IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Teraz prídu 2 netrpezlive týždne 🙂 a verím že potom ťa čaká dobrá správa 👶
Ally99 držím palce a určite daj vedieť 🙂
Baby nebolela niekoho strasne hlava po to IUI? Mne ju ide roztrestit. Najprv bolela len trochu a ked som si dala ten utrogestan, tak ma boli este viac 😕
@montblanc treba verit, ze nie
@veveka28 ja chodim do CRM BB, su tam ti isti lekari ako v hrliose martin, len sa striedaju
@alexwarring ja som chodila v heliose.k dokt. Bornayovi ale uz tam nemozem na neho natrafil... a uz mi aj on pisal ze ho riadenie premiestnilo do bb... rada by som sla k nemu ale fu tolko cesty navyse :( tak som ostala zatial pri Krajcovicovi tiez mily doktor 🙂
ahojte kočky, pridávam sa k vám, keďže čakáme na naše prvé IUI.. v pondelok bol folik na 13DC len 11mm, ale pri mojom PCOS aspoň niečo.. zajtra ďalšia kontrola v gyn-five, tak som zvedavá.. kedy odporúčate testovať s ovu testmi???
@veveka28 hej ja som na Bornaya natrafila pri svojej prvej konzultacii, okrem mojho gynekologa je to druhy najlepsi doktor na akeho som v zivote natrafila... no len aj v BB mi slubil, ze bude pri mojom zakroku a tak dalej, ale uz to tak nie je... prednedavnom mali nejake usporiadanie a teraz robi vraj len utorky a stvrtky takze som mimo neho :/
inak prave idem od svojho gyn... folik trochu podrastol, ale len ten vlavo... tak vecer picham pregnyl a v piatok rano IUI, moj lekar z toho nie je nadseny, radsej by nas rovno na IVF poslal kvoli zlemuz spg. ale chceme to vyskusat, ale uplne ked mi to povedal, tak teraz aku nadej som citila, tak teraz som frustrovana :(
@alexwarring no prave presne viem o com hovoris 🙂 vsetko mi tak pekne do podrobna vedel vysvetlit skvely dochtor nechapem na co ich staale menia a posuvaju 🙂 ako doktor krajcovic je skvely len uz mi to tak vsetko dobre nevysvetli a hlavne vsetko rychlo rychlo povie a potom len rozmyslam... 🙂
Poviem ti ze moja gynda ani nevie ze som sa na toto dala 🙂 vraj niektorym za to nadala ze to takto riesia 🙂 neboj nehadz to za hlavu 🙂 mne tiez len na lavej strane podrastol folykul a na pravej boli uplne male ani nepisal ich velkost 🙂 a tiez som sla na iui a dokonca sme mali este obaja antibijotika 🙂 takze ziadna nadej 🙂 a vidis nakoniec sa vajcko aspon oplodnilo 🙂 ale neudrzalo sa 🙂 🙂 moj chlap mal spg tak na 2 🙂 uz tiez len cakam na cyklus a pojdem na 3iui 🙂 pre mna najhorsie to pychanie este ze mi to mal kto pichnut to by ja asi nezvladala... :/
@veveka28 do brucha?no zbohom to by som nevydrzala i ked ja som bola nastavena aj na umele s tym ze si budem muset sama pichat do brucha...ja som mala obe do zadku..jednu mi pichlibrovno v gyn five a ma druhy krat ked sme bolib tak som bola na pohotovosti a tiez do zadku mi pichala..to by ma zaujimalo ze aky je rozdiel medzi pichnutim tam a tam ci v ucinku alebo vobec ziadny
@montblanc prepac ale ten lekar nevie co hovori.... a uz by som k nemu nesla.... najdi si charakteristiku pregnylu na nete.je to cisty hcg hormon...preto v centrach neodporucaju robit tehu testy lebo to skresluje vtsledky a u kazdej sa drzi v tele inak dlho...ocividne ujo nema s tym moc skusenosti
@alexwarring aj ja dnes picham pregnyl a v piatok iui. Tak sme v tom spolu🙂
@veroniq85 a preco ti tak popredu pichaju ten pregnyl. Ak ti praskne folikul po pregnyle tak rychlo ako mne, tak v piatok uz bude vajicko fuc a IUI zbytocne. Ja som bola na IUI 21 hodin od pichnutia pregnylu a folikul uz bol puknuty. Vajicko je oplodnitelne 12 max 24 hodin. Velmi popredu ti to podla mna dali pichnut.
@veroniq85 len pekne pocuvaj co ti lekari povedia. beru predaa krv tak vedia kedy sa ma pichnut..... ja som tiez v stredu pichala+bolo tutu mutu. v piatok bolo iui. v sobotu rano tutu mutu.v nedelu rano tutu mutu.... a takto sa nam zadarilo (plus ananasovy dzus) a z tohto mame dnes 9.dnovu Lilianku
@veroniq85 v brne kde su fakt machri, tak tam pichaju 12 hodin pred. Kebyze mne pichnu 36 hodin pred IUI pregnyl, tak uz by nebola ziadna sanca lebo mne prasklo velmi rychlo a po 36 hodinach by uz bolo vajicko davno fuc. Nie kazdej trva tak dlho kym pukne. Ja som toho zivim prikladom a folikul mal len 18mm ked pichali. Takze nebol velky.

@montblanc ja som sestricku posluchla....ak budete mat chut tak preco nie 😎