icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

nikushka8
9. mar 2017

@darinka294 netuším, ja si tie výsledky vôbec nepamätám 🙂 viem, že zvýšený bol testosterón, aj to že mi medzi dvoma HP čo mi robili bol posun.. medzitým som užívala duphaston.. hádam ťa obíde.. u nás by to nemalo zmysel.. vaječníky mám "krásne" perličkové, takže iui bez laparky by boli iba vyhodené peniaze

darinka294
9. mar 2017

@nikushka8 Ahaa, lebo ja mám zlé len to AMH - šialene vysoké, ostatné hodnoty mám v norme, jedine toto mám zvýšené. No ok, ďakujem ešte raz za info a držím palce, nech sa ti to podarí 🙏

cherrinka11
9. mar 2017

Dievcata,tak mne to nevyslo,krv negativna,ale bojujeme dalej 😉👍vam kocky drzim palce vsetkym az ste 🤰

zuzik1985
9. mar 2017

@cherrinka11 mrzí ma to,ale držím palce v ďalšom boji! :-* A daj si,prosím,naspäť foto lebo bola úžasná! :O 🙂

cherrinka11
9. mar 2017

@zuzik1985 dakujem moja,radsej nie,tato sa mi paci viac,ale si mila,drzim palceky a este raz dakujem,my ideme smer Brno 😉

veroniq85
9. mar 2017

@cherrinka11 ahoj tak to ma mrzi. Drzim palce v dalsom boji. A mozem sa opytat preco idete do brna? Si si to rozmyslela? Lebo si pisala ze uz mate schvalenu ziadost na IVF v helios.

cherrinka11
9. mar 2017

@veroniq85 dnes sme tam boli na pohovore koli ivf
Dost nas to odradilo,strasna stimulacia ,mesiac v kuse injekcie a dva tyzdne pred koncom dokonca dve denne,celkovo nedobry dojem,nedokazali sa poriadne vyjadrit k nasim niektorym otazkam a dokonca nam ani nekovedali konkretnu sumy,nejasnosti..
Pripadali sme si ako dalsi na rade,je to tam podla mna uz o peniazoch.
Helios uz nieje to co byval.
Ked nie v Brne potom nikde,same dobre skusenosti.A odporucania.Moj priatel ma osobnu skusenost z minulosti,ideme tam.Ked sme si to preratali vyjde nas to rovnako so ziadostou na poistovnu v Heliose ako v Brne bez nej.V Brne kazdu zenu nadtavia inak a robia tam aj prirodzene ivf bez stimulacie pokial zena nema problemy a ja mam dobre vysledky.

veroniq85
9. mar 2017

@cherrinka11 aha jasne vsak vy viete co je pre vas najlespie. A hlavne ked z nich nemate dobry pocit tak nema zmysel tam chodit. Ja tiez idem na krv ale skusala som aj test a bol biely takze zase nic. Ja vyskusam jedno ivf tu v ba a ked tak potom uvidin ako dalej

cherrinka11
9. mar 2017

@veroniq85 tak ti moooc drzim palce ,nech to vyjde,lebo nas to stoji vela sil a hlavne udrzat v pohode psychiku..to je najtazsie..😉

veroniq85
9. mar 2017

@cherrinka11 tak ja som tiez na tom rovnako. Citim sa z toho psychicky velmi vycerpana. Aj ja vam drzim palce nech vam to v tom brne vyjde😉

cherrinka11
9. mar 2017

@veroniq85 dakujem ti pekne 🙂

alexwarring
9. mar 2017

@montblanc ako si dopadla v Brne?

montblanc
9. mar 2017

Ahojte baby ☺ tak vcera sme boli v tom reprofite v brne. Je to tam fajn. Doktor mily, s velkou praxou. Vyspovedal nas, potom sme mu mi povedali co sme uz absolvovali. Vobec tam niesu taky ako tu niektore baby pisu ze len ci najviac penazi vytiahnut tu na svk. Ja som chcela drahe ivf a on mi povedal ze urcite by do toho nesiel v nasom prioade, lebo nemame ziadne problemy a baby jedno uz mame . Navrhol aj 5 cyklov iui a ked sa nepodari potom ivf. Ale ak sa rozhodnem skor nam len napisat. Ja skusim este 2, lebo jedno sme mali uz tu a potom pojdem na ivf. Ani clostylbegit mi nedal. Ideme tam buduci tyzden na priechodnost vajecnikov a hned aj folikumetriu, lebo moj gynekolog mi nechcel urobit. Tak budem mat istotu ze nerobime iui zbytocne. Boli tam ustretovy aj s terminmi aby vyhovovali, takze som spokojna ☺

montblanc
9. mar 2017

Snazia sa tam co najmenej stimulovat ked neni treba. Sam nam povedal ze nechce ma dopovat liekmi ked netreba a aby to bolo lacnejsie. Aj testy co treba ze si mame radsej doniest lebo u nich je to drahe. Len som pozerala, to tu na svk asi tak nefunguje ☺

sisa217
9. mar 2017

@montblanc a jak ti budu robit priechodnost?laparkou alebo hyfosy?

montblanc
9. mar 2017

@sisa217 to hyfosy kontrastnou latkou.

alexwarring
9. mar 2017

@montblanc Super, mám radosť, že ste natrafili na lepšiu komunikaciu. Veľmo držím palce, nech to čo najskôr vyjde

sisa217
9. mar 2017

@montblanc prepac za otazku ale to k akemu debilovi so chodila?jak moze spravit iui bez folikometrie? A nechapem preco ta tlacili do laparky ked naozaj hyfosy podla mna staci a viac bab ti to tu pisalo

montblanc
9. mar 2017

@sisa217 mne robili iui inde v ba aj s folikumetriou, vsetko ako ma byt. nie u toho mojho gynekologa. Ten moj gynekolog povedal ze tou kontrastnou latkou to neni spolahlive ze su to vyhodene peniaze a laparkou mi to neslo robit kvoli tuku na bruchu. Ved aj ja som s nim uz neni spokojna. Prehodim sa asi k tomu doktorovi co mi robil iui. On je super ☺

montblanc
9. mar 2017

@alexwarring dakujem ☺ som zvedava ako dopadne ta priechodnost. Neviem sa dockat.

cherrinka11
9. mar 2017

@montblanc
N ved toto dopovat sa hormonmi mne dnes dali v Heliose neskutocnu davku injekcii a hormonalnych liekov k ponuke drahe ako fras a pritom sa mi tvori dost vajicok,ovulujem normalne,maternica je ok aj veci s nou spojene,tu som sa docitala od zuen ako velmi boli spokojne spokojne tam ,ze stimulacia u kaxdej zeny ina zavisi na probleme u zeny,presne,ze ponukaju hned najdrahsue ivf ako tu.My sme boli dnes rozcarovani z toho Heliosu,dost nas tlacili aj do vysetreni navyse,ktore vlastne ani nezarucuju vacsiu uspesnost zakroku,len aby zarobili mi to prislo.
Mojej susede chceli tu na Sk zobrat maternicu.Vprahe ju operovali a dokonca otehotnela v Brne ivf,potratila sice ,ale jedine Brno jej to dokazalo urobit tak,ze otehotnela,zial mala choru maternicu,neudrzala po druhom mesiaci plod,a to uz mala 6ivf aj v Prahe aj tu..

cherrinka11
9. mar 2017

@montblanc oprava ,ze neponukaju najdrahsie ivf

montblanc
9. mar 2017

@cherrinka11 no vidis ☺ mna hentam este odhovarili od veci ktore su tam u nich drahe. Pridu mi tam fakt ferovy. Ja na nich nedam dopustit uz len preto ze kamoska bola tu na svk na 3iui a 6 ivf a nic a tam hned na prvy sup dve ivf vysli. Teraz rodila druhe babo. Takze su tam fakt machri ☺

cherrinka11
9. mar 2017

@montblanc juuj nam to vyjde,uz sa resim,ja velmi tuzim po dvojickach,ale aj jedno bude uzasne mat,verim tomu Brnu a to je dolezite mat doveru,som rada ze tu s tym Brnom prisla,iba si mi potvrdila co hovoria ine..😍

alexwarring
9. mar 2017

no moje nadeje prave zhasli a odtiekli dolu licami slzami, zajtra pride MS, rano si nedam uz ani Duphaston, uz mam zaspineny krcok, takze .... 😢 😢 😢

zuzik1985
9. mar 2017

@ alexwarring 😢

dianka33
9. mar 2017

@alexwarring Ahoj, nechcem Ti davat nadeje, ale kedy si si chcela urobit test?

alexwarring
9. mar 2017

@dianka33 ja som po IUI, testovala som pravidelne aj dnes a vsetko biele, zajtra rano idem na krv už len na potvrdene negativity

cherrinka11
9. mar 2017

@alexwarring nebud smutna..mozno to este nieje menzes..nic nieje len tak,vsetko sa deje pre nieco..

alexwarring
9. mar 2017

@cherrinka11 skor si myslim, ze sa nemylim, ale dakujem za pekne slova 100 % istá si budem az zajtra na obed, ked budem mat vysledky, ale i napriek tomu, ze som optimista, ma to dostalo