IUI - marec 2021
Ahojte dievčatá, je tu niekto po IUI ako ja? Ja som po IUI prave dnes v GYN-FIV v Ba😊
Možno by sme sa tu tak nejako našli na povzbudzovanie, výmenu skúseností a tak.
@lienka_9 po injekcií som nejaké bolesti necítila len akoby som mala celý deň nafúknuté podbrusko. Nemyslím si ze je to skoro nakoľko spermie žijú niekoľko hodín niekedy aj 2 dní. Tak podľa mňa úplne v pohode. Predsa len určité vedia čo robia, isto to nerobili prvý krát 😊
@dadaberkova ja som si kúpila tiež ten digitalny tak na 12-13 deň vyskúšam
@hafanana25 ahooj. Tak mi konečne volali moje stvrtkove hcg je 2077, minulý týždeň v piatok bolo lem 51, tak dúfam ze bude všetko v poriadku.
@dadaberkova tiez ta boleli prsia po iui? A podbrusko ako pre menzesom?
@dadaberkova jeeezisi, tak to je super správa,teším sa s tebou. Ja som ešte trošku smutná,ale vo štvrtok ideme konzultáciu a dúfam,že hneď ďalší cyklus ideme...
@lienka_9 hej ale to bolo spôsobené ovitrelle a pronesteronom. Potom už v čase ms a pred asi 1-2dni to bolo opäť. A to už som dúfala že dačo
@hafanana25 ďakujem, ešte ale vraj nemáme vyhraté. Stále jemne spinim ale stále menej a boli ma bud v pravo alebo vľavo každý deň sa to strieda 😂🤦♀️ tak vraj uvidíme v piatok ci dačo bude na Sone zatiaľ som mala len tuto bublinku. Držím ti palce verím ze sa vám podarí. Držím nám všetkým palce musíme to dat🙏❤️
@dadaberkova Jeeej, to je cute obrázok 😍😍😍🤗🤗🤗. A ďakujem veľmi pekne, tiež by sme boli radi keby sa druhé IUI podarí,ale všetko je vo hviezdach 🤗🤗🤗😊😊😊 Teším sa na ďalší obrázok 😍
@dadaberkova ahooj myslis ze ked uz mam dnes 12 dni od OVITRELLE a 11 dní od iui tak uz si môžem spraviť s tým digy testom? Ukázalo by to už?
@lienka_9 ahoj, fúú to ti neviem povedať každej rastie hcg inak rýchlo. Mne tuším vyšiel pozitívny 12 deň po iui, iui som mala ráno v sobotu a keď nerátam ten deň tak 12 dní potom. Ak máš nízke hcg a menštruácia ti ešte nemeska nemusí ti nič ukázať nakoľko citlivosť tohto testu je 25 mIU / ml.
@dadaberkova to fakt digy ma citlivosť 25?
@lienka_9 hej hej máš to aj v pribalovom letáku tuším napísané 😊
@dadaberkova no tak asi nic z toho, digi test ukazal - 😏
@lienka_9 nádej zomiera posledná ✊✊✊
@hafanana25 na obyčajnom este mam taky slaby tieň ducha ale ozaj ze slabý...dnes je 13 deň po ovitrelle
@lienka_9 no tak to je teraz diskutabilné, tak možno,že krv potvrdí..kedy ideš?
@hafanana25 nekazali mi prísť na krv ked nebude po 14 dnoch pozitivny tak mam vysadiť utrogestan a čakať na MS
@lienka_9 aha, tak to je iné keď ti povedali takto,mne povedali,že tak či tak mám prísť... Aspoň som sa rovno objednala na ďalšiu konzultáciu na druhé IUI
Ahojte dievčatá. Tak dnes sme boli na konzultácii. Ideme do druhého IUI, opäť bez všetkého len s ovitrellom a uvidíme. Povedala,že všetko bolo dobré, no nezaradilo sa.Rozpravali sme sa,že prečo možnom povedala Dr.,že prvá nesuspesna IUI nič nemusí znamenať.Mozno,že ďalšia vyjde,ak nie tak možno,že mám endometriózu,ale žiaľ to teraz nezistíme nakoľko v dnešnej situácii na laparku sa nedá.Pokial nevyjde druhá IUi, ešte pôjdeme do 3,ale to už aj so stimuláciu,kde si budem pichať ovaleap od 5DC injekciu.A už keby to nevyšlo, tak pôjdeme do IVF.Och,kto by to bol povedal,že cesta k bábätku je taká ťažká a tŕnistá.Trosku som smutná a aj sa obávam.Ale tak stále tam nádej je a uvidíme čo bude po druhej IUI.1.4. idem na kontrolu,krv a podľa foliku sa uvidí kedy pichnem ovitrelle a kedy teda pôjdeme na druhý pokus.
@hafanana25 tam v Gyn-five robia teda aj cez velku noc? Ja som to nechala tak tento mesiac kvôli tomu, ze by mi kontrola vychadzala na 31.3.a pravdepodobne IUI na 2.4.a to som nechcela ja cez velku noc cestovať tak daleko. Ale urcite ideme aj my do druheho IUI aj ked doktor povedal, ze ked to druhe nevyjde tak uz rovno IVF, lebo ze mám asi aj ja tu endometriozu a tu cystu 3cm na pravom vaječníku.
Tak ti teda držím palce aby ti to na budúci tyzden vyšlo 😊✊
@hafanana25 my sme na tom tak isto, žiaden z nás nemá nijaký problem a predsa prvá iui žiaľ nevyšla, včera sme mali druhú tak pevne veríme že nám to konečne vyjde. Už vyše dvoch rokov sa snažíme a nič ani len ťuk.
@buratinko1 áno,ževraj robia..tak snáď to vyjde na nejaký ten dobrý deň,uvidíme....no aj ja som chcela po druhom,že IVF, ale ešte že vyskúšame aj s tou stimulkou.Aj keď si myslím,že dosť o € ide😍l,ale čo už. Najhoršie je,že sa nedá teraz ťa laparka. Ďakujem veľmi pekne 😊😊😊
@paulli no som rada,že nie som sama l,ale samozrejme,že držím ✊✊✊. Mňa trošku dostala tou endometriózou.Lebo veď zdraví obaja,všetko OK a už myslím,že dosť pomohli tým spermijkam a vidíš to,nič 😔😔. Strašná záhada.
@hafanana25 mne doktor povedal, ze by sa chcel vyhnut laparoskopii pretoze mozem prist o vajecnik a vravel, ze sa musime zamerat na to aby som otehotnela, pretize vraj tehotenstvom môže zmiznúť ta endometrioza.
@buratinko1 a tebe ako zistili endom...? Či sa len domnievajú? Hmmm no ja cysty nemám,klop klop klop...a že ťa endometrióza sa dá zistiť len laparoskopicky, a teda nezistíme nakoľko to nie je možné teraz. Tak my skúsime teda ešte 2 pokusy IUI a až potom IVF, ešte to skúsime aj s tou stimuláciou. A ináč škoda,že nejdes tento cyklus. Lebo mne bolo povedané,že tieto centrá robia aj cez sviatky 🤷🤷🤷
@hafanana25 tento doktor Galo sa špecializuje na endometriozu. Prvykrat ked som bola v tom centre tak mi robil komplet vysetrenia a tam videl tu cystu hned a ze aj nejake zrasty vidi, ale ze ked budu vysledly bude vediet viac. Vystrasil ma vtedy, lebo mi povedal, ze ma podozrenie na endometriozu tretieho stupna a ze ako je mozne, ze moj doktor to nevidel. Ja som vedela, ze mam cystu ale moj doktor mi hovoril, ze je neškodná. Lenze ked mi tento povedal, ze pri endometrioze takehoto stupna je jedina možnosť IVF tak som stadial odchadzala s plačom. Tak som trpla kym budi vysledky. Potom mi volal a povedal, ze to nie je endometrioza, ze len cysta ktora sa casom vstrebe, vysledky som mala vsetky v poriadku, ale ze som v minulosti prekonala vraj chlamydie o čom vobec netusim, lebo som nemala nijaky problem. Spravil mi potom vysetrenie na priechodnosť a vravek, ze vsetko je proechodne, super... Podstupili sme prve IUI a ked som bola na tu krv a vysetrenie tak zase zacal s tym, ze ho máta tá endometrioza.. Ze skusime druhe IUI ale ze to vidi tak, ze jedine uz iba IVF pomôže.
Tak tento cyklus idem nakupit ovulacne testy a skusime to takto prirodzene, ak nevyjde tak ideme na to druhe IUI
@buratinko1 Ďakujem za vysvetlenie, áno ono keď už na vysetreniach vidí že máš cystu atď, tak to je už iné...ja mám všetko ok.Takze my dáme 3 pokusy. Je fajn,ze si ok aj ty, musíme si povedať,že sú omnoho horšie veci v živote. Uvidíš, podarí sa nám to ✊✊ Musíme byť silné a veriť 😊😊😊
@hafanana25 veru tak musime tomu veriť a ja ti držím palce ✊✊✊ aby ti toto druhe IUI vyšlo
@buratinko1 Ďakujem, aj keď ma trošku nastrasila tou endometriózou😯🤦🤷😬😀,ale tak uvidíme no. Ja osobne si myslím,že nemá moc význam chodiť 3x na IUI...ehmmm

@dadaberkova aj či cítila po inekcii nejakú bolesť ovulacnu? Lebo ja vzdy po inekci este v ten deň citim strasny tlak ako by mi malo brucho explodovať....mna od vcera vecera zacali bolieť prsia a strasne som vyhadzana, co inokedy byvam az ked mam menzes