IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@xxxena na konzultacii u dr.Harbulaka, ale IUI mi nerobil on..dakujem, snad to vyjde..musime verit..
@sofinka18 jeej, ty si zlata..ano, prideme spolu a pokial bude mat on volno, mozme dat kavicku..a dakujem, to sa dobre pocuva, ze vyzeram mladsia 😉 v mojom veku 😊aj citis resp.pozorujes nejake zmeny?
@spetule 😑 to ma mrzi...
@sofinka18 mna tiez prve dni bolelo podbrusko a tuto noc ma zobudila velka bolest v podbrusku..prsia mna zas vobec nebolia...ale trosku ma dnes zaskocila jedna vec..ja milujem kavu a dnes rano som k nej ani pricuchnut nemohla..ani som ju nevypila a cely den sa neviem donutit ziadnu vypit...tak ale ja to pripisujem zas teplu...😉 oki, dame kavicku alebo cajik 😊
@clarissa77
@sofinka18
... dievcata, kedy to mate 14 dni od ovulky ? budete testovat ? veeeeeeelmi drzim palce kazdej z nas .. ja mam este cas, mozno budem aj ja testovat tento mesiac a mozno rovno pockam na kramy ... ale asi skusim ten test, aby som nemusela brat viac progesteronu, ako je treba ..
@hennka2 14 dni bude 24.7. Ale ja nevydrzim a 22.7.si spravim test. Neviem ci skor bybto malo zmysel..dakujem moc, tiez drzim palce vsetkym 😉
@clarissa77 .. rozumiem, ta cakacka je najhorsia, no alem dni utekaju ako voda 🙂 .. dufam, ze tam so sofinkou uvidite 2 ciarky 🙂 .. mne povedali testovat 27, 28 ..
@hennka2 vdaka moc...a ty tiez...ja uz som si nejak zvykla na tu jednu ciarku..keby tam boli dve, asi rovno odpadnem 😀😀😀 ta cakacka je nekonecnaaa
@clarissa77 rozmyslam ze tie prsia mozu byt aj z tych hormonov, lebo cela sa citim taka nafucana. Ja tiez neviem ci vydrzim do piatku alebo si urobim test skor 🙂 Ale neviem ci to nebude skoro.
.. myslim 27., 28.jula, tak mi povedali v CARe... vtedy budem testovat ..... teraz dovolenkuju, tak nepojdem na krv a tak skusim test, aj ked obycajne netestujem ... beriem progesteron, tak aby som ho zbytocne nebrala kym nedostanem kramy .. ja mam este cas, prvy tyzden take skoro nic a ten druhy uz citim prsia, takze to mi pomaly povie, ze pridu kramy ...
@sofinka18 tiez sa citim nafucana strasne, nalada mi kolise, hlava sa mi toci...takze tie hormony robia svoje 😊😊 chudak moj manzel 😉
@clarissa77 presne tieto iste stavy mam aj ja 😀 😀 😀
ahojte baby, dakujem Vam za radu, Este mam jednu otazku, z Heliosu, kory z lekarov je tam najlepsi?Dakujem.
Ahojte, jasom dnes dostala kratko ruzovkasty vytok, pritom ms ma pist az buduci piatok, tehu test dnes doma nemam taj som zvedava, co to bolo...
@sofinka18 ty si v 28.DC?? To si bola na tom IUI ktory den cyklu? Lebo ja som dnes len 22.DC. A dnes ma bradavky zacali boliet.
@sandria33 Toto mavam obcas aj ja. Tyzden pred ms bud taky ruzovy vytok alebo spinenie. Nie pravidelne, ale obcas.
@sofinka18 aha..uz chapem. Ja som bola 13.DC
.. dievcata, ja som 16 DC a dnes teda uz citim troska prsia, citim sa nervozna a unavena.. taketo priznaky mavam pred kramami, takze u mna to nevidim moc ruzovo, aj ked stale dufam .. kazda by si mala uz po case poznat svoje telo, jeho priznaky .. totiz, priznaky tehotenstva a menstruacie su pravdepodobne velmi, ale velmi podobne, az sa to neda zistit, kym nedostaneme kramy .. a to je to ...