IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@apolenka6
@katy33
@zuzancek22
@tinasc
@mirka2010
@zuzanaka7834
vas zdravim uplne ze specialne :D
@zuzancek22 dnes som bola na krvi. 14den po ket... ale ukazuje od stvrtka :D tak dufam a verim ze krv povie to iste... vidim , ze tebe sa to uz krati :D
@icipxe a bolia ťa aj prsia? lebo u mna to bol 1 riadny príznak, ani na bruchu sa mi nedalo spať
@zuzancek22 ano bolia. a vzdy po tyzdni prestali, co som vedela, ze je ket v prdeli :( stale bolia, a mam konecne plne trojky :D haha srandicky srandicky... boze este dve hodiny... to je ake neuprosne... ty sa chystas rodit prirodzene?
@zuzanka7834 zlatik,uz som ti pisala psanicko,tak este aj takto...moc,moc na vas so Stelli myslime,cakame a verime,ze to bude ok a ze nas novy "frajer"bude skoro medzi nami 🙂
@cmelica ahoj moja,dakujem za opytanie...mame sa fajn,len uz citim riadne unavu...aj ked prekvapivo celkom dobre v noci spavam,to mam asi za to,ze som cely 4,5,6ty mesiac nespavala skoro vobec...babulka je zlata,raz chytim nozicku,potom rucicku...je pahltna,dost casto čka..milacik moj krasny a cim dalej tym viac reaguje na tatinka,ked kopka,tak ju tatik zazne hladkat a ona ostane tichucko a spinka...a celu noc spi...este ani raz ma v noci nezobudila...len mam pocit,ze trosku klesla nizsie zase,uz zacinam citit krcek,tak dufam,ze som sa nezacala otvarat...uvidime v stredu,idem na poradnu...a ty ako moja?kedy idete na morfo sono?taka som zvedava co mate v brusku 🙂 pohladkaj ho 🙂
@zuzancek22 Tak držíme všetky palčiska, aj maš pocit, že by to mohlo už-už byt, či? Ja som to dávno vravela, že malinka príde skôr, aj dr.to tvrdili, preto sa pytam 🙂

ahojte babiny :D ked si precitate moj nick opacne, tak zistite kto som. z bezpecnostnych dovodov :D sem neudavam nic moc o sebe, tak ja len aby ste vedeli kto som.. po dlhsej pauze sa hlasim a drzim vsetkym snazilkam palceky.... my sa o dve hodiny dozvieme vysledok :D