IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@sijust ahoj ano opuchaju mi nohy az mam problem slapky zobrat.Tlak nemam visoky a moc je v pohode asi to mam koli tomu ze som tolko pribrala a moje telo nie je zviknute na taku vahu.Citim sa docela dobre dnes som bola na ctg-cku a vsetko je v poriadku.Dr mi povedal ze este sa neotvaram tak mi dal dalsiu kontrolu v pondelok.Vody pijem vela a nohy mam vylozene ale aj tak to nepomaha.Uz to nejak zvladnem.Ale ty sa pochval pozeram ze uz si 41tt ale ten cas lety.Ako sa ma malicka a ako sa citis? 🙂
@buba13 simonka je pohladkana .Tak to mas pravdu ze zase ma byt horuco.Nejak to uz zvladneme.Ja som dnes bola na kontrole vsetko je v poriadku tak ma objednal na pondelok.Aspon sa trosku uvolnite len sa zabavte ved aj to treba 🙂Pohladkaj za nas drobceka.Uz len trosku a budes zachvilku na MD 😵
@cmelica ahoj lieh si kup urcite 60% 🙂 my este stale pupok cistime s nim
@sijust chúda naše neporadím ti 😒 musíš,len vydržať 😉 😉 viem,že to musí byť strašné sa stále vracať domov zbalená a bez malej ,ale bude aj to ked prídeš domov budeš mať už aj malú pri sebe 😵 😵 ,len bolo by lepšie keby si stihla pôrod do dalších horúčav ktoré majú prísť ..ale o tom ty nerozhodneš ,držkaj sa !!!
Kočky zajtra idem ráno do práce ,prišla som z poobednej smeny a ráno o 6 hodine už zarezávam 😝 😝 to bude deň ,ale potom ked prídem si pospíííím
dnes rano clearblue negativny.. 😢 😢 😢 😢 uz pockam na zajtrajsiu krv..
kockyyyyyyyyyyyyyyy.....akurat mi prisla sms od nasej @sijust : ahoj, volam sa Stellinka a kedze som este " malina" pise za mna maminka, ktora ma spolu s tatinkom priviedla na svet dnes o 8.27. mam 4280 g a 52 cm 🙂
jupiiiiiiiiiiiiiiiiii, blahozelame im obidvom a malickej prajeme hlavne zdravicka, stastia, lasky a stastny zivot 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@cmelica ahojcek, bolo mi fakt otrasne. a stale sa to stupnovalo. a dnes mi aj sekretarka hovorila, ze som mala fialove pery... domov ma hodil muz, zobral si pol dna dovolenky a pekne mi pomohol s osprchovanim a ulozil ma do postele. tam som asi 5-6 hodin spala a po zobudeni som bola ako rybicka. a aj vecer sa mi dobre spalo a dnes ma trolinku boli podvozok, ale to maly je uz velky a tlaci asi 🙂 a ty ako? odpocivas?

ahoj no ja som pouzivala iba sterilnu vodicku alebo alkohol co sa pouziva na rany na cistenie.vlastne iba na dezinfikovanie,a balila som jje to do garzy a potom do toho elastickeho pasu,to ti este povedia vnemocnici,,ale odporucam potom nechat aj trosku volne dychat tym padom odpadne asa zhoji skor pupcek