IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@ally99 ahoj ally,nebud smutna,ja som citala ,ze ani po 15dni po IUI ti test nemusi vyjst a si tehotna.Dolezita je krv po 14tom dni.Kamaratke ju tak brali a mala velmi nizke hodnoty tak isla zasa po tyzdni a hodnoty stupli,dnes ma dvojicky,drzim ti prsty,hlavu hore ..
@cherrinka11 dakujem ti za povzbudive slova 😘 v pondelok mam ist na krv no velmi sa bojim...v utorok mam narodeniny ani si nevies predstavit po akom darceku najviac tuzim 🙏 🙏
ach baby, tak dnes robený prvý test na 11-ty deň po IUI...vyšla jedna čiarka 😢 . Tak mi to zhoršilo náladu...ale nevzdávaj to, na 14-ty deň si spravím digitálny test a verím, že sa tam ukáže + a vo štvrtok žiadna mrcha nepríde...
@janie7 ahoj,ja mam 36rokov a 24.2 som podstupila prvu IUI tak cakame co sa bude diat..😉
@ally99 juuuj tak to by bol najkrajsi darcek 😍velmi ti drzim prsty ,hlavne mysli pozitivne a treba ist stale vpred a nenechat sa odradit neuspechmi,tie male na nas tam hore cakaju a my nevieme v ktorom rade prave stoja,ale raz pride rad aj na nas 😉
@cherrinka11 veru bol 😉 dakujem budem sa snazit mysliet pozitivne. Budem naplno bojovat az do uspesneho konca 😀
Baby, čítala som síce príbalový leták, ale nepamätám si už, môže Duphaston spôsobovať precitlivenosť? Mi je častejšie do revu a dnes som sa dokonca i rozplakala a to sme sa s drahym „hasterili“ o oploteni domu. 😨 😲 😢
@aleskandra
@ally99
@alexwarring baby, tak dnes 12den po IUI, a testy uplne biele 😣 Robila som si pre istotu aj pepino aj dr.max. je tu niekto kto mal tiez 12 den biely test a o par dni bol pozitivny? Ci je este sanca. Baby piste prosim.
@ally99 achh. Ale moja nadej kazdym dnom slabne. Viem ze vela babam neukazalo ani po 2-3 tyzdnoch meskania, ale.....ja som pesimista. zajtra idem na krv rano, tak som zvedava, ale tusim uz ze vysledok bude negativny ☹ takze potom dalsie IUI este, a ked nic, tak si mozem zacvakat v brne 1200 eur minimalne IVF. Ale ked to nevyjde tak sa zblaznim, lebo peniaze navyse na to nemame a pojde to z kreditky ktoru budeme dva roky dorovnavat 😁
@montblanc ahoj ,pokial ti to nepotvrdia z krvi,vzdy je sanca,niekefy du hladiny velmi nizke a test ich nedokaze zachytit.Uz sa netestuj,snaz sa byt v klude,lebo stres nepomaha aj ked je to tazke,citala som tu na fore vela clankov kde mali dlllho kocky negativne testy a boli v tom.Ale aj tie,ktore neboli..Hlavne ziadnu paniku,netreba sa nechat. Odradit neuspechom,sme predsa silne zeny a jeden neuspech nas nepolozi ak nahodou,ale ja ti pevne drzim prsty aby sa ti to podarilo..
@ally99 no tak to mas pekny stres. Ja som takto stresovala 5 mesiacov a tento krat po iui som bola v pohode lebo som verila ze to vyjde. Predtym som plakavala ale uz ma to nejak preslo. Neviem ci som sa psychicky vzdala alebo co. Ale citim ze to nevyslo. Aj brucho zacinam citit ako pred ms ☹
@cherrinka11 je pravda co pises. Aj kamoske vysli pozitivne testy az v 6tom tyzdni. Nechapem ako je to mozne. Ale proste mam uz citak ze to nevyslo. Zajtra idem na krv. Dufam ze vysledky budu hned na druhy den. Ak mi pride ms dnes, tak mam vobec ist zajtra na tu krv?
No ja si testy robit nebudem,pockam na menzes a ak nepride pojdem na krv po 14tich dnoch a ak dostanem tak zavolam do centra a dohodnem si dalsi postup.Vysledky z krvi byvaju uz aj poobede niekedy v ten isty den.Drzim palce.
@montblanc Joj, to ma veľmi mrzí, ale nestrácaj ešte nádej prosím.
@alexwarring a ty si si nerobila test?
Pozrite ,vzdy je nadej,mozme ist na dalsie IUI alebo na IVF.
Poznam kocku,ktora ma za sebou niekolko IUI,operacie,a 9 umelych oplodneni..a nic..ta ma dovod plakat,my mame stale cesty otvorene a nadej.,ze ak nie teraz ,tak nabuduce sa podari 😉
@cherrinka11
@dasaa
@aleskandra ach baby, dakujem za povzbudive slova 😍 Zajtra mam 13den po IUI a idem na krv. myslite ze ak som nahodou tehu ze z krvi to uz bude vidno, ci sa moze stat ze ani z krvi sa este nic neukaze, ze az neskor?
@montblanc mozu sa stat tri veci
Po prve,ze nie si..to ale nepripustame 😉
Po druhe,ze si..to pripustame 😉
Po tretie,ze hladina bude este nizka a pojdes na krv zasa o tyzden 😉
@cherrinka11 ten prvy bod sa mi paci 😉

@alexwarring tak to by si mala kazdy den v uplne rovnaku hodinu...