IUI - marec 2021
Ahojte dievčatá, je tu niekto po IUI ako ja? Ja som po IUI prave dnes v GYN-FIV v Ba😊
Možno by sme sa tu tak nejako našli na povzbudzovanie, výmenu skúseností a tak.
@hafanana25 kedy si zacala s progesteronom? Hned v ten den po iui?
@hafanana25 ja mam spravenu laparoskopiu s prefuk este cerstvo v januári
@hafanana25 ježiš o tom ani nehovor som myslela ze prichádzajú moje posledne chvíle 🤣🙏 ale aspoň ma ukludnili že je všetko ôk 😊
@lienka_9 Áno v ten deň (začala som o 20:00) a každých 12h...
@dadaberkova 🤣🤣🤣🤣 tak to som nechcela ,sorry 🙏🙏🙏🤗. Ja už sa tak psychicky pripravujem na 2 IUI, toto beriem tak normálne...akurát som volala so sestrou a len tak medzi rečou sa pýta,že ako sa mám,ako sa cítim..hovorím,že nijako,úplne normálne ako vždy 😳💪🏼😀 a prsia? Nič? No veru nič...takže začínam byť pesimista 😢😢😢 nejde mi to inak momentalne
@hafanana25 nebuud, ja som za tých pár dní od iui toľko fór slovenských, českých počítala. Niektoré baby ani len netušili že môžu byť už hádzali flintu do žita a boli tehu. Ja verím ze to bude aj náš prípad, aj tvoj. Nie každý má príznaky od začiatku. 🙏🧘♀️ Treba sa dat do pohody a dúfať, ale chápem tiež som z toho na nervy.
@dadaberkova snažím sa byť pozitívna,tak teda budem dúfať...ehmmmm už sa mi to nechce hľadať, koľko si po IUI? A po prvej?
@hafanana25 27.2. Som bola a toto je prvá, budem dúfať ze aj posledná 🧘♀️
@dadaberkova verím,že áno ✊✊✊✊
A do ktorého centra chodíš?
@hafanana25 repromedica v BA a ty?😊
@dadaberkova GYN - FIV Na 🤗
@dadaberkova
@hafanana25 tak uz to mam aj ja za sebou, mali ste pravdu trošku to bolelo a hlavne po zakroku som mala to brucho ubolene a citila som sa taka plna....len ma znepokojili tie folikuly lebo mali 28mm a 30mm ale povedali ze to je normalna velkost na prasknutie
@lienka_9 držím palce 🙏 nech to vyjde. Určite vedia čo robia. Ja som mala napr folikul vo štvrtok 19mm, večer som si dávala ovitrelle a v sobotu ráno bolo iui. Ja som včera trosku spinila ale testy pozitívne. Tak dúfam ze to nebolo nič vážne a malý krpec sa tam niekde zabyvava. Zajtra idem na odber krvi. Tak uvidíme. Včera som bola mimo s nervami ale snažím sa ukludnit 🧘♀️🧘♀️
@lienka_9 Paráda, tak teraz už len pevné nervy a držím palce ✊✊✊
@dadaberkova verím aj ja,že si to i útulné hniezdočko🤰✊✊❤️.
Ja popravde som všetko vypustila, som 6ty deň po, absolútne žiadne zmeny, dokonca ani z toho progesterónu nič,ani prsia ani nič.Zijem normálne ako vždy. Takže už som stotožnená s tým,že pôjdeme na 2 IUI a dúfam,že tento mesiac 😉
@hafanana25 ešte ta to môže prekvapiť 😜🙏 budem ti držať palce a ak náhodou nie 2.uz vyjde určite ✊✊✊ ďakujem ti veľmi pekne, zajtra budem múdrejšia
@hafanana25 mna tiez prsia nebolia vobec, ja som uz ôsmy den po, sem tam ma pichne na pravej strane alebo v strede ale to je vsetko, tiez nic nepocitujem tak neviem co bude do 17.3.
@dadaberkova
@buratinko1
Ďakujem baby za povzbudenie.Ha,mňa ani len nepichne 😬🤗. Kto by to bol niekedy o mne povedal,že by som vôbec niekdy chcela cítit nejakú "bolesť"?! 🤦🤷😃
Dievčatá tak mňa prekvapil manžel a doniesol mi digi test že aby som nestresovala s ciarkami 😂😂 už som ho ani nechcela robiť ale asi to poznáte. Keď už ho mate doma? 🤣🤣🤣 Tak prosím pekne s malou dušičkou sa švami chcem podeliť o moju zatiaľ mali ku radosť. Dúfam že to dotiahneme tento krát k úspešnému koncu. Všetkým vám /nám držím palce ✊✊✊🧘♀️ hlavne sa dajme do kľudu 🤦♀️✊❤️
@dadaberkova superske, moc gratulujem...teraz už len ísť do šťastného konca ✊✊✊🥳😍🤰🤰
@hafanana25 dúfam ze všetko bude ôk. Keď sa niečo dozviem budem informovať ✊ ďakujem ešte raz krásne sa podporu 🙏❤️
@dadaberkova jeeeeej gratulujem, prajem všetko dobre 😊😍😍 a držím palce
@dadaberkova neboj bude ✊✊❤️
@hafanana25 ďakujem ✊ teraz musím čakať majú sa mi ozvať okolo obeda s výsledkami ci sa potvrdí tehotenstvo. Bože najdlhšie hodiny môjho života 😁🧘♀️
@hafanana25 je to taaaaam. Hcg je zatiaľ na hodnote 51 ale vzhľadom na to ze iui bolo pred 13 dňami vraveli ze je to dobre a ze sa nemám báť o 2 týždne mam ísť na sono 🧘♀️🙏dúfam dopadne dobre a bude na svojom mieste stuplik🧘♀️❤️
@dadaberkova super teda, tak sa teším s tebou 😊😊 ja idem na krv az buduci tyzden v stredu, je to nekonečne čakanie, ale test si spravim asi už v pondelok ak dovtedy vydrzim.
@buratinko1 držím ti palce dúfam ze sa postastilo aj tebe 😊 mňa čaká teraz ďalšie nekonečné čakanie ďalšie 2 týždne kým sa dozviem ci je tam kde ma 🙄🙏😂 boze môj 🤣🧘♀️
@dadaberkova juchuuuu gratulujeeeeem, moooc 🍾🥳❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤰 Až slzicka mi vyhrrrkla 😃😃👏.
Ja som sa už zmierila s tým,že nič a pôjdem na druhé. Žiaľ mám taký pocit. No,ale veď život ide ďalej.
@hafanana25 ešte stále máš šancu a môžeš veriť ❤️ mne kamoška povedala ze som si to sama privolala ako som strašne verila 😀🙏 ďakujem ti veľmi pekne za podporu lebo už som sa išla zblázniť a teraz sa za 2 týždne možno aj zblaznim🤣🤣🤣🤣
@dadaberkova ako teoreticky šanca je,to máš pravdu 🤭😊 A neboj, už sa budeš zase inak pozerať na tieto dva týždne, viem,že to je dlho,ale to predsa daaaas 😊😊😊😊😊💪🏼

@dadaberkova no každé telo je iné... Ja nič..jediné čo ma bolelo,tak to bolo vtedy keď mi robili Hyfosy 😬😃