IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@veroniq85
@alexwarring
Ahojte. Ja som bola dnes poobede na sone, som 15 DC a folikuly 14 a 18mm. Hned mi pichli aj pregnyl a zajtra o 13tej prve IUI. Myslite ze staci velkost 18mm, ze to bude ok? Lebo som po clostile a povedal ze sa mi tym oneskoril cyklus. Pichali tiez niekomu pri takej velkosti?
@montblanc ty preco kazdu plasis dvojkami? Podla mna kazda zena ktora sa rozhodla navstivit CAR tak chce mat dieta a je jej jedno ci budu dve tri alebo jedno..hlavne je aby boli zdrave lebo to je najdolezitejsie...a dalsia vec...pri iui je 30% sanca otehotnenia a dvojky a viacercata sa rodia viac az po umelom oplodneni
@zuzik1985 11 dc ale uz by som to mala radsej za sebou ;)
@veroniq85 urcite, spolahni sa ;) ale myslim si, ze pojdeme rovnako
@montblanc jeej to je super, drzim palce... mne dnes doktorka povedala, ze pri 18 mm uz vie pichnut pregnyl a nezabudaj, ze folik rastie v priemere 3 mm za den, takze do zajtra moze este cosi podrast
@alexwarring ja som dnes ešte len 6ty deň,ale na nič sa neviem poriadne sústrediť,lebo mi celý čas behá po rozume či to vyjde :D
@alexwarring tak hadam to vyjde, ale nebudem sa moc tesit, aby som nebola sklamana ☺
@montblanc presne jebto otravna fraza, ale fakt je to cakanie najhorsie. Ja sa uz neviem dockat zakroku a potom cakat dalsie dva tyzdne ci to vyslo... och... musi 😍
@montblanc ahoj a kam chodis do car? tak drzim palce. Ja idem v piatok uz na 3 pokus takze ja uz nie som moc optimisticka ale nadej umiera posledna. A inac tiez mam doma jedno dietatko co bude mat teraz v marci 3 rocky. A druhe sa nam nedari uz asi 15 mesiacov. Ale muzovi zistili aj horsi spermiogram hlavne co sa tyka pohyblivosti ale vraj aj s takym je mozne prirodzene otehotnenie.
@alexwarring
@montblanc
inac baby to cakanie ci to vyslo tie dva tyzdne budu asi najhorsie hlavne po psychickej stranke ale co uz treba to zvladnut
@sisa217 juj az 30%? ja som myslela ze len 15% 🙂 takze ak sa na to pozriem pohladom chlapa tak zo statistickeho hladiska pri 4tom IUI to musi byt tutovka :D
@nikoleta_rapko 15% sanca je. Pri umelom oplodneni je 30% sanca preto sa aj hovori ze ak ho absolvujes 3 krat malo by to urcte vyjst. Ale to su len statistiky
@veroniq85 ja mam buduci mesiac termin v brne v reprofite, ale este sme skusili jedno kolo u jedneho gynekologa v BA. Robi tiez inseminacie. Ak by to vyslo, tak nemusime chodit taku dialku do brna. A rodila si prirodzene prve babo? Lebo ja som mala cisarsky a je mozne ze mam zrasty a vtedy sa nedari otehotniet. Prve babo sa podarilo hned druhy mesiac snazenia. Tak nieco sa tam pokazilo asi, lebo muz ma nadpriemerny spermiogram 😉
Baby nechali vas lezat chvilu po vklade?
@nikoleta_rapko no takto..pri iui je este mensia moznost ako pri styku aspon tak som sa to docitala...neviem co je na tom pravdy..a tie percenta su raz pri iui raz pri umelom..niektori ako umele beru aj iui..takze do tych 30% sanca je no 🙂
@sisa217 to som pocula aj ja a podla toho co som nasla je to preto ze do statistiky pocatia pri normalnom styku sa rataju vsetky pary aj tie zdrave ale na IUI chodia len ti co nevedia pocat normalne takze je tam pravdepodobnost ze maju nejaky zdravotny problem
ahojte dievcata, tak dnes som 12DC po pregnyle a 11DC po IUI a test vyzera takto....som z toho zmatena trosku, lebo spinim tak pol hodku denne take hnede ale iba uplne malo a potom cely den nic a toto trva treti den...takze vobec neviem co si mam mysliet o tom.....no ved uvidime tento tyzden. ten test vsetky tri obrazky su jeden test z dnesneho ranneho mocu.

Ja som prekvapena, ze vam robi odbery 3.-5.den cyklu. My sme prisli na konzultaciu, bola som asi 25.DC a hned mi robili odbery UZV vysetrenie a partner isiel na spermiogram. A hyfosy nebolo povinne, ale vzhladom na to, ze mam len jeden vajickovod, potrebovali sme vediet, ci je priechodny.