icon

IUI november, december 2020

domig1
24. okt 2020

Kto ide? 🍀

Strana
z4
januska1905
26. nov 2020

@lenokaga ja idem o par dni na iui a dal mi clostil, aby bola vacsia sanca. Idem prvy krat

lenokaga
26. nov 2020

@januska1905 a aj bolo vidno na sone ci tam su aspon dva?

januska1905
26. nov 2020

@lenokaga sono mam v pondelok. Sama som zvedava kolko bude

lenokaga
26. nov 2020

@januska1905 drzim palce ☺️

dominika1994
27. nov 2020

Ja som dnes po prvom neúspešnom iui, krv negatívna... ideme na druhý pokus a keď ani to nie, tak rovno ivf...

domig1
autor
27. nov 2020

@dominika1994 nám to tiež nevyšlo, tiež ideme do IVF

dominika1994
27. nov 2020

@domig1 ja to už beriem autimaticky, že to ideme riešiť cez ivf v januári... Partner má pomalé spermie... Už tomuto prvému som nedávala veľké nádeje, ale ako každá, aspoň som verila, že sa stane zázrak... Ale bohužiaľ, nestal...

domig1
autor
27. nov 2020

@dominika1994 napodobne 😔

dominika1994
27. nov 2020

@domig1 ja už som utrogestan vysadila na 12 deň ako bol test snehobiely....už vtedy som vedela, že je zle, ale ako hovorím, žena stále dúfa, verí, veď zázraky sa dejú... A potom si poviem, že doteraz sa žiaden zázrak nekonal, ani raz pozitívny test, ani raz mini pidi dušík, nič...miestami to už ozaj nedávam....

domig1
autor
27. nov 2020

@dominika1994 ja som na tom podobne, tiež to psychicky ťažšie zvládam, mne prišiel menzes až 5 dni po poslednom utrogestane

dominika1994
27. nov 2020

@domig1 ja som len druhý deň, tak čakám, že kedy.... Dufam, že čoskoro príde... A všade všetci tehotný, kočíkujú a jaaa len plačem a plačem

artemislix
27. nov 2020

hlásim sa po čase. dnes deň D.. odber vajíčok a ich oplodnovanie 😊 IUI nám tiež dva krát nevyšlo, tretí krát sme do toho určite ísť nechceli. ale chcela som ešte, ženy netreba myslieť ani chvíľku negativne 😊 raz sa podarí aj nám a budeme šťastné aj my 😊

dominika1994
28. nov 2020

@artemislix prosím ťa, koľko vás stalo celé ivf? Ako dlho ste čakali na schválenie od poisťovne? Držím Vám palce 🙂 ❤️

artemislix
28. nov 2020

@dominika1994 nečakali sme dlho. ja som bola po druhom IUI. zistila som, že test je negatívny, volala som do centra, povedali mi, aby som vysadila progesteron a ozvala v prvý deň MS. Volala som, spýtali sa ma, aký chceme ďalší postup. Povedala som IVF. Keďže na druhý MS bol sviatok, zavolali si ma na 3 deň. Predpisali mi gonal (2 pera po 187,5 jednotiek denne si pichať) cena 254 eur + cetrotide 37 eur. včera sme boli na odber vajíčok a všetky metódy ktoré sme si vybrali nás vyšli na 950 eur + lieky 25 eur. Takže zatiaľ tento mesiac toľko. Ci ešte budeme niečo platiť, zatiaľ neviem.

artemislix
28. nov 2020

@dominika1994 ešte, keď som prišla na tretí deň MS, tak vtedy mi pani docentka dala podpísať papiere do poisťovne a na piaty deň mi poisťovňa schválila papiere 😊

artemislix
28. nov 2020

inak neviem ci tu ešte ďalej písať, či nie je niekde vytvorená skupina pre IVF. nechcem to tu spamovat autorke jej diskusiu a neviem ako hľadať diskusie na modrom koníkovi 🤷‍♀️

tmonika1
28. nov 2020

@artemislix ahoj ja tiez prechadzam IVF, ja som uz po vklade a v pondelok idem na krv

artemislix
28. nov 2020

@tmonika1 tak ti držím prsty veľmi.. bolel vklad?

artemislix
28. nov 2020

@tmonika1 všimla som si vyššie, že si písala o odoberani vajíčok. tebe odobrali 4,a dva boli vhodné na oplodnenie? alebo oplodnilo všetky a do piateho dní vydržali len dve? mne dnes volala embryo a vravela, že 5 z toho 9 sa im podarilo oplodnit. tak dúfam, že všetky budú silné a vydržia všetkých 5 😊

tmonika1
28. nov 2020

@artemislix iba 2 boli vhodne na oplodnenie a tie aj vydrzali do vkladu

tmonika1
28. nov 2020

@artemislix vklad nebolel vobec, len to bolo neprijeme lebo tam musis ist s plnym mechurom

artemislix
28. nov 2020

@tmonika1 tak to je fajn. ešte by som sa chcrla opýtať.. pri vklade sa tiež niečo hradí? alebo to len prídem, vložia, pol hodku počkám a idem?

tmonika1
28. nov 2020

@artemislix no ja som prvykrat platila az po vklade, a to som platila 1090€ - tam bol zahrnuty vklad, selekcia najlepsich sermii, predlzena kultivacia a lepidlo

artemislix
Autor odpoveď zmazal
januska1905
30. nov 2020

Ja dva foliky,20 mm, dnes pichnut ovitrelle a v stredu iui. Len bojim aby nebolo neskoro, lebo bolesti mam riadne miestami 😶

januska1905
2. dec 2020

Tak ha uz mam po iui. Bolo to neprijemne. Aj krvacam trochu. Uz len cakat...

lenokaga
2. dec 2020

@januska1905 drzim palce

paulli
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4