IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@veroniq85 tiez som mala priblem kym som v 31 rokoch neprisla na to ako sa to vlastne papa 😀 😀 😀 😀 😀 mne to nechutilo lebo som to jedla ako ponaranc ale ked som zacala mesiaciky vyskrabavat lyzickou bez tej buelej blanky tak mi to dost zachutilo.... a grepovy dzus mi velmi chuti...
Ahojte babulky 🙂 🙂 takže v sobotu nás čaká prvé IUI s darcovskými 🙂 v Martine Heliose... je tu niektorá, ktorá tam chodí/chodila a podarilo sa IUI na prvýkrát??? ďakujeeem ♥♥
@petra102 ahoj, držím palček ... nám vyšlo 2.iui v MT v Heliose, MUDr. Bournay, veľmi príjemný lekár. Pre zaujímavosť sa ťa opýtam na darcovských bojovníkov, podľa čoho si vyberieš? prepáč, som zvedavá 🙂) Teraz v piatok idem na kontrolu k nemu, mala by som byť dievčence už v 11+0 tt. Tak dúfam, že je všetko v poriadku 🙂 v piatok dám vedieť 🙂
@ninula11 ano, bornay je úplne super, ľudský, milý... čo viac dodať 🙂 akurát dnes sme si vyberali darcu 🙂 vyberali sme podľa farby vlasov, očí a výšky 🙂 a veľmi sa teším.. verím, že to vyjde a ak nie, pôjdeme druhýkrát. uvidíme 🙂
a blahoželám ti 🙂 ty už si šťastná a dúfam, že budem aj konečne aj ja po skoro 4 rokoch snaženia :(
@petra102 wau 4 roky to fakt dosť čakáte na vytúžené miminko, my až tak dlho nie, ale je to zúfalé každý mesiac čakať či príde menzes alebo nepríde, či ďalší mesiac zas maratón v konkrétne dni, stresujúce ... preto sme navštívili Helios a tam nám zistili, že manžel má 99% defektov a tak odporúčali najprv iui ... a 2.iui motyka vystrelila ... myšlienky boli zmiešané, keď chce človek dieťa, urobí preto všetko, aj ivf ... sme radi, že to vyšlo, už mám skoro 32 (v marci) takže aj vek už tlačí, teda ja to tak pociťujem a aj vzťah niekam ďalej posunúť, i keď mám milujúceho manžela 🙂 moc vám držím palček !!!
@ninula11 Ahoj, prepac, ze sa pytam, ale ty ides na kontrolou k doktorovi Bornayovi? Ked už si tehotná, nechodís potom na kontroly k svojmu lekárovi? My sme boli u Bornaya v pondelok na prvej konzultácii a vo februári by sme mali podstúpiť prvé IUI.
Ninula11 ahoj mozem sa ta spytat aj ty si v heliose pri kazdom iui mala ineho lekara?aj na kontrolach 🙂
@veveka28 Ahoj, mozem sa spytat ako prebieha IUI? Teda viem ako prebieha, ale je velmi bolestivy tento zakrok? Dakujem
@alexwarring ahoj,vies co prve iui mi robila doktorka starovecka a to bolo trosku bolestive ked mi chytila krcok maternice medzi tie klieste ale inak znesitelne 🙂 a teraz toto druhe mi robil pan doktor fisher z brna a musim povedat ze pri tomto druhom som uz nic necitila 🙂 akurat mas potom take pichanie v podbrusku take mierne krce 🙂
Dievčatá, ja som strašne zvedavá, či sa to podarí hneď na prvýkrát.. Ako som spomínala, na IUI som objednaná túto sobotu a príde mi to nekonečná doba :D Ale verím a pevne dúfam, že sa to podarí. Mám 25 rokov, nemám problém (teda aspoň nič nezistili).. Držte palčeky, potom dám vedieť :* 🙂
A inaak, dnes mi robil sono pán doktor Fischer.. moc zlatý doktor, ako aj Bornay! perfektní odborníci obaja
ahojte baby prosim vas ked ste sa objednavali na prvu konzultaciu na co ste sa pytali ale ste iba povedali ze sa chcete objednat na prvu konzultaciu?
@petra102 drzim palce😘 daj vediet ako ste dopadli. Ja uz mam za sebou 2 neuspesne vo februári idem 3x. Ale poviem ti ze to cakanie na vysledok je strasne stresujuce fakt na psychiku ale nechcem strasit. Vsak uvidis. Inac vy idete s tymi darcovskymi? Tak to by mohlo vyjst aj na prvykrat nakolko tam su urcite vysoke naroky ma kvalitu cize aj pohyblivosť morfologiu a ty si mlada a zdrava. Vsak uvidite. Nechcem davat plane nadeje ak nevyjde prvé tak druhe alebo tretie😊
@veveka28 nieco ako pri MS?
@alexwarring no nieco take 🙂 ale je to znesitelne 🙂 mozes vsetko robit v nicom ta to neobmedzuje 🙂 a ty si v akej faze pred iui? 🙂
@alexwarring ja by som ten samotny zakrok iui prirovnala nieco ako ked ti beru ster z krcka maternice. Take podobne mi to prislo. Keby som nevedela co mi robia tak by som si myslela za toto. Inac zakrok trva max 5 minut. Ja som krce nemala. To je individualne. Po zakroku sa potom vkladaju tabletky. Ja som mala progesteron a z toho mozes mat potom mensie bolesti v podbrusku alebo pichanie. Ale tiez velmi individualne. Ja som mala pocit ze mi z toho prepína. Su to hormony a stale som bola podrazdena a naladova. Ked som vysadila zase pohoda. Neboj zvladnes to. Vsetky sme zvladli😊 hlavne aby sa podarilo babatko

@pravdoluba jasne drzim palce este netreba vesat hlavu. Uvidis ako dopadne toto iui. Inac ked tak ja asi pojdem na to ivf asi prva tak vas mozem poinformovať potom ako to bude casovo náročné. Ja nastasie problem s chodenim do CAR nebudem mat lebo ja pracujem v centre BA a car mam asi tak max 10 minut od roboty tak aspon nieco. Ale inac napr moj muz bezne chodil do car na priepustky od lekara tak treba vyuzit aj to. Len akurát budu vidiet ze behate po car ale vsak nikomu do toho nic nie je.