icon

IUI - máj 2021

30kvietok30
10. máj 2021

Ahojte dievčatá, chystáte sa niektorá na IUI v máji, prípadne ste už boli? Môžme si navzájom vymieňať rady, spoločne to zdieľať 😊

hederamonstera
24. máj 2021

@neny28 to ma mrzi :((

petkasaurus
24. máj 2021

@neny28 ani mne prvy pokus nevyšiel, nadej zomiera posledna, i ked ja som aj cakala, ze to nevyjde, sak uz som si zvykla.. I ked asi robim velmi zle, ze to dopredu negujem, ale kazdy v duchu aspon trochu dufa.. Zelam ti, nech vam to cim skor vyjde!

petkasaurus
24. máj 2021

@hederamonstera dame si vediet 🙂

neny28
24. máj 2021

@petkasaurus ďakujem ☺️ Som má tom rovnako. Tiež som vedela že to nevyšlo. Bolo mi zle odkedy som si po IUI začala dávať progesteron. A nemenilo sa to počas tých 14 dni. Ale tiež niekde v kútiku som dúfala. 🤷🏻‍♀️ Ako dlho sa snažíte?my rok a pol. Ale nevzdávame to. Dúfam že nám medicína pomôže mat babo

petkasaurus
24. máj 2021

@neny28 my rok, ale ja uz mam davno po 30, tak doktorka ma zacala riesit skor a nakoniec sme presedlali do car.. Podla doterajsich vysetreni obaja v poriadku.. Ja verím, ze babo bude, len otazka je kedy.. 🙂

hederamonstera
24. máj 2021

@petkasaurus nie si jedina, ani ja uz nedufam. Uz sa nastavujem na IVF, jeden den som s tym ok, druhy den mi je z toho zle. Po troch rokoch ani neverim, ze niekedy sa z toho budem uz aj ja tesit. Zatial len vsetci okolo nas. Uz mi je z toho fakt zle.

tufik07
24. máj 2021

@petkasaurus ďakujem aj ja tebe..tiež nič necítim
@neny28 ďakujem
@hederamonstera tak budeme obidve trpnut kým budú výsledky

neny28
25. máj 2021

@petkasaurus ja mám 32 a mna môj gyndos nechcel riešiť vôbec. Podľa neho som v poriadku. A v car prišli na problém so štítnou,nepriechodny krčok a nepriechodny vajcovod pravý. Muž má horší spermiogram. Takze ja som ani veľmi nedufala že vyjde IUI. Ale z ivf mám dosť strach. Že čo to s mojim telom spraví.

petkasaurus
25. máj 2021

@neny28 ja sa tiez toho ivf bojim.. A kolko pokusov iui date? My ked sa nepodari toto druhe, tak uz pojdeme na ivf, uz aj poisťovňa preplati..

rk123
25. máj 2021

sice do tejto skupiny nepatrim len vam chcem napisat moju skusenost.
6x sme absolvovali iui, vsetky vysetrenia mame obaja v norme. 2roky sme to riesili a skusali, lebo som sa bala ivf ako cert kriza. a v konecnom dosledku to nic strasne nebolo a ja uz taham piaty mesiac 🤰🏽. jedine co lutujem ze som do ivf nesla skor 😀 ale to samozrejme nemusi byt pripad ziadnej z vas a velmi vam drzim kazdej palce, aby vam iui vyslo ❤️

neny28
25. máj 2021

@petkasaurus my sme si povedali že ešte to skúsime druhý krát a potom ivf. Tým že mám jeden vajecnik nepriechodny mame šancu len každý druhý mesiac. Takze nebudeme to naťahovať. Mladšia už nebudem. Tak ešte stále máš šancu že toto druhé IUI Vám vyšlo ;)

petkasaurus
26. máj 2021

@neny28 v piatok poobede dam vediet, ci vyslo 🙂 dakujem

petkasaurus
28. máj 2021

@tufik07 @hederamonstera ako ste dopadli? Ja krv negatívna, ale nevadi, ide sa dalej..

hederamonstera
28. máj 2021

@petkasaurus to mi je luto moja😓😓 ano, ide sa dalej🍀

Tak baby ja pozitivne🥲 ale ze mam nizke hcg, tak idem este v pondelok. Takze sa ani neviem ci sa mam tesit alebo plakat alebo co mam robit. Mix pocitov, tak ak najdete stipku sily, drzte mi palce😓

neny28
28. máj 2021

@petkasaurus to má mrzí 😔 další krok je ivf či skúsite ešte IUI?

neny28
28. máj 2021

@hederamonstera gratulujem🥳 možno je nízke preto že sa ešte len začalo uhniezdovat 🙏🏻 Hlavne aby neprišla ms. Verím že to vyšlo 😉 držím palce

petkasaurus
28. máj 2021

@hederamonstera silno drzim palce, som dufala, ze nech to aspon jednej vyjde, najlepšie vsetkym.. Verim, ze bude rast, ved test 14 dni od zakroku je aj tak skoro, to este zacina rast.. 🙂

hederamonstera
28. máj 2021

@petkasaurus @neny28 dakujem ❤️❤️ ono ked si to zoberiem tak som len 13dni od zakroku a podla mna 12dpo, kedze este na druhy den som citila ovulacnu bolest vajecniku. Takze toto je jedina moja utecha. Dam vediet v pondelok.
Boze po 3 rokoch nieco pozitivne a aj tak sa nemozem este uplne tesit🙈😓

petkasaurus
28. máj 2021

@neny28 v pohodicke.. Ked uz to teda nevyslo, pojdem sa dat zaockovat.. A co mi hovorila sestrička , ze kedy počas cyklu sa mam objednat na ivf, tak koncom jula to zacnene riesit mi to vychadza. Tak teraz sa po prvej davke nebudeme ani snazit radšej.. Aspon budem moct konecne zase cvicit, dat si cez leto pohár vina a tak.. Utesujem sa 🙂

petkasaurus
28. máj 2021

@hederamonstera skus si urobit v nedeľu 10kovy test.. Aby ta to ukludnilo, lebo to cakanie je des..

tufik07
28. máj 2021

@petkasaurus ja tiež negatívne, ideme na ďalší boj

hederamonstera
30. máj 2021

Co poviete?🥺

tufik07
30. máj 2021

@hederamonstera mne sa zdá ze tmavne 🤷‍♀️

petkasaurus
30. máj 2021

@hederamonstera je to tmavsie 👍🤩

hederamonstera
30. máj 2021

@petkasaurus uvidime zajtra na krvi. Ale som trosicku kludnejsia. 🍀❤️

wantbaby
30. máj 2021

@simka2433 dakujem moc. Este sme neboli. Teraz v stredu idem na sono. Joj, ale prajem si moc, aby to vyslo napoprve. Asi mam velke prianie, ale aj tak v to dufam 😀

simka2433
30. máj 2021

@wantbaby pozri aj nam to na prvykrat vyslo a tiez som sa uz videla na dalsom iui:D ale taaak som dufala ze som si to asi privolala:D uz som bola v piatok na prvom sone. Srdiecko bilo ako zvon🙂 takze je to moznee aby to na prvu supu vyslo🙂 daj vediet ako si dopadla drzim palcee

neny28
31. máj 2021

@hederamonstera krásne to tmavne. Podľa mna dnes na krvi to bude riadne pozitívne 🙏🏻 Držím palce 😉

neny28
31. máj 2021

@petkasaurus ja idem na sono v stredu ale predpokladám že ovu bude na vajecniku kde mám nepriechodny vajcovod. Tiež som si povedala že aj dobre že bude mesiac pauza lebo fakt mi nebolo dobre po tom progesterone. Tiež už sa chcem informovať na ivf keď tam budem. Uvidíme ešte asi dlha cesta pred nami🤷🏻‍♀️

petkasaurus
31. máj 2021

@neny28 ja to iste, dam si trocha pauzu od hormonov.. Drzim ti palce! Mozno to ivf nie je az taka veda..