icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

sisa217
15. dec 2016

baby, krcok maternice....ako ma vyzerat, resp. jeho tvrdost / makkost pri vydarenom iui? viete mi to k niecomu prirovnat?makky ako ... alebo tvrdy ako .... mate s tym niektora skusenost? na nete som nasla len bud tvrdy alebo makky ale ziadne prirovnanie takze nemam sajnu...mne sa zda ze ho mam taky tvrdsi a na prste mi ostal taky mliecny sekret - nie velmi biely...a na nohavickach nemavam nic...vie mi niektora z vas prosim poradit?

wanda52
16. dec 2016

@sisa217 ja by som ten krčok zbytočne neriešila..Aj tak to nebudeš vedieť posúdiť, veď keby bolo niečo zlé, tak by ti to povedali aj v Car. Neboj, určite to raz vyjde. My sme tiež absolvovali 2x IUI, žiaľ nevyšlo to. Už som na 90 % priklonená k IVF, lebo začínam byť presvedčená, že asi IUI už pre nás nie je.. IVF je väčšia šanca, aj keď sama mám problém s nejakými morálnymi vecami a tiež sa bojím tých dávok hormónov, ale indikáciu na umelé máme jasnú, tak zrejme vo februári podáme žiadosť.

ninula11
16. dec 2016

Ahojte dievčatá, dnes som bola po 3.týždňoch na kontrole od iui, a už malinký budúci človiečik má 7 mm a maternica 18 cm 🙂 o dva týždne idem na sono zas, tak uvidíme, čo tam už vidieť bude 🙂 možno tlkot srdiečka? ... teším sa z toho, že 2.iui vyšlo 🙂 dievčatá nevzdávajte sa a verte že to vyjde 🙂

zuzsat
16. dec 2016

@ninula11 no 7mm nema cloviecik ale gestacny vak. keby cloviecik tak uz srdiecko by bolo vidiet.ale pekne rastiete. my sme mali 5.6mm a srdiecko nam uz bilo. takze nabuduce uz bude urcite vidiet aj tebe

sisa217
16. dec 2016

@zuzsat prosim ta postnes tvoje tehotenske testy sem?som cez mobil a strasne zle sa mi to hlada chcela by som si porovnat moj

sisa217
16. dec 2016

@zuzsat toto je moj..ciarka slabulinka na foto v skutocnosti o nieco silnejsia..11 den od iui,v pondelok idem na krv...predtym ako som si ho spravila tak som vypila vyse pol litra ananasoveho dzusu a bola 3x cikat..az potom som nasla posledny test co som mala zapatroseny

zuzsat
16. dec 2016

@sisa217 je pozitivny 😀 😀 😀 😀 uz by to nemal byt pregnyl.... tichucko gratulujeeeem

a jasne tu je moja zbierka

sisa217
16. dec 2016

@zuzsat stale tomu neverim hoci sa cela trasiem...pockam na krv do pondelka i ked naozaj dufam ze je to tam..najkrajsie vianoce ❤ ❤

zuzsat
16. dec 2016

@sisa217 je to tam... urcite... podla popisu ako si sa citila co sa udialo na 6d po iui a tento test na 11d po iui.... tak mas to fakt rovnake ako ja 😀 pisala som ti ze uz len podla priznakov to vyzera ze je to tehu 😀 😀 😀 😀 skus si kupit este 1 test a urobit vecer o 21.00 a nepit moc dve hodiny pred tym a uvidis ze ciarka bude lepsia.len nekupuj pepino testy su skvele ale aj ked maju xitlivost 10 ukazuju tehu trosku neskor. kup si taky tycinkovy lady max napr.....

sisa217
16. dec 2016

@zuzsat lady max mam..akurat som kupila..2x pruzky a 2 tie plastove...vecer uz nespravim lebo ideme na navstevu a tam to nebudem vytahovat 🙂 rano spravim ale hlavne si nemozem dat vodu k posteli na noc lebo zas si zriedim ten moc 🙂 ked som ukazala test priatelovi a opytala sa ho kolko vidi ciarok tak povedal ze 3 😀 no reku sleduj len tuto cast a povedal ze tak 2...ale aj tak stale neverim..dufam ze ten test bol v poriadku co sa tyka funkcnosti lebo som ho mala dlho odlozeny...kazdopadne ak zajtra bude tiez druha ciarka budem zas o krok blizsie k vysnivanemu babatku..ja ti dakujem za vsetky rady a teda budem riadne informovat..v pondelom poobede to uz bude na isto 😉

veroniq85
16. dec 2016

@sisa217 vyzera to velmi nadejne😊 gratulujem😘

sisa217
16. dec 2016

@veroniq85 dakujem zatial s malou dusickou ❤

zuzsat
16. dec 2016

@sisa217 moj nevidel // a radsej neveril kym som nevolala o vysledky 😀 😀 😀 ak smiem poradit nerob zajtra z prveho ranneho mocu.... ale az o 10 -11.00 vtrdy byca hcg vyssie sa mi to potvrdilo.ked si pozries moje testy napr. 12d po iui jeden rano a druhy o 11.00 a rozdiel je viditelny

sisa217
16. dec 2016

@zuzsat no ani ten moj neveri velmi,tiez chce pockat az na krv...tak urobim neskor len neviem ci vydrzim tolko nepit lebo ja pijem velmi vela

ninula11
16. dec 2016

@zuzsat Mas pravdu, pomylila som sa vo vyjadrovani ... myslela som gestacny vak 🙂 ja uz tam vidim cloviecika 🙂

zuzsat
16. dec 2016

@sisa217 ak to nevydrzis tak sa napi ale skus pomenej... no som zvedava.... ale ja ti fakt uz gratulujem

zuzsat
16. dec 2016

@ninula11 ten tam urcite je tiez... o dva tyzdne ho sice neuvidis nejako ale uvidis kmitat srdiecko... nadherny pocit

ninula11
16. dec 2016

@sisa217 ahoj sisa217 ver @zuzsat 🙂 ja som tiež tomu neverila a zuzsat bola jedna z podporujúcich dievčat v tomto fóre, skvelý človiečik 🙂 ďakujem 🙂 tiež som neverila môjmu slabému prúžku a ona ma presvedčila "neveriacu vlastným očiam" o tom že je tam druhý prúžok v 10.dni po iui - ona ho tam videla (ako aj iné dievčatá) 🙂) ale samozrejme teh potvrdila krv 🙂 je tam náznak prúžku, vyšlo to 🙂 držím paľuch 🙂

sisa217
16. dec 2016

@ninula11
@zuzsat baby dakujem, tuto podporu potrebujem...inak teraz by som testovala hadam aj kazdu chvilu 🙂 🙂 🙂 jeden asi testnem este teraz poobede, uz hodinu nepijem tak vydrzim este hodku a skusim 🙂 a dufam ze bude silnejsia ta druha ciarka 🙂

zuzsat
16. dec 2016

@ninula11 diky :-*

@sisa217 testni... ja som testovaci maniak... milujem sa pozerat na testy 😀 😀 😀 aj tych mohich asi 20 obcas pozriem. mam odlozene 😀 😀 😀 😀

bedova
16. dec 2016

@sisa217 aj ja som mala taku slabu ciarku,gratulujem 🙂

nadej34
16. dec 2016

Ahojte,,dnes som 7deň po ket a slabé krvacanie sa dostavilo😭😭a tak som dúfala,že budeme mať darček pod stromček,,

sisa217
16. dec 2016

@bedova dakujem velmi pekne...len vobec to neni vidno na fotke v skutocnosti je o nieco silnejsia 🙂 aj teraz pred chvilou som si robila druhy test kde je nazivo peka slabucka ciarka ale na tej fotke fakt nie je skoro nic vidno 🙂 zacinam sa tesit pomalicky 🙂

sisa217
16. dec 2016

@nadej34 ahoj, urcite sa to podari, ja odzciatku som tu vsetkym babam pisala ze sa to podari a postupne ich odskrtavam 🙂 a po pondelku mozno skrtnem aj mna 🙂 hlavu hore, lubte sa tak ako doteraz alebo este viac a pride to, verim tomu a prajem ti to ❤ ❤ ❤

nadej34
16. dec 2016

@sisa217 veľmi ti ďakujem za tvoje povzbudivé slová🤗samozrejme ❤to prajem aj tebe,budem na teba myslieť🤗❤❤❤teším s tebou🍀🍀🍀🍀a ešte raz ďakujem

zuzsat
16. dec 2016

@sisa217 akoze neni vidno ja ho vidim uplne fajne 😀 😀 😀 😀

zuzsat
16. dec 2016

@nadej34 nevesaj hlavu... test si neskusala? slabe spinenie nemusi este nic znamenat...

nadej34
16. dec 2016

@zuzsat skúšala a nič,ale ja nemám tmavé špinenie,ale je to jasná červená farba😢v nedeľu by som mala dostať mrchu,tak mam pocit,že prišla skôr,,no čo už hlavu hore

sisa217
19. dec 2016

Dievcata akurat cestujem do nitry na krv..tak drzte palce dufam ze to vyjde...vcera vecer mi bolo strasne zle,neskutocne ma bolel zaludok,klby ma boleli,zima mi bola aj pod paplonom,vracala som a aj som bola 1x kakat.. dufam ze som nechytila tu crevnu chripku co je teraz vsade a malemu spendlicku sa nic nestalo..poobede dam echo,dufam ze pozitivne ❤

wanda52
19. dec 2016

@sisa217 držíme palce