IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
dievčatá, možem sa opýtať ako dlho sa pripravuje na IUI? berú sa pretým nejaké hormony? a ak ano ako dlho? tvrá to niekolko mesiacov?
nám doki teraz povedal, že som v poriadku , manžel tiež, mame 1 deceru no teraz sa nedarí už skoro rok..Hormonálny profil mam Ok, folikul mi raz praskne raz nie, Ovulaciu mam,...
tak vravel, že skusime ešte priechodnosť vaječníjkov nejakým gélom a IUI.
Ja by som chcela už s tým všetkým byť aspon do 4mes. otehotnieť 🙂 som trúfala?
kolko to asi trvá (mesiacov)? vdaka za odpovede. som z toho jeleň.
@isabellita ja som prisla do centra v septembri, v oktobri mi robili priechodnost vajcovodov a tento mesiac prve IUI. Takze ak budes mat stastie, tak stihas 😉
@isabellita no mne priechodnost robili skor, ale to je detail. Do CAR som prisla v maji a do mesiaca som uz mala aj prve IUI za sebou. Na termin prvej konzultacie do GF som cakala mesiac, ale do Brna len 2 tyzdne. S tam by som mala ist aj buduci tyzden na IUI, v mojom pripade uz tretie. V Gyn-fiv som mala aj stimulaciu - clostilbegyt a pregnyl plus utrogestan. V Brne bez stimulacie, maximalne po IUI utro alebo duphaston bude. Snad uz to bude do tretice vsetko dobre a dostanem najkrajsi vianocny darcek. Drzim palce aj tebe 🍀
@isabellita ja som bola v auguste na prvej konzultacii, kvoli chorobam az v oktobri na priechodovosti, cakala som na mrchu cca 14 dni, od 5-9 dna mrchy som brala clostylbegit, na 10den som bola na ultrazvuk pozriet na folykuly, mali len 11mm to bolo 16.11 a dnes 19.11 uz maju 19mm pichli mi pregnyl a zajtra rano ideme na prve IUI s manzelom.. malo to rychly spad... tak budeme ocakavat "mikulasa" v podobe dufam dobrych sprav...
ahojte baby. chcem sa opýtať či tu mala niektorá z vás , že partner mal nekrozoospermiu. znamená to ,že nám hned odporučia umele oplodnenie? alebo sa budu snažiť najsôr IUI?
Ahojte. Chystáme sa do Heliosu Martin na moje vstupné vyšetrenia pred IUI, nakoľko má manžel azoospermiu, rozhodli sme sa pre IUI s darovanými spermiami. Absolvovali ste niekto? Pýtala som sa na cenu, platí sa 300 e. Poisťovňa nič neprepláca?
Ak by som bola v poriadku, čo ma čaká? Aj nejaké injekcie, či len nejaké lieky? Ďakujem.
Ahojte, my už máme naše prvé (kiežby aj posledné 🙂) IUI za sebou. V piatok idem na krv, no nemôžem sa dočkať, taká som plná očakávaní 🙂 Chodí mi po rozume aj spraviť si tehotenský test, ale dúfam, že odolám a nespravím si a vydržím na výsledky z krvi 🙂
@janaplt ja idem zajtra. Dúfam že všetko bude ako má byť a budeme konečne šťastní. Bola by som tiež veľmi rada keby to vyšlo hneď ale bojím sa že budem sklamaná. Nechávam tomu voľný priebeh.
@janca2262 Tak to je ten lepší prípad, že test bol síce negatívny, ale výsledok z krvi pozitívny 😵 teším sa s vami 🙂 nechystám sa robiť si test, jeden síce doma mám, ale nie nie nie, žiadne také, vydržím a bude prekvapko, či už pozitívne, alebo negatívne 🙂
@alexslovakia ako si pochodila? môžme gratulovať? 😵
@janaplt ešte nevieme. Včera mi našťastie našli na 14 deň neprasknute vajíčko a pichli injekciu a dnes o 17 ideme nato. Mám zmiešané pocity ale dúfam že nám to dobre dopadne a držím palce aj vám
Máme to za sebou..... Trošku nepríjemný zážitok ale zvládla som to. Teraz už len čakať a dúfať
@zuzsat ďakujem veď uvidíme na nový rok možno si budem pripijat na úplne iné veci ako by sa mali malo
@alexslovakia Mne tiež nebol ten zákrok práve príjemný, tak ale povedzme si narovinu, čo by sme my ženy predsa pre svoj sen nevydržali? :D
Ja idem zajtra na krv, ale necítim sa nijak "tehotne", tak asi nič z toho.. dám vedieť
@janaplt ďakujeme.ja mam ešte trosku bolesti v podbrušku po zákroku. Chcem sa spýtať nevieš po akej dobe si môžem urobiť test? Ms mam dostať na nový rok. Ďakujem
@alexslovakia Neviem, asi cca 12 DPO? Fakt neviem, šálila by som ti 🙂 ale je tu istotne o tom veľa tém a diskusií. Ja som našťastie odolala, test som nespravila a zajtra sa uvidí 🙂
@alexslovakia ja som robila asi 10dpo a bol neg a krv bola poz po 14dnoch🙂 tie bolesti v podbrusku som mala aj ja🙂
@alexslovakia dakujeme, tak by som pockala, kym ubehne tych 14 dni, mozno to uz bude vidno🙂 ja som uz potom neskusala robittest tak neviem...🙂 drzim prsty🙂

@sandria33
urcite ano 🙂
pozitivne myslenie je zaklad, to ostatne je v rukach bozich.