IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@sisa217 ja by som ten krčok zbytočne neriešila..Aj tak to nebudeš vedieť posúdiť, veď keby bolo niečo zlé, tak by ti to povedali aj v Car. Neboj, určite to raz vyjde. My sme tiež absolvovali 2x IUI, žiaľ nevyšlo to. Už som na 90 % priklonená k IVF, lebo začínam byť presvedčená, že asi IUI už pre nás nie je.. IVF je väčšia šanca, aj keď sama mám problém s nejakými morálnymi vecami a tiež sa bojím tých dávok hormónov, ale indikáciu na umelé máme jasnú, tak zrejme vo februári podáme žiadosť.
Ahojte dievčatá, dnes som bola po 3.týždňoch na kontrole od iui, a už malinký budúci človiečik má 7 mm a maternica 18 cm 🙂 o dva týždne idem na sono zas, tak uvidíme, čo tam už vidieť bude 🙂 možno tlkot srdiečka? ... teším sa z toho, že 2.iui vyšlo 🙂 dievčatá nevzdávajte sa a verte že to vyjde 🙂
@sisa217 je to tam... urcite... podla popisu ako si sa citila co sa udialo na 6d po iui a tento test na 11d po iui.... tak mas to fakt rovnake ako ja 😀 pisala som ti ze uz len podla priznakov to vyzera ze je to tehu 😀 😀 😀 😀 skus si kupit este 1 test a urobit vecer o 21.00 a nepit moc dve hodiny pred tym a uvidis ze ciarka bude lepsia.len nekupuj pepino testy su skvele ale aj ked maju xitlivost 10 ukazuju tehu trosku neskor. kup si taky tycinkovy lady max napr.....
@zuzsat lady max mam..akurat som kupila..2x pruzky a 2 tie plastove...vecer uz nespravim lebo ideme na navstevu a tam to nebudem vytahovat 🙂 rano spravim ale hlavne si nemozem dat vodu k posteli na noc lebo zas si zriedim ten moc 🙂 ked som ukazala test priatelovi a opytala sa ho kolko vidi ciarok tak povedal ze 3 😀 no reku sleduj len tuto cast a povedal ze tak 2...ale aj tak stale neverim..dufam ze ten test bol v poriadku co sa tyka funkcnosti lebo som ho mala dlho odlozeny...kazdopadne ak zajtra bude tiez druha ciarka budem zas o krok blizsie k vysnivanemu babatku..ja ti dakujem za vsetky rady a teda budem riadne informovat..v pondelom poobede to uz bude na isto 😉
@sisa217 moj nevidel // a radsej neveril kym som nevolala o vysledky 😀 😀 😀 ak smiem poradit nerob zajtra z prveho ranneho mocu.... ale az o 10 -11.00 vtrdy byca hcg vyssie sa mi to potvrdilo.ked si pozries moje testy napr. 12d po iui jeden rano a druhy o 11.00 a rozdiel je viditelny
@sisa217 ahoj sisa217 ver @zuzsat 🙂 ja som tiež tomu neverila a zuzsat bola jedna z podporujúcich dievčat v tomto fóre, skvelý človiečik 🙂 ďakujem 🙂 tiež som neverila môjmu slabému prúžku a ona ma presvedčila "neveriacu vlastným očiam" o tom že je tam druhý prúžok v 10.dni po iui - ona ho tam videla (ako aj iné dievčatá) 🙂) ale samozrejme teh potvrdila krv 🙂 je tam náznak prúžku, vyšlo to 🙂 držím paľuch 🙂
Ahojte,,dnes som 7deň po ket a slabé krvacanie sa dostavilo😭😭a tak som dúfala,že budeme mať darček pod stromček,,
Dievcata akurat cestujem do nitry na krv..tak drzte palce dufam ze to vyjde...vcera vecer mi bolo strasne zle,neskutocne ma bolel zaludok,klby ma boleli,zima mi bola aj pod paplonom,vracala som a aj som bola 1x kakat.. dufam ze som nechytila tu crevnu chripku co je teraz vsade a malemu spendlicku sa nic nestalo..poobede dam echo,dufam ze pozitivne ❤

baby, krcok maternice....ako ma vyzerat, resp. jeho tvrdost / makkost pri vydarenom iui? viete mi to k niecomu prirovnat?makky ako ... alebo tvrdy ako .... mate s tym niektora skusenost? na nete som nasla len bud tvrdy alebo makky ale ziadne prirovnanie takze nemam sajnu...mne sa zda ze ho mam taky tvrdsi a na prste mi ostal taky mliecny sekret - nie velmi biely...a na nohavickach nemavam nic...vie mi niektora z vas prosim poradit?