icon

IUI - marec 2021

hafanana25
5. mar 2021

Ahojte dievčatá, je tu niekto po IUI ako ja? Ja som po IUI prave dnes v GYN-FIV v Ba😊
Možno by sme sa tu tak nejako našli na povzbudzovanie, výmenu skúseností a tak.

monika_k
26. mar 2021

@hafanana25 preco nema vyznam podla teba chodit 3krat na IUI? Ja beriem vsetky moznosti co ponukaju

buratinko1
26. mar 2021

Mne doktor povedal, ze kvoli tej endometrioze druhe IUI asi tiez nevyjde, ale ze to necha na mňa ako sa rozhodnem ci chcem este vyskúšať lebo to vyzera vraj tak ze uz iba to IVF

hafanana25
autor
26. mar 2021

@monika_k bolo to.myslene tak,že ak teda mám tu endometriózu, tak v tom prípade.Lebo všetko ostatné máme v naprostom poriadku a aj spg dobrý,takže za takýchto okolností si myslím,že ak nevyjde druhá IUI, tak ja osobne už by som radšej išla do IVF, môj názor.Ale dohodli sme sa s DR.,že skúsime ešte 3 pokus so stimuláciou,ale s tou najnižšou keďže celkom dobre ovulujem a až potom IVF. A keďže teraz nie je možnosť robiť laparku a zistiť či mám alebo nemám endometriózu,tak v podstate to je len tak hookus pookus a pre mňa aj škoda peňazí.Ale chce to aj priateľ takto ako Dr. Tak uvidíme.

monika_k
26. mar 2021

@hafanana25 rozumiem... drzim prsty nech to vyjde a nech sa netrapime uz dlho 🙏

hafanana25
autor
26. mar 2021

@monika_k ďakujeme 😊😊 A vy ste ako na tom?

monika_k
26. mar 2021

@hafanana25 Bojujeme 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Aspon teda sa snazime ☺️

hafanana25
autor
26. mar 2021

@monika_k Koľko IUI máte za sebou?

monika_k
27. mar 2021

@hafanana25 zatial 3... z 3tieho cakam na vysledok a pojdeme este do jedneho ak nevyjde toto

hafanana25
autor
28. mar 2021

@monika_k tak držím palce aj vám nech to vyjde...

30kvietok30
1. apr 2021

@hafanana25 ahoj, ja som bola 19-ho na IUI. Trie mesiace trvalo pokiaľ mi vystimulovali vajicka. Na Clostilbegyt som vôbec nereagovala, na prvy mesiac sa mi urobila veľká cysta z neho a potom dalsi mesiac nič. Teraz sme pichali injekcie Rekovelle a podarilo sa dva folikuly. Tak sme pichať ovitrelle a za 36 hodín na IUI. Partner na ukážkový spermiogram, ja mam ťažké PCO. Dnes som bola na sono a na odbery, tak čakám na výsledky a i keď viem, ze sa to učite nepodarilo. Uz čakám kedy dostanem svoje dni.

hafanana25
autor
1. apr 2021

@30kvietok30 Ahoj, a presne tohoto sa bojím,že sa nevydarí opäť, pretože bez laparky to nezistíme,ale žiaľ.Ja si mám dnes večer pichnúť ovitrelle a v sobotu ráno IUI.Dnes som bola na krv a sono, tento mesiac mám folik na ľavej strane a iba jeden a mal necelých 18mm. Vám držím na dnes palce ✊.A keby nevyšlo,ako pokračujete ďalej?

hafanana25
autor
1. apr 2021

Ahojte baby, tak ja som dnes bola na krv a sono, večer opäť picham ovitrelle a v sobotu ráno druhé IUI 🤔💪🏼

30kvietok30
1. apr 2021

@hafanana25 mne už volali, že sa nepodarilo. V polovici apríla ideme na ďalšiu konzultáciu. Budú mi uz navrhovať IVF, len to ja nechcem. Tak neviem co bude ďalej. Držím palce, aby vám to tentokrát vyšlo 🍀✊

buratinko1
1. apr 2021

@hafanana25 juuj tak ti budem drzat silno ✊✊ aby ti to tento mesiac vyšlo.
Ja sa teraz sledujem sama ponocou ovulacnych testov, vcera som mala pozitivny ovulacny tak sme sa hned aj snažili a dneska ma picha na lavej strane tak snad to vyjde... Dneska este to poistime

30kvietok30 to mi je luto, ze to nevyšlo a do toho IVF preco nechces ist?

hafanana25
autor
1. apr 2021

@30kvietok30 tak to ma mrzí, a prečo nechceš IVF? Možno to je práve tá šanca?!
A ďakujem 😉

hafanana25
autor
1. apr 2021

@buratinko1 no paráda, tak držím palce ✊❤️ A my ďakujeme...

30kvietok30
1. apr 2021

@hafanana25 pretože by som psychicky neuniesla, keby mi odoberu viac vajíčok, oplodnia a tie, ktoré sa ,,nepouziju", tak by zlikvidovali. Strašnú ťarchu by som niesla na duši. Je to strašne ťažké rozhodnutie

hafanana25
autor
1. apr 2021

@30kvietok30 aha, veď ty s tým musíš byť ok...a prajem dobre rozhodnutie 😊😊.Ale myslím,že by si bola potom nesmierne šťastná keby vám to vyšlo 😊😊😊

mariocka440
1. apr 2021

@30kvietok30 no, my sme na tom podobne.... mne tiez dnes volali, ze nam druhe iui neklaplo.....
Tiez nas smeruju na IVF, ale nie som si ista, ci to je spravna volba.... ja som mala dost zdravotnych problemov a s tou stimulaciou som neni moc stotoznena ;(
Ale na zaklade mojich diagnoz ina sanca asi nie je ;(

paulli
1. apr 2021

@mariocka440
@hafanana25
@30kvietok30
@buratinko1
Dievčatá poslala som Vám každej srdiečko, dúfam že všetky sa čoskoro dočkáme dvoch čiarok na tehotenskom teste a neskôr aj našich bábätiek 🥰❤️ Ja som momentálne 8deň po druhej iui. Každej z nás držím palce. Už to musí prísť, keď sme absolvovali tak veľa, prajem nám veľa síl, my to zvládneme, hlavu hore, áno viem... častokrát každá máme hlavu v smútku a plačeme prečo práve nám nie je dopriate ale nesmieme sa vzdávať 🍀

hafanana25
autor
1. apr 2021

@paulli Ty si zlata, ďakujeme 😊❤️ . Verím,že sa raz dočkáme tých krásnych dvoch čiarok 😊. Moc držím palce,aby vám vyšli toto IUI. Ako sa cítiš? Čo sa týka mňa, tak moc tomu už šance nedávam,aj keď...áno viem,som trošku pesimista, ale naozaj mi nejde do hlavy,že prečo to tak je. Ja by som mala po druhom (ak nebude úspešne) ešte ísť do tretieho pokusu,ale s najnižšou stimuláciou a až potom na IVF a to tiež odporučila to najlacnejšie,čiže natívne .Mám trochu zmiešané pocity lebo do 3 pokusu sa mi moc nechce.Aj keď viem,že kliniky z toho ziju.Je mi smutno z toho,že koľko € už v tom máme a zatiaľ nič z toho. Tak uvidíme ako to bude pokračovať ďalej. Držme si palce ✊✊✊❤️

30kvietok30
2. apr 2021

@paulli ďakujem za srdiečko 🥰 taktiež nám všetkým držím palce, aby sme sa čo najskôr dočkali

30kvietok30
2. apr 2021

@mariocka440 to ma veľmi mrzí 😔 ak sa môžem spýtať, tak aky máš zdravotny problém?

mariocka440
3. apr 2021

@30kvietok30 no, pred 10 rokmi som prekonala onkologicky problem. Takze rastove hormony su v mojom pripade otazne....
No a teraz sa snazime 3 roky o babo, raz sa nam podarilo, ale v 10. Tyzdni MA... Uz sa odvtedy snazime 2 roky, ale...
Tak sme zacali navstevovat kliniku. No a mne zistili, ze mam uterus duplex, alergiu na spermie a manzel ma iba 1% morfologicky ok spermii.... radost ;(

hafanana25
autor
3. apr 2021

@mariocka440 Och jooj, síce nebolo adresované mne, ale je mi to ľúto. Ale neboj, na klinike vám pomôžu si myslím. Moc moc držím palce ✊❤️.

hafanana25
autor
3. apr 2021

Dievčatá, tak práve som prišla domov z druhej IUI.No musím povedať,že tentokrát ma to veľmi bolelo a dokonca aj dosť krvacam a je mi zle (ale tak ja som zas taká,že keď mi začne byť zle tak sa zľaknem a už sa to so mnou vezie) a ešte k tomu som aj sama bola,takže pekne odsoferovat domov,no našťastie to máme len 3 minutky. Prvé IUI absolútne nič a toto,uf zomieram 😬😳😔😔. A ešte k tomu bolo len 20 miliónov spermikov, pri prvom ich bolo 30 🤷. A na krv až na 16 deň,keďže 14 vychádza na sobotu. Prepáčte za ten výlev,ale... Ale posielam foto mojej havinky,hneď ako som si ľahla vedela,že mi má zohrievať bruško 😍 Veru,si to citiace bytosti 😊 A druhá mi leží pri nohách a ďalšie dve strážia z diaľky 🤣🤣

30kvietok30
3. apr 2021

@mariocka440 to mi je veľmi ľúto 😔 ale Bohu nie je nič nemožné. Treba veriť a dúfať, ze vám pomôžu a všetko dobre dopadne 🙏😘

30kvietok30
3. apr 2021

@hafanana25 veľmi držím palce, aby to vyšlo 🥰✊ tých 16 dni bude nekonečná doba čakania, ale snáď to bude stáť za to♥️ a prečo si bola sama? Spermie si niesla z domu? A neboj sa, ved aj 20 miliónov je dosť, aby sa medzi nimi našla tá priebojná. Dnes len oddychuj, keď Ti je zle. A papaj veľa ananásu. Veľa som čítala, ze je to dobré 😊😉

hafanana25
autor
3. apr 2021

@30kvietok30 ďakujem krásne 😊. No my sme boli spolu ráno o 7 kvôli podpisovaniu, drahý odovzdal krabičku a ja som mala prísť pred pol 9. A tak som išla sama lebo veď prvé IUI bolo v pohode,s týmto som nerátala,nemusel ísť so mnou. A hlavne kliniku máme 2-3 min autom od domu. A áno,viem,že je to dosť no ale zase menej ako minule 😀. Hlavne sa obávam toho, že keď mi na konzultácii po neúspešnej iui povedala dr že môžem ale nemusím mať endometriózu,ale na to je dobrá laparoskopiu,no teraz to nerobia a momentálne ani do nemocnice ja nepôjdem. Takže mám obavy. Ale tak budem dúfať,že sa zadarí. A áno,dnes oddych iba..Áno,aj to som počula,že ananás je dobrý.

hafanana25
autor
5. apr 2021

Inak dievčatá, mali ste niektorá hneď po IUI v ten deň krvácanie?