IUI - marec 2021
Ahojte dievčatá, je tu niekto po IUI ako ja? Ja som po IUI prave dnes v GYN-FIV v Ba😊
Možno by sme sa tu tak nejako našli na povzbudzovanie, výmenu skúseností a tak.
@lienka_9 Ha 🤣 určite nie si divná, ja som cítila brucho po IUI v ten deň a odvtedy absolútne nič a dnes som 7 deň po...takže asi tak a ja osobne sa ani necítim inak ako inokedy, takže....
@hafanana25 ved práveže ani ja a to beriem aj utrogestan
@lienka_9 no a ja ten progestenalle či ako sa to píše 😃 Jedine čo má trošku boli sú prsia,ale to ja mám normálne vždy týždeň pred MS a dnes je to presne týždeň pred....takže na nič iné som ani nepomyslela....
@lienka_9 a ešte som nejaká nervózna dnes, už som sa práve pred chvíľou stihla pohádať s drahým kvôli debiline, pred MS má netreba zbytočne nasierat 🤣🤣🤣🤣
@hafanana25 to pozna aj moj tento stav 😂😂😂 hned mi povie ze ,,boha ty mas zas kramy??
@lienka_9 🤣🤣🤣 mne vždy povie,že zase mi natielka krv do hlavy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@hafanana25 vidím ju aj ja, držím palec nech silnie sviňa jedna 😀✊🙏
@dadaberkova hehe zlatá, zajtra a pozajtra skúsim zas...už keď som si kúpila tie testy, ešte mám 3 papieriky 🤣🤣🤣💪🏼💪🏼💪🏼🤣
Aaaa ďakujem 😊
@hafanana25 ja som to tiez nevydrzala lebo som chcela vidiet ci tam su este nejake pozostatky injekcie a nic, úplne čistý, som 10ty den po IUI a 12ty po injekcii
@buratinko1 😢😡 No aj ja očakávam zajtra alebo pozajtra snehobielo 😬 Ale zase možno motyka vystrelí ✊✊✊
@hafanana25 no ja som asi teraz potom iui dostala zápal močových ciest, myslíš ze si môžem dat uroval a urologicky caj? Neohrozi to prípadne tehotenstvo?
@hafanana25 myslela som prípadne uhniezdenie
@lienka_9 uroval nepoznám, ale urologicky čaj môžeš určite. Prípadne zavolaj do lekárne a porad sa ohľadne toho urovalu.
@hafanana25 ja budem este skúšať v pondelok a potom v stredu rano ked pojdeme aj na krv či nahodou niečo, mna ani prsia nebolia vobec ako ma zvyknu už takto 4 dni pred menstruaciou bolieť, uz aj to pichanie na pravej strane prestalo...tak som fakt zvedava či z toho niečo bude.
@buratinko1 no mňa akurát tak tie prsia začali bolieť,ale nie bradavky takže tak ako pred ms....už keď mám tie testy,tak ráno idem zase a uvidíme či už ovitrel vyprchal...
@buratinko1
@dadaberkova baby aj ste mali nejaké pocity po iui? Bolesť a ak ano tak koľko dní?
@dadaberkova a po koľkých dňoch po iui si si robila tento digy test?
@lienka_9 mna bolelo brucho cely den, ja ked som prisla domov tak som si aj hneď pospala, aj na druhý den ma to estw bolelo, potom som niekolko dni pocitovala pichanie na pravej strane, sem tam aj v strede ale teraz to uz uplne prešlo a necitim nič. Doktorka nam povedala, aby sme to vecer este po IUI aj poistili s manzelom ale kedze ma to bolelo a aj som krvacala este trochu tak som na to ani nepomyslela.. Za dva dni bolesti v podbrušku prešli, ostalo uz len to pichanie.
@buratinko1 ja som tiez citila po iui tlak a pocit plnosti taka nafuknuta...ale bolesť som cítila len 2 dni...ja som vôbec nespinila a ani ma to nejako extra nebolelo iba take pichnutie ked to pchal cez krcok...ale povedal ze to išlo ľahko dnu
Ahojte zase raz, tak už aj u mňa snehobielo (11ty deň po injekcii) , asi ani neuveríte,ale prvý krát sa teším na MS, ale tu ešte musim pekne počkať lebo až o 5 dní idem na krv a vďaka progesterónu sa dostaví zrejme najskôr cez víkend alebo po. Takže naozaj, 2.kolo IUI pred nami,ale to si ešte chvíľu počkám. Ale som rada tomu aspoň,že môžem zase začať behať a cvičiť 🤣🤣🤣💪🏼💪🏼💪🏼🥳🥳🥳😊😃
@hafanana25 ja som mala pred mesiacom po OVITRELLE ešte na 13 deň po ňom ducha.. išlo ma z toho poraziť
@lienka_9 strašná tá injekcia 😃😃🤣🤣🤣
Baby ako rátate koľko dní je po iui? Rátate už aj deň zákroku alebo az od druhého dňa. Ja som mala iui v stredu takže mam 5 či 4dpi??
@lienka_9 máš 4 deň, den zákroku sa neráta, ja som to tiez tak vydedukovala z toho co som sa tu dočítala, lebo mne ani tie skratky nic nehovorili co tu niektorw baby píšu 😊
@buratinko1 aj ked mi hned v ten den dali 2x utrogestan? Lebo to mam brat 14 dni a potom test takze to by mal byt 5dpi
@lienka_9 aj mne kazali dat si vecer v ten den utrogestan, mne iba 1x vecer kazalu davat si, ale tak aj ked mi doktorka vravela, ze mam prist na 14ty den a presne to vychadza tak ako ma objednala na krv, den IUI v tom nie je zaratany.
@buratinko1 mne dali utrogestan uz hned pri zakroku a potom som si dala večer....cudovala som sa ze tak skoro mi ho dali po iui lebo väčšinou som ho mala brat po 3 dni od ovulácie
@buratinko1 mne nekazali nikdy prísť na krv...ze ked nedostam menzes po 14 dňoch tak si mam spravit tehot test a ked bude negativny tak mam vysadit utrogestan a keď pozitívny tak mam prísť

Baby ja som asi divná ale ja nic necitim...v stredu som mala iui a dnes nic, ani nafuknute brucho ani bolest podbruska ani pichanie...iba v stredu a trosku vcera ma to pobolievalo ale dnes uz nic