2020

A mala som v deň iui bolesti...krce..a potom ma bolelo v podbrusku asi tak po týždni...asi tak minulý týždeň v stredu ma strašne pichli v ľavom vajci...potom aj vo štvrtok aj v piatok...a potom ma od piatku aj kríže citom a prsia ma začali trošku v pondelok bolieť...tak som skúsila testnut a až som sa rozplakala nad tým dúšikom 😁

ina009
24. jún 2020

@dzankah jeeeeej to má tak veľmi teši❤️Prajem veľa veľa zdravia a šťastia aby to všetko dopadlo dobre🍀🍀🍀

dzankah
24. jún 2020

@ina009 dakujeeeem moc ❤

eua
autor
24. jún 2020

@dzankah Supeer, teším s Tebou 👍👍👍🤗A dik za info 😊
A s tým pichanim- to Ťa len tak ze jednorazovo pichalo tie dni alebo v priebehu dna viackrát? Ja som totiž mala toto pichanie na ľavej strane 3dni po sebe tiež, začalo na 5dpo. Bola to aj taka bolesť pri dakom pohybe, aj v kľude, teraz ma na tej strane tiež pichne, ale už to nieje také silné, no cítim to. Berieš duphaston? A pregnyl Ti pichali?

dzankah
24. jún 2020

@eua to ma tak raz za deň pichli ale že fest bolest...ten prvý krát som az hviezdičky videla...a aj včera ma tak doblo ale omnoho slabšie...dali mi na pichnutie Ovitrelle a teraz si raz za deň vkladáme ( vecer) Utrogestan. A už 2 noci poriadne nespím...proste sa mi nedá...a to ja som riadny spachtos

majinka81
24. jún 2020

@dzankah super,krasa,velmi velmi gratulujem🤩👍

mouse14
24. jún 2020

@dzankah a brala si niečo na foliky, či na podporu plodnosti, kyselinu listovú atď?Nám sa IUI podarilo pred dvoma rokmi, chceme už druhé bábo.

zuzka194
24. jún 2020

Ahojte, takže u mňa to je dnes už 5.den po druhej iui a som plná očakávania ☺️ o to bude horší pocit, keď to nevyjde 😶 držím palce snažilkam a zároveň gratulujem a teším sa zo všetkých + testov ☺️💚

dzankah
24. jún 2020

@mouse14 no brala som na jeden asi 5 mesiace kys.listovu..potom Femibion mesiac a potom 4 mesiace Infolic Combi ale dávala som si kazde rano aj vceliu materskú kasicku a vit. D3 a niekedy Maccu peruansku ale teraz si dávam len D3 a tu kasicku ...lebo neviem čo teraz môžem a čo nie...pockam do piatku až sa mi to potvrdí (dufam) 🙏 a poviem dolinu nech mi niečo dá...inak ako stimulku so. Mala clostilbegyt či ja a ovtrelle 1 injekciu...a teraz beriem raz denne Utrogestan..nic ine.

dzankah
24. jún 2020

@zuzka194 drziiim paste najviac na svete ✊✊🍀

zuzka194
24. jún 2020

@dzankah ďakujem som riadne zvedavá, lebo mám úplne iné pocity ako prvýkrát ☺️

dzankah
24. jún 2020

@zuzka194 a ake pocity ak môžem vedieť? Ja som normálne cítila také bublinkovanie akoby prvé dni 😅 ale normálne som mala od prvého dňa pocit že to vyslo ale nikomu som to nevravela aby si nemysleli že si zamýšľam...len som tu čítala diskusie..a už som nevydržala a keď som sa testla v pondelok...som s revom volala mužovi že mám druhu čiarku na teste...on sa zľakol ze co sa mi stalo 🙈 ale mne sa aj hlava tocila prvých 5 dní fest..ale stále som.mala obavy či si.psychikou neprivolavam priznaky tehu...ale boli zrejme ozajstné 🙏🍀

zuzka194
24. jún 2020

@dzankah ja som 2 dni po iui(celú nedeľu) mala dosť bolesti podbruška a pravého vaječníka, kde boli foliky. Pripísala som to ovu, lebo v sobotu na obed som mala pozitívny ovu test a už večer bol negatívny. V pondelok mi už nič nebolo, ani včera a dnes mam také zvláštne akoby,, motýliky,, keď si zamilovaná ☺️ v podbrušku a sem tam mi stiahne pravú stranu. A celkovo mam iný pocit, taky pozitívny, pokojnejší ani cvičiť som neprestala, len som trochu pozmenila cviky. Neviem, možno sa mýlim... Uvidíme ☺️ pri prvej iui som mala bolesti bodruska prvé tri dni, a potom už nič.