IUI - marec 2021
Ahojte dievčatá, je tu niekto po IUI ako ja? Ja som po IUI prave dnes v GYN-FIV v Ba😊
Možno by sme sa tu tak nejako našli na povzbudzovanie, výmenu skúseností a tak.
No ja dnes pociťujem taky tlak a sem tam pichanie na pravej strane podbruška...je možné žeby som to tak skoro citila?
@lienka_9 pichanie a tlak som citila aj ja takto, tiez na pravej strane, lebo tam som mala 3 folikuly a sem tak ma pichlo aj v strede, ale potom to uplne preslo a necitim uz vôbec nič, mam 3 dni do ms a ani ma len prsia nebolia a to ma zvyknu boliet uz ovela skorej. Uz som zmierena s tym, ze ms pride.
@buratinko1 s tými prsiami je to divné, jeden mesiac ma príšerne bolia a druhý zasa vôbec....dnes si si nerobila test?
@lienka_9 dneska som si nerobila, mozno zajtra rano spravim, alebo v utorok.
Mna prsia bolia vzdy uz tyzden dopredu a teraz nič.
@lienka_9
@buratinko1
No držím vám palce ✊, ja som sa už zmierila s tým,že naše prvé IUI nevyšlo,v piatok idem na krv...a s prsiami to mám tiež tak,že raz pred ms bolia a inokedy zase nie a teraz má bolelo fakt,že dosť,ale už sa to o dosť zmiernilo a mám pocit,že ms dorazí čoskoro,teda tak to pociťujem....
@lienka_9 ja som mala bolesti dosť veľké asi pol hodinku po ako pri ms. Potom to prešlo. V priebehu toho dňa ako mi robili iui som sa cítila zvláštne pobolievalo ma podbrusko ale to prešlo do ďalšieho dňa🙂
@lienka_9 bolo to 12 dní po iui 🙂
@dadaberkova co bolo 12 dni po iui?? Aj ja som mala bolesti hned po iui, tlak v podbrusku pichanie a nafuknuta som bola...a chodila som uplne zhrbena ani vystrieť som sa nenohla kvôli tej bolesti
@lienka_9 pýtala si sa kedy som robila ten digi test 😁 12 dní po iui 🙂
@dadaberkova ahaa ďakujem 🙂🙂
@dadaberkova a ty si teda ratala dni po iui od zakroku alebo od druhého dňa? A teraz si si robila este test?
@buratinko1 ✊✊✊
@lienka_9 až od nasledujúceho dňa keďže sa počítaju dní po oplodnení myslím ze ten deň sa neráta. Robila ale len zo zvedavosti ci čiarka silnie. A ako rýchlo. + chcela som si odložiť nejaký keďže ten digi sa hneď do 24h vybije. Robím zo seba pokusné ho králika 😂 mne tehotenstvo potvrdili už aj z krvi a 26.3.mam ísť na sono tak dúfam ze všetko bude ôk a niečo uvidia. Toto je dnešný test. Nebol robený ráno len tak počas dňa.
@dadaberkova gratulujem 🎉🎉🎉 dlho ste sa snažili? A aky ste mali problém?
Ja mám dnes 6ty deň po OVITRELLE a už uplne slabulinku ciarocku...minuly mesiac som mala takú este aj na 13 deň po ňom...od coho to závisí? Od pitného režimu? Nebolo to zle pichnute ked sa to tak rýchlo vytráca?
@lienka_9 dakujeem. Ja sa zatiaľ teším iba potichu nakoľko v 2017 som sa tešila a skončilo to mimomaternicovym. Teraz sme sa snažili cca rok bez pomoci lekárov, potom sme šli do centra. Manžel má spermiogram výborný ale ja mam syndróm polycystickych vaječníkov. Menštruáciu mam len keď beriem duphaston a bez clostylbegitu nemám ovulácie resp folikuly vôbec nedorastu. Takže mi nasadili clostyl ten som brala 6 dní potom som mala pár kontrol a pekne na 14.DC nám vyšlo iui, na 12DC večer som pichala ovitrelle. 😊
@lienka_9 niekde som čítala že veľmi veľa záleží na množstve vypitej vody 😊
@buratinko1 tak ja som na tom s tebou rovnako, dnes som sa testla a úplne bielo 🤷🤷🤷🤷
@hafanana25 juuuj dufam, ze nam to este ukaže test neskoršie nejak alebo až krvné výsledky... Drzim aj tebe palce ✊Ja uz iba v stredu ráno budem robit test pred cestou na krv a potom netrpezlivo čakať cez den na vysledky
@buratinko1 ja tiež urobím pred krvou v piatok nech miniem posledny papierik 🤣🤣 Aj sa nejako inak cítiš? Alebo? U mňa nič a sem tam už ako keby mala ms dôjsť...
@hafanana25 necitim sa nijak extra, prsia ma vobec nebolia, len mam taky tlak v podbrušku ako keby som mala dostať už ms, to ma takto zvykne boliet vzdy, len tie prsia sa mi nezdaju, lebo ma bolievaju vzdy dobre že nie tyzden uz pred ms.
@buratinko1 mňa prsia boli,ale dva dni ma bolelo tak strašne ako nikdy pred tým,ale už to je ok,bolia,ale tak normálne ako pred ms...a presne ma začali bolieť týždeň pred ms,tlaky v podbrušku nemám len sem tam ako pred ms... Moje sestry mi stále hovoria,že krv ukáže,že nemusím.nic cítiť,nemusím ani špiniť pri uhniezdovani, ony sú proste optimistky,dnes im hovorím: už začnem cvičiť lebo už skoro dva týždne zase nič nerobím a hneď sa pustili do mňa,že mám do piatku vydržať 🤣🤣🤣🤣 Ja presne viem ako to v piatok poobede dopadne ..
@hafanana25 ved to, ze aj ja mam taky pocit ze uz ms ma prísť, taketo pocity mavam kazdy mesiac, tak preto sa bojim, ze to teda nevyšlo, ale mam nádej este ze ta krv ukáže nieco alebo nie. Tak pojdeme aj na druhy pokus
@buratinko1 tak tak, keby nevyšlo aj my ideme na druhé a to už budem veriť,že vyjde 😉😉😉
@buratinko1 moc držím palce ✊✊✊ A šťastnú cestu tam aj domov 😉😉😉😉
@hafanana25 tak uz sa vraciame domov, budu mi volat poobede, ale doktor vravel, ze to nevyzera ze by som bola tehotna, ja mam na pravom vajecniku taku cystu, endometrioza vraj.. Uz na prvom vysetreni mi spominal endometriozu prveho stupňa a ze vtedy prichadza do uvahy uz len umele.. Ale ze vyskušame este druhy pokus a ak ani tek nevyjde tak uz iba to umele

@lienka_9 mne zase kazala doktorka prist 17.3.na krv a ked som sa spytala ze co ked zacnem krvacat ci mam aj tak prist a povedala ze aj tak, ze to nemusi este znamenať nič. Je to dost daleko co budeme cestovat ale ked kazali prist na krv tak prideme.