icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

zuzsat
17. mar 2017

@nikoleta_rapko po otcovi? akoze taku chlpatu? srandujem....neboj jato vidim u teba na //

23deny
17. mar 2017

@zuzsat hej pepino...pridam ešte RapiClear ten som si robila pred dvoma dňami

nikoleta_rapko
17. mar 2017

@zuzsat hehe si zabila 😢 no dufam lebo uz fakt zacnem uvazovat o svojom psychickom zdravi 🙂

zuzsat
17. mar 2017

@23deny pepino su fajnove testy ale aj ked pisu 10tkovy tak zo vsetkych testov najneskor ukazuju //
na tomto su prekrasne //.
tfuj tfuj tfuj nech je pondelok

23deny
17. mar 2017

@zuzsat ďakujem...no letím do školky ...majte sa tu zatial

sisa217
17. mar 2017

@23deny ver @zuzsat ta ma na dve ciarky oci a cuch,zatial co sledujem tak ma 100% uspesnost 😉

zuzsat
17. mar 2017

@sisa217 si zlata ale u alesky to nevyslo a do smrti sa z toho nespamatam kym mi dakto nepovie preco jej ClearBlue vysiel pozitivny. jedine ze este pregnyl tam bol

sisa217
17. mar 2017

@zuzsat jaj vidis,ale ten som brala 100% pozitivny aj ja a ostala som zaskocena ba priam az soknuta ze nic...ale pregnyl po 14 dnoch sa mi zda az cudne...tak znizujem ti percenta na 90% 😉 stale je to dobra uspesnost 🙂

nikushka8
17. mar 2017

@nikoleta_rapko vsugerovat vsetko si veru vieme 😁 ale v praci nemam na to cas,mame toho teraz dost,nestiham sa sledovat. Aj dnes som lietala kvoli rokovaniu,chystala veci a za 20 min. Som sa musela dat dokopy,ze ziadne závraty.. a doma sa zase zabavam tvorenim,pletiem z papiera ako drak.. a zima je aj mne! Ale to v podstate mne furt,aj v lete 😂 ale ak to teraz budu priznaky 👶tak to beriem!!!
@sisa217 ak nevyjde teraz,ideme dalej.. aj do ivf ak treba.. nevzdam sa,kym neskusim vsetko

nikushka8
17. mar 2017

@23deny kamoska mi raz v debate na // na teste povedala,ze ak to tam raz je,tazko to zmizne samo od seba 😂 a pokojne sa mozes tvarit,ze je to chripka.. takze drzim palce do uspesneho konca!!!!

janka2803
17. mar 2017

Ahojte. Nam sa IVF podarilo hneď na prvýkrát 😀. Už máme aj tehu knižku. Ak by ste niektorá potrebovala, zostalo mi jedno neotvorené balenie Menopur 600 a tiež balenie Cetrotide 0,25 mg. Uchovávam to starostlivo v chladničke a expirácia je až v roku 2018. Neviem čo s tým :-/

23deny
17. mar 2017

@nikushka8 no sranda je že aj sa citim choro-teda spim aj pod manželovou perinou- klepe ma zima...mna len zarazilo ako som pisala vyjadrenie mojej gynekologičky najprv že tehotna som a potom na druhy den že to nevyslo...nechce sa mi veriť že by tie tabletky robili // na testoch a meškajucu mrchu

nikushka8
17. mar 2017

@23deny doktori su zvycajne negativisticki,najma ak to riesis aj v centre.. tiez pochybujem,ze by to bolo z tabletiek..neboj,vsetko bude ok a vyslo to!

aleskandra
18. mar 2017

@sisa217
@zuzsat baby, ak ste mali na mysli mňa s tým pozit. testom, tak to nepochopím veru ani ja :( prečo ukázal výsledok taký ako ukázal a pravda je niekde inde...och...a pregnylom si myslím že to nebolo, lebo na 11-ty deň som si robila obyčajný test a ten bol biely ako sneh, žiadny náznak //...ale ideme ďalej, akurát užívam Letrozol na stimuláciu vaječníkov, v piatok sono a uvidíme, kedy nám výjde druhý pokus IUI...

zuzsat
18. mar 2017

@aleskandra hej teba som myslela... si totiz jedina o ktorej viem ze jej ClearBlue ukazal zle
drzim palcw do dalsieho kola

skovarik
18. mar 2017

@23deny..ja si mylim ,ze je to tam len ta to chce trosku ponatahovat😂..zazraky sa naozaj deju a musis verit..uz aj ja som dnes v noci dostala ms ale taku bolestivu ,ze strach..tak pondelok volam do centra a dohodnem si dalsie iui..tiez urobim preto vsetko aby sme si raz nasli//❤

montblanc
18. mar 2017

Baby poradte. Zajtra ideme do brna na IUI. Maa som si dnes doobeda pichnut pregnyl. Ale minule ked som si pichla a po 21 hodinach som sla na iui, tak folikul uz bol prasknuty. Takze u mna zabera dost rychlo. Preto som sa rozhodla pichnut ho neskor, nech nenastane ovulacia priskoro a aby neprisli zubrienky neskoro. Mate niektora potvrdene ze cca za kolko od pregnylu vam praskol folikul? Dakujem za rady 🙂

cherrinka11
18. mar 2017

@montblanc ahoj ako vies,ze uz bol prasknuty?tebe robili pred iui ultrazvuk?lebo mne nie..drzim palceeeee..🙂

montblanc
18. mar 2017

@cherrinka11 hej. Predtym nez urobil iui pozrel a uz bol prasknuty. O 18tej ho pichnem a hotovo. Hadam nepraskne tak rychlo ako minule, aj ked pochybujem lebo ovu sa uz blizi, hlien aj podbrusko pobolieva 🙂

aleskandra
18. mar 2017

@cherrinka11 aj mne tesne pred tým, ako vkladali spermijky do maternice spravila ešte ultrazvuk, aby sa uistila, že je všetko tak, ako má byť

23deny
18. mar 2017

ďakujem baby...len to čakanie je na nervy

skovarik
18. mar 2017

@montblanc no neviem ja som si pychla a robili mi iui po 37 hodinach presne a tiez mi neurobili ultrazvuk dr. To podla mna ani nezaujimalo ako to t vyzera a robili mi ultrazvuk v piatok a az utorok iui..a myslim si ze ovulku som mala nedelu usudzujem podla pocitu..ale ked pojdem najblizsie budem trvat viac na ultrazvukoch..

zuzik1985
18. mar 2017

@montblanc mne tiež nerobili ultrazvuk,ale IUI mi robili po 12 hodinách od pichnutia pregnylu

cherrinka11
18. mar 2017

@montblanc
@aleskandra
Teda baby..tak mna pekne odflakli,Šk aden ultrazvuk, o siedmej sme dali spermie a o deviatej mi ich vlozil..
Hmm..ved to ani nevyslo..tiez mohol byt prasknuty..

montblanc
18. mar 2017

@skovarik
@zuzik1985
@cherrinka11 no pichla som si o 19.tej. do IUI je 16 hodin, tak hadam praskne az rano. Podla mna je idealne iui robit 12 hodin po pregnyle ako mala @zuzik1985. 36 hodin po by pre mna bolo napriklad uz zbytocne iui lebo vajicko vydrzi 12-max24 hodin po prasknuti folikulu. A mne praskne rychlo po pregnyle. Som zvedava ci uz bude prasknute. Iui mam 10.45. Ak hej tak nabuduce picham 12 hodin pred aj ked doktor povie inak. No urcite trvajte na tom aby pozrel folik pred iui v akom je stave. Tak zistite aj vy blizsie kedy je lepsie pichnut. Moj dr. z brna povedal ze je radsej ked su spermie dnu skor ako praskne folikul, lebo pockaju aj 2-3 dni na vajicko, ale vajicko ma kratku zivotnost a ked praskne a spermie niesu este dnu,tak sanca slabne, nakolko spermie sa musia dostat celym vajvodom k vajicku a to im zaberie riadne casu. Tak som zvedava ako to zajtra dopadne. Prve iui v brne, bolo by super keby to vyslo ☺

cherrinka11
18. mar 2017

@montblanc mmas uplnu pravdu v tom co pises..velmi naozaj velmi ti drzim palce abt sa to podarilo..si bojovnik,ty to das 👍😉
Budem zajtra na teba mysliet..zlom vaz..

montblanc
18. mar 2017

@cherrinka11 dakujem moc 😉 si zlata. Mam pocit ze uz po hodine od pregnylu sa mi nieco v tych vajecnikoch deje. Lebo ma tam popichava tak slabucko. Ved poobede napisem ako bolo.

skovarik
18. mar 2017

@montblanc.mas uplnu pravdu v com pises ale vidis kazdy lekar ma inu postup..drzim palce zajtra..Ale hlavne ze hned ako som prisla do centra pytali 100 e a potom robili iui a ja blba som myslela,ze to aj skontroluju ci je vsetko ako ma bit..ale tentokrat uz sa budem pytat a viac ich buzerovat..uz viem do coho idem..

cherrinka11
18. mar 2017

@montblanc mooja,ved ak sa bojis ,ze to praskne skor,tak to este teraz poistite a rano zas,ved oni kazu zdrzanlivost,ale co ak to pride skor??
Spermijka vydrzi..ak to ma byt bude,a mam taku predtuchu,ze ti to teraz vyjde 😉

cherrinka11
18. mar 2017

@skovarik presne .su to nase tela a my im za to platime tak nech robia to co chceme..