icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

bosorka32
20. feb 2017

Ja som prekvapena, ze vam robi odbery 3.-5.den cyklu. My sme prisli na konzultaciu, bola som asi 25.DC a hned mi robili odbery UZV vysetrenie a partner isiel na spermiogram. A hyfosy nebolo povinne, ale vzhladom na to, ze mam len jeden vajickovod, potrebovali sme vediet, ci je priechodny.

ally99
20. feb 2017

@sisa217 dakujem za odpoved, v tej rychlosti ma nenapadlo sa opytat.

montblanc
20. feb 2017

@veroniq85
@alexwarring
Ahojte. Ja som bola dnes poobede na sone, som 15 DC a folikuly 14 a 18mm. Hned mi pichli aj pregnyl a zajtra o 13tej prve IUI. Myslite ze staci velkost 18mm, ze to bude ok? Lebo som po clostile a povedal ze sa mi tym oneskoril cyklus. Pichali tiez niekomu pri takej velkosti?

ally99
20. feb 2017

@montblanc Ahoj ja som bola v sobotu na folikulometrii, foliky 18 a 19 mm, vecer som si pichla pregnyl a dnes IUI. Som 13DC a na stimulaciu som mala od 3DC merional

montblanc
20. feb 2017

@ally99 juuuj. Tak to budeme cakat na vysledok spolu, s dvojickami pocitas?☺ a dali ti nieco na udrzanie?

sisa217
20. feb 2017

@montblanc ty preco kazdu plasis dvojkami? Podla mna kazda zena ktora sa rozhodla navstivit CAR tak chce mat dieta a je jej jedno ci budu dve tri alebo jedno..hlavne je aby boli zdrave lebo to je najdolezitejsie...a dalsia vec...pri iui je 30% sanca otehotnenia a dvojky a viacercata sa rodia viac az po umelom oplodneni

ally99
20. feb 2017

@montblanc jasne budeme cakat spolu 🙂 presne ako pise @sisa217 nezalezi mi na tom ci bude jedno alebo dve, hlavne nech je zdrave. Velmi tuzime po babatku preto som sa rozhodla navstevovat CAR a ked aj budu dvojicky budeme sa dvojnasobne tesit 🙂 🙂 a na udrzanie mi dali 2× denne progesteron

alexwarring
20. feb 2017

@zuzik1985 11 dc ale uz by som to mala radsej za sebou ;)

alexwarring
20. feb 2017

@veroniq85 urcite, spolahni sa ;) ale myslim si, ze pojdeme rovnako

alexwarring
20. feb 2017

@montblanc jeej to je super, drzim palce... mne dnes doktorka povedala, ze pri 18 mm uz vie pichnut pregnyl a nezabudaj, ze folik rastie v priemere 3 mm za den, takze do zajtra moze este cosi podrast

zuzik1985
20. feb 2017

@alexwarring ja som dnes ešte len 6ty deň,ale na nič sa neviem poriadne sústrediť,lebo mi celý čas behá po rozume či to vyjde :D

montblanc
20. feb 2017

@alexwarring tak hadam to vyjde, ale nebudem sa moc tesit, aby som nebola sklamana ☺

montblanc
20. feb 2017

@sisa217 ved to nebolo v zlom. To bolo len take zasrandovanie. Jasne ze jedno ci bude jedno ci dve. Len nech su zdrave. Len ja som taky pesimista a velmi sa bojim, aby bolo v poriadku tehotenstvo s dvojickami. Ale uz budem mysliet pozitivne 😉

montblanc
20. feb 2017

@ally99 jeejda to cakanie bude najhorsie ☺ Aj ta nechali lezat chvilu po vklade?

alexwarring
20. feb 2017

@montblanc presne jebto otravna fraza, ale fakt je to cakanie najhorsie. Ja sa uz neviem dockat zakroku a potom cakat dalsie dva tyzdne ci to vyslo... och... musi 😍

veroniq85
21. feb 2017

@montblanc ahoj a kam chodis do car? tak drzim palce. Ja idem v piatok uz na 3 pokus takze ja uz nie som moc optimisticka ale nadej umiera posledna. A inac tiez mam doma jedno dietatko co bude mat teraz v marci 3 rocky. A druhe sa nam nedari uz asi 15 mesiacov. Ale muzovi zistili aj horsi spermiogram hlavne co sa tyka pohyblivosti ale vraj aj s takym je mozne prirodzene otehotnenie.

veroniq85
21. feb 2017

@alexwarring
@montblanc
inac baby to cakanie ci to vyslo tie dva tyzdne budu asi najhorsie hlavne po psychickej stranke ale co uz treba to zvladnut

nikoleta_rapko
21. feb 2017

@sisa217 juj az 30%? ja som myslela ze len 15% 🙂 takze ak sa na to pozriem pohladom chlapa tak zo statistickeho hladiska pri 4tom IUI to musi byt tutovka :D

veroniq85
21. feb 2017

@nikoleta_rapko 15% sanca je. Pri umelom oplodneni je 30% sanca preto sa aj hovori ze ak ho absolvujes 3 krat malo by to urcte vyjst. Ale to su len statistiky

montblanc
21. feb 2017

@veroniq85 ja mam buduci mesiac termin v brne v reprofite, ale este sme skusili jedno kolo u jedneho gynekologa v BA. Robi tiez inseminacie. Ak by to vyslo, tak nemusime chodit taku dialku do brna. A rodila si prirodzene prve babo? Lebo ja som mala cisarsky a je mozne ze mam zrasty a vtedy sa nedari otehotniet. Prve babo sa podarilo hned druhy mesiac snazenia. Tak nieco sa tam pokazilo asi, lebo muz ma nadpriemerny spermiogram 😉

montblanc
21. feb 2017

Baby nechali vas lezat chvilu po vklade?

ally99
21. feb 2017

@montblanc mna nenechali...isla som rovno domov. Drzim palce, daj potom vediet ako to prebiehalo u teba 😉

montblanc
21. feb 2017

@ally99 achh, tu na svk nemaju cas ta ani 10 minut nechat lezat. Uvidim aj ja, ale myslim ze aj ja pojdem hned domov, lebo mne to robi gynekolog v ambulancii a isto budu vonku este pacientky, tak aby mohol dalej ordinovat. Ved uvidim. Napisem ti potom ☺

ally99
21. feb 2017

@montblanc drz sa. Neboj, pokial ti to dobre zavedie tak nic nehrozi 🙂 niektore baby tu spominali, ze akoby z nich nieco potom vytielko no ja som nic take nepocitila 🙂 🙂

sisa217
21. feb 2017

@nikoleta_rapko no takto..pri iui je este mensia moznost ako pri styku aspon tak som sa to docitala...neviem co je na tom pravdy..a tie percenta su raz pri iui raz pri umelom..niektori ako umele beru aj iui..takze do tych 30% sanca je no 🙂

nikoleta_rapko
21. feb 2017

@sisa217 to som pocula aj ja a podla toho co som nasla je to preto ze do statistiky pocatia pri normalnom styku sa rataju vsetky pary aj tie zdrave ale na IUI chodia len ti co nevedia pocat normalne takze je tam pravdepodobnost ze maju nejaky zdravotny problem

magdushhh
21. feb 2017

ahojte dievcata, tak dnes som 12DC po pregnyle a 11DC po IUI a test vyzera takto....som z toho zmatena trosku, lebo spinim tak pol hodku denne take hnede ale iba uplne malo a potom cely den nic a toto trva treti den...takze vobec neviem co si mam mysliet o tom.....no ved uvidime tento tyzden. ten test vsetky tri obrazky su jeden test z dnesneho ranneho mocu.

veroniq85
21. feb 2017

@magdushhh tak mne sa zda ze tam ciarku vidim. Skusila by som zase zajtra. A kedy ides na krv?

veroniq85
21. feb 2017

@montblanc ja som rodila prirodzene a podarilo sa nam pocat asi 4 mesiac snazenia. Teraz chodim do gynfiv v BA a tiez mi kazdy hovori ze nech idem do brna ale neviem si to casovo predstavit i ked to nie je az tak daleko.

veroniq85
21. feb 2017

@montblanc a inac ani mna nenechali lezat. Ale vraj to nie je potrebne lebo spermie su zavedene priamo do maternice a odtial nemaju uz ako vypadnut. Teda aspon tak hovorila sestricka