IUI - marec 2021
Ahojte dievčatá, je tu niekto po IUI ako ja? Ja som po IUI prave dnes v GYN-FIV v Ba😊
Možno by sme sa tu tak nejako našli na povzbudzovanie, výmenu skúseností a tak.
@hafanana25 tak ti držím palce ✊ aby ti to v piatok vyšlo...mne vravel, ze s endometriozou je dost problem otehotniet, ale po druhom vysetreni ked som volala za vysledky mi hovoril, ze to nie je endometrioza tak neviem a teraz zase, ze sa mu to nezdá.
@buratinko1 ďakujem, začalo som špiniť (take hnedé),no nie veľa, ale mne chodieva aj skôr alebo neskôr ms,teraz by som teoreticky mala dostať v piatok,takže myslím si,že s pomaly,ale isto spustí. Aj keď mám trochu zmiešané pocity 🤷😬
@hafanana25 ja zatial este nemam ms, dneska by som mala dostat, ja som ani nespinila nic zatial
@buratinko1 to je možno tým progesterónom,že ešte neprisla ms. Ja som zase úplný opak, ja to tak cítim,že už dorazí do piatku,ešte k tomu aj to spinenie...ale test snehobiely 🤷🤷
@hafanana25 tak už to mám aj oficialne krvou potvrdené, ze sa to nepodarilo, čo už, takze druhy pokus, len neviem ci je dobre hned tento cyklus alebo dat radsej mesiac pauzu a potom?
@buratinko1 tak to ma mrzí,no ja by som chcela hneď ďalší...aj baby tu písali že tam je jedno že kedy,nemusí byť pauza...asi to záleží na tebe,že ako sa budeš na to cítiť....
@buratinko1 ja by som na tvojom mieste skusila hned tento, vyskusala by som zasa druhú stranu vajecnika...ved hovori sa ze jeden mesiac ovulujes z jedneho a druhy z deuheho..tak by som vyskusala tu druhu stranu hned, lebo keby mesiac čakáš tak to bude to iste
@lienka_9 jaaaj aha no tak to teda asi hned skusim, lebo kedze teraz som mala folikuly na pravej strane a tiez na pravej strane mam aj tu endometrialnu cystu, tak by to mohlo vyjst este na tej lavej.
Este ma napadlo, ze ak sa mi spusti ms hned zajtra alebo este v piatok tak by som to teoreticky stihla do velkej noci, ale ak sa mi spusti neskoršie tak budem musiet zistit ako su tam cez velku noc, ze ked mi IUI vyjde na 2.4.alebo tak nejak tak zbytočne lebo su sviatky tak bude asi ozaj lepsie pockat jeden cyklus, ale skorej si to tam overim este telefonicky
@lienka_9 ty si si pichala ovitrelle alebo pregnyl? Nie som si istá ci som sa ta pýtala pred tým 🤦♀️
@dadaberkova OVITRELLE ráno 9.3
@dadaberkova je rozdiel či ovitrelle alebo pregnyl??? 🤷🤷🤷🤷
@lienka_9 vidím ho tam, no ja som ho tam mala ešte 10 deň... Ja som 12ty deň po IUI a tuším sa mi pomaly,ale isto spúšťa ms, takže ja uvidím či vôbec pôjdem na krv v piatok ,och 😬😬😬😬
@hafanana25 pregnyl je prirodzený hormón pričom ovitrelle je umelo vytvorený, ale pýtala som sa to v zmysle ci mala niečo z toho. Nakoľko oba sa ukazujú na testoch. S najväčšou pravdepodobnosťou je ta čiarka ešte z toho
@lienka_9 tak to asi ešte budeš mat z neho na tom teste. Ale ktovie možno už bude silniet ✊
@dadaberkova ajnja si myslím, len minulý mesiac mi ukazovalo este na 13 den ciarku po OVITRELLE
@dadaberkova no vidíš?! To som nevedela, už teraz viem..ďakujem za upresnenie 👍👍👍 A ty sa ako máš? Ako sa cítiš?
@hafanana25 tiež len zato viem ze cítim nonstop od iui niečo na nete 😅 vieš čo ja v pohode akurát mam bolesť mierne v podbrusku ako počas MS. Vraj sa maternica roztahuje. Tak snáď to je v pohode. Neviem sa dočkať Sona. Do vtedy budem určite stresovať 😅
@dadaberkova jeeezisi, paráda, tak moc držím palce ✊ a som zvedavá na to sono aj ja,kedy to ideš?
@hafanana25. Ja tu priebežne sledujem aj Teba že jak sk na tom 😁 26.3. To by som mala byt v 6tt že už by mali vidieť ci je malý tam kde ma tak dúfam ze gestacny nebude prázdny a malinký je na svojom mieste ❤️🙏
@dadaberkova 🤣🤣 tak to vidíš, ze som na tom,tak,že sa tlačí mrcha už 🤷🤷🤦 🤣🤣🤣🤣
A neboj, všetko bude ok a betar bude tam kde byt má 😍❤️❤️❤️🤰
@hafanana25 ty máš ísť ešte v piatok na krv? Dobre si pamätám? Ci som mimo zas? 🤣 Inak ja som mala strašný pocit ze ide mrcha a teraz mam tiež a nič. Dokonca tie bolesti v podbrusku sú úplne rovnaké. Potvora maternica jedna 🤣 dakujeeem vy ste tu také zlaté ma ukludnujete 😅❤️❤️ asi by som sa sama v tom zbláznila. A otravovať s mojou paranojou muža nemôžem lebo ten je večný optimista 😂😂😂🙏
@dadaberkova ano v piatok idem, dobre si pamätáš 🤣🤣. Vieš čo,ja to mám tak ako vždy, žiadna nejaká bolesť pred ms,len to cítim,že už ide,dnes som začala tak špiniť trošku (hnedkaste), jediné čo ma pred pár dňami prsia boleli,ale tak inak,viac ako normálne,ale teraz už len tak ako vždy pred ms. Ale test som si robila dnes a bol čistý,takže....
Od toho tu je fórum,aby sme sa podporovali,aj keď je mi aj ľúto,že ti tu babám vychádza a ja nič. ..ale samozrejme sa teším s vami a sucitim aj s tými čo sa nezaradilo. Ja, môj chlap celé 2 týždne sa má ani len neopýtal ako sa cítim,ako ti "vidím",nič...iba keď som mu povedala,že zrejme to nevyšlo tak hneď do mňa,že vidíš a takto si ti aj tak privolaná a bla bla bla...ináč sa ľúbime 🤣🤣🤣🤣🤣❤️🥳
@hafanana25 to sú tí chlapi 😅😂 podobného mam doma. A výrok nehovor lebo si to pri voláš sama je u nás bežný 😂😂😂 tak uvidíš ešte ako to dopadne ešte stále máš šancu aj keď nie najväčšiu ale predsa. A možno sa ešte hniezdi tak preto negatívny test. Ja ti to prajem tak vymýšľam a obhajujem😂 ale čítala som ze niektorým babám vyšli pozitívne až krvné testy. 🙏
@dadaberkova ďakujem,zlatá si 😉😉😉 ja len rozmýšľam,že keď mrcha príde či ísť na krv...ale asi aj áno?!
@hafanana25 podľa mňa isto chod, a môžeš sa rovno spýtať na ďalší postup, pripadne sa objednať čím skôr na kontrolu aby si to mohla skúsiť znova 😊 budem držať palce ✊✊✊❤️
@hafanana25 bože tuším mame rovnakých chlapov 😂😂 aj ten moj mi stale pinda ze si to popredu privolavam ze z toho nic nebude 😂😂ze nech sa potom necudujem ze to nejde a ze mám radšej navštíviť psychológa 😂😂
@dadaberkova už sa mi to spúšťa,ale tak pôjdem noo a aspoň sa teda popytam,že ako ďalej...bože porazí ma 😢 Ďakujem 😊
@lienka_9 🤣🤣🤣 ja rovno psychiatra 🤣🤣🤣 Tak je pravda,že ja som veľa krát pesimista noooo, teraz došiel z roboty a hovorím mu,už ide ms,že nič a on,že a čo mám teraz robiť?! 😬🤦WTF????!!! 🤷🤷🤣🤣🤣

@buratinko1 och jooj,no aspoň je úprimný. Ale zase co som tu čítala, tak aj s takýmto problémom sa to podarilo. Moc držím palce ✊. U nás je to zase tak,že všetko ok a vidíš...no ja zase idem v piatok na krv.