icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

alexwarring
7. mar 2017

@montblanc je mi to ľúto :/ , ale hlavu hore, čaká nás ďalší cyklus a ako písala @veroniq85 daj zajtra vedieť, ako ste dopadli v Brne

alexwarring
7. mar 2017

@veroniq85 Veronička, a testy si neskúšala? V piatok ideš aj na krv, nie? Zvykneš mať pred MS pms? Začali ti i napriek tabletkám?

veroniq85
7. mar 2017

@alexwarring zatial som neskusala testovat. V piatok idem na krv. Hej zvyknem mat pms a pri 2 cykle iui mi prisla ms i napriek tomu ze som uzivala tabletky. A ty ako? Testujes?

cherrinka11
7. mar 2017

@zuzik1985 ano,presne si pamatam ake to bolo pred rokmi ked som rok cakala na prvu dceru a vsetci okolo rodili a vsade okolo boli kociky a ja kazdy mesiac nestastna..ani oblecenie som si nekupovala,ved naco ved priberuem,ani do solarka ani kupalisko,chovala som sa ako tehotna 😀
Po roku sm si povedala a dost
Šibe mi??Nabehla som do obchodu,nakupila handry,zasla si do solarka ,dala som si vinko..juuj a z azu to prislo..ani test som si neurobila hned ved zasa nic..isla som do solarka ste ..a na druhy den mi to uz dost meskalo tak reku dam tedt,a bol pozitivny,nemohla som tomu uverit..

montblanc
7. mar 2017

@alexwarring jasne dam vediet ☺

zuzik1985
7. mar 2017

@cherrinka11 Ja to nijak zvlášť nepreháňam s ničím,chovám sa ako bežne :D ale v mojom prípade,keďže sa snažíme už veľmi dlho a už nemám 20,si nemôžem dovoliť čakať na zázrak typu,že tento mesiac som sa na to všetko vykašlala a prišlo to-aj to som už skúšala a zázrak neprišiel 🙂

cherrinka11
7. mar 2017

@zuzik1985 rozumiem ti,netreba cakat,ani ja ja z necakam tiez mam 36a najneskor ako v 37cke rodit nechcem 😀

ally99
7. mar 2017

@cherrinka11 drzim palce. IVF bude tutovka 😉

cherrinka11
7. mar 2017

@ally99 ssi zlata,len mam obavu z tej stimulacie,uz teraz po jednom pregnyle som mala bolesti tri dni,a hlavne mam fobie z narkoz 😀😨😀

ally99
7. mar 2017

@cherrinka11 kazda narkoza ma svoje rizika, ale ukludnim ta ja som od roku 2013 bola v narkoze 6 krat a prezila som bez nasledkov. Stimulacia je v tomto pripade nevyhnutna ale tak co by sme neurobili pre 🤰

cherrinka11
7. mar 2017

@ally99 Boze to az tolko?Musis byt statocna.A ja sa tu trasiem z jednej.Uz ma to preslo.Tiez si si presla svojim..teraz mas aky plan?ides na dalsiu iui?

ally99
7. mar 2017

@cherrinka11 statocna ani nie, velmi ma zobral tento prvy neuspech. 3 narkozy som mala kvoli zlomenej nohe a 3 gynekologicke zakroky. Hned dalsi cyklus ideme na druhe IUI ak sa nepodari tak si dam skontrolovat priechodnost vojcovodov aj ked dr predpoklada, ze tam problem nebude ked sa nam uz raz podarilo. Potom hned vypisujeme ziadost na IVF...urobim pre babo vsetko co bude v mojich silach 😉

alexwarring
7. mar 2017

@veroniq85 chcela som dnes rano, ale zabudla som... tak uvidim ci sa mi bude chciet zajtra alebo pockam az do piatka 🙂 ale u mna asi tiez nic z toho pocitujem obcas kramovu bolest taku jemnu ale prsia sa mi pomaly stupnuju, sice bolia tak inak, ale to pripisujem tym tabletkam

cherrinka11
7. mar 2017

@ally99 co som sa docitala tu na fore tak druha iui byva viac uspesna 🙂
Mas spravny pristup.Skus si teraz ani nevsimat ze ides na zakrok,skus na to nemysliet,no sa to podari a ak nie pojdes dalej,ak je clovek odhodlany a ide si za svojim cely vesmir sa spoji aby to vyslo..😉

magdushhh
7. mar 2017

@montblanc to co ti povedali? to ako bol dovod? tak je mi to luto, ale hlavu hore, ja to beriem tak, ze vsetko zle je na nieco dobre a aspon sa mame na co tesit 🙂

ally99
7. mar 2017

@cherrinka11 ano mas pravdu, raz sa nam to vsetktm podari 🙂 🙂 drzim nam palce 😉

nikoleta_rapko
8. mar 2017

ahojte kocky tak ja som vcera absolvovala HyFoSy hned mi spravili folikulometiu kedze som bola 13.DC folik mal 20mm pichli pregnyl a hned na dnes rano nas dali na 1. IUI :D ani som nedufala a som stastna ze konecne ma niekto riesi aj keby to teraz bez stimulaci nevyslo nevadi buduci mesiac ma budu stimulovat clostilom a pevne verim ze sa to podari...hlavne ma tesi ze to naozaj riesia a necakame na zazrak lebo moj gynkolog ma len sledoval a nic z toho...akurat ma tak zvlastne boli podbrusko ako pred menstruaciou to je tym pregnylom?

petra102
8. mar 2017

Baby, dnes som 9. deň po druhej IUI, myslíte, že by som mohla zajtra (10.deň po IUI) skúsiť testnúť??? Keď som taká nedočkavááá 😇

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 no skus ja som testovala na 10a negativny
Ale kamoska na 9ty a pizitivny ,sice slabunka ciarka,ale bol,drzim palce😉

montblanc
8. mar 2017

@petra102 radsej pockaj na 12den, aby si nebola sklamana, to je horsie ako to cakanie v nadeji ☺

petra102
8. mar 2017

@cherrinka11 vyskúšam teda, aj keď mám trošku strach, lebo tých sklamaní bolo už dosť :( a tebe, keď neukázalo na 10.deň, aj tak si bola tehu?😎

petra102
8. mar 2017

@montblanc veď ja viem, máš pravdu. ale zatiaľ nepociťujem žiadny príznak, vôbec nič.. mám pocit, že sme znova na tom istom.. že nič :(

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 ja neviem,zajtra idem na krv a sono ,ale myslim ,ze nie som 😉

petra102
8. mar 2017

@cherrinka11 ja idem v pondelok. a ak smiem vedieť, kam chodíš do centrA? 🙂

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 do Heliosu,Martin

petra102
8. mar 2017

@cherrinka11 veru aj ja. ale aj keď sa teraz nepodarí, už tam viac nepôjdem. prestalo sa mi to tam páčiť

zuzik1985
8. mar 2017

@petra102 aj ja som dnes v rovnakom dni po IUI ako ty a testujem odušu už 2 dni :P zatiaľ ešte nič nevidno,resp. mne sa tam zdá pod istým uhlom taký slabý tienik,ale testujem ďalej až kým nepríde menzes :P :D

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 a preco?Su tam celkom mili.
A bola si na prvej iui?

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 ja som vcera vela pozitivnych sprav citala o centre v Brne,aj tie zeny,ktorym aj 5krat nevyslo na Slovensku tam hned na prvy sup,ja skusim tu a ak nie tak zvazujem aj Brno.

cherrinka11
8. mar 2017

@zuzik1985 ja uz radsej netestujem,zajtea sa dozviem,mam pocit ako by som uz mala dostat..