IUI jún 2020
Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?
duphaston robi citlive , bolestive prsia.. Ano zial, aj ja som tento mesiac naletela dufiku, dala by som ruku do ohna, ze som tehu a dosli kramy 😔
@joulu chapem, mas iba jeden vajcovod, takze mozes skusat kazdy druhy mesiac 🙏🍀. Ale potesim ta, moje dve kamosky bez vajickovodu maju po 3 deti. Dokonca ta druha nema ani jeden a ma 3 deti cez IVF. Dalsia tretia kamoska ma 1 syna bez pomoci otehotnela. Sance su stale draha. Drzim palceee😘
@smeja1981 dnes som si robila test biely ako sneh :( 12 po iui tak to asi zas nebude ono
@88matulka88 Nemusi to znamenat este nic, znamej ukazal az na 14dpo slabulinku ciarku.
@eua verím v to že všetko sa deje ako sa má :/ a kedy sa má 🙂 každopádne vo štvrtok to už budem vedieť na 100%
@88matulka88 ja detto, 12 den a nic nebolo, bielo-biely test. Ale vraj to moze ukazat aj neskor nooo...
@smeja1981 uvidíme,dávam vedieť dievčatká
Ahojte...toez sa chcem s vami podeliť o svoju skúsenosť..absolvovala som iui 12.6. V piatok idem na krv na kontrolu...vyzera to nádejne...dufam ze to nezakriknem. Od pondelka testujem...a niečo tam veru nie...len sa bojím nech si nenahovaram.
Niečo tam veru je* som sa preklepla 🙈
@eua jasnacka..je to moja prve iui...mala som 3 folikuly dva vľavo (20 a 22 mm) a jeden vpravo (20 mm) tuším...no my sme boli v tom že pôjdeme na ivf...boli sme v Heliose v MT a tam mám pani doktorka povedala ze v živote neotehotniem lebo mám nizke AMH o iui ani pol slova..to bolo v novembri...sa mi to nezdalo nejako tak nam známy, kt.je urolog povedal že nech skúsime brať Infolic ja a Folandrol manžel (lebo ani on nemal 100%) spermiogram a ak nepomôže že máme ísť do Žiliny do Gyn-fivu k doktorovi Galovi...tak sme čakali kým po Korone otvoria a išli sme tam...povedal že skúsime na skúšku jedno iui a ak sa nepodarí tak pôjdeme ivf...no a zdá sa že sa podarilo 🙏 ale do piatku aj tak nebudem v kľude...ale pán doktor ma zlate ručičky ako sa hovorí 😁 aj kamoska takto pozitívne pomohol 😊 a ďakujem moooc všetkým ❤
A mala som v deň iui bolesti...krce..a potom ma bolelo v podbrusku asi tak po týždni...asi tak minulý týždeň v stredu ma strašne pichli v ľavom vajci...potom aj vo štvrtok aj v piatok...a potom ma od piatku aj kríže citom a prsia ma začali trošku v pondelok bolieť...tak som skúsila testnut a až som sa rozplakala nad tým dúšikom 😁
@dzankah Supeer, teším s Tebou 👍👍👍🤗A dik za info 😊
A s tým pichanim- to Ťa len tak ze jednorazovo pichalo tie dni alebo v priebehu dna viackrát? Ja som totiž mala toto pichanie na ľavej strane 3dni po sebe tiež, začalo na 5dpo. Bola to aj taka bolesť pri dakom pohybe, aj v kľude, teraz ma na tej strane tiež pichne, ale už to nieje také silné, no cítim to. Berieš duphaston? A pregnyl Ti pichali?
@eua to ma tak raz za deň pichli ale že fest bolest...ten prvý krát som az hviezdičky videla...a aj včera ma tak doblo ale omnoho slabšie...dali mi na pichnutie Ovitrelle a teraz si raz za deň vkladáme ( vecer) Utrogestan. A už 2 noci poriadne nespím...proste sa mi nedá...a to ja som riadny spachtos
Ahojte, takže u mňa to je dnes už 5.den po druhej iui a som plná očakávania ☺️ o to bude horší pocit, keď to nevyjde 😶 držím palce snažilkam a zároveň gratulujem a teším sa zo všetkých + testov ☺️💚
@mouse14 no brala som na jeden asi 5 mesiace kys.listovu..potom Femibion mesiac a potom 4 mesiace Infolic Combi ale dávala som si kazde rano aj vceliu materskú kasicku a vit. D3 a niekedy Maccu peruansku ale teraz si dávam len D3 a tu kasicku ...lebo neviem čo teraz môžem a čo nie...pockam do piatku až sa mi to potvrdí (dufam) 🙏 a poviem dolinu nech mi niečo dá...inak ako stimulku so. Mala clostilbegyt či ja a ovtrelle 1 injekciu...a teraz beriem raz denne Utrogestan..nic ine.
@zuzka194 a ake pocity ak môžem vedieť? Ja som normálne cítila také bublinkovanie akoby prvé dni 😅 ale normálne som mala od prvého dňa pocit že to vyslo ale nikomu som to nevravela aby si nemysleli že si zamýšľam...len som tu čítala diskusie..a už som nevydržala a keď som sa testla v pondelok...som s revom volala mužovi že mám druhu čiarku na teste...on sa zľakol ze co sa mi stalo 🙈 ale mne sa aj hlava tocila prvých 5 dní fest..ale stále som.mala obavy či si.psychikou neprivolavam priznaky tehu...ale boli zrejme ozajstné 🙏🍀
@dzankah ja som 2 dni po iui(celú nedeľu) mala dosť bolesti podbruška a pravého vaječníka, kde boli foliky. Pripísala som to ovu, lebo v sobotu na obed som mala pozitívny ovu test a už večer bol negatívny. V pondelok mi už nič nebolo, ani včera a dnes mam také zvláštne akoby,, motýliky,, keď si zamilovaná ☺️ v podbrušku a sem tam mi stiahne pravú stranu. A celkovo mam iný pocit, taky pozitívny, pokojnejší ani cvičiť som neprestala, len som trochu pozmenila cviky. Neviem, možno sa mýlim... Uvidíme ☺️ pri prvej iui som mala bolesti bodruska prvé tri dni, a potom už nič.

@88matulka88 Drzim palce 🙂 Ja som citila 3dni po sebe bolest v lavom vajecniku, 5DPO-7DPO, neviem co to, take pichanie, az taka tupa bolest. Dnes uz preslo. Neviem, čo to bolo.