icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

cherrinka11
21. apr 2017

@skovarik ahoj,akupunktúru si veľmi chvália,že to naozaj veľmi pomáha 😉

montblanc
21. apr 2017

@cherrinka11 no mne Frank a este jedna doktorka co mi tam robila odber, povedali ze sa to pri clostile stava. Asi ta nechcel vyplasit. Ale tak to sa len obcas stava, ty nebudes mat isto taku smolu ☺

cherrinka11
21. apr 2017

@montblanc hmmm..uvidíme...človek nikdy nevie.. A keby to nevyšlo v máji tak v júni ideme spolu do uuuuplne plného Native 😉

skovarik
21. apr 2017

@cherrinka11 ano chvalia dokonca aj dr v centre mi to odporucil ,ze je to dobre ,ze som sa nato dala tak ja pevne verim,ze to coskoro vide//😃..a ty sa teraz chystas na to ivf?drzim palce..uz by som tu dievcence rada videla neake pozitivne testy trocha by sme totu mali ozivit😂

cherrinka11
21. apr 2017

@skovarik nebj ozivime už čoskoro..😍
Viaceré.. Máj je plodný mesiac..zaciakom mája má čaká moje prve ivf v prirodzenom cykle Len s clostilom tak som sama zvedavá..😉

waleri17
22. apr 2017

Babeny ahojte chcem sa opytAt stalo niektorej z vas ze ked ste prisli na iui a po odbere a vysetreni semena vam povedali ze spermiogram je taky zly ze sa to v dany moment neda urobit???bojim sa lebo muz ho nema uplne idealny ale povedali ze by sa to dalo lenze teraz uziva uz tretie antibiotika a v minulosti mal po uzivani atb velmi velmi zly spg a buduci mesiac uz chceme absolvovat iui len sa bojim ci sa tie spermie dovtedy z tych liekov vzpamataju 😕

ninula11
22. apr 2017

@waleri17 ja som nič neriešila, čo lekár povedal tak sme urobili ... veď za tým účelom sme tam išli 🙂 je to na vás ... veľa úspechov prajem 🙂

sisa217
22. apr 2017

@ninula11 @zuzsat tak baby poslusne hlasim ze budeme mat dievcatko Ninku 🙂 zatial je vsetko v poriadku tak sa tesime 😍

waleri17
22. apr 2017

@ninula11 no ja som aj chcela len ja mam este ten problem ze trpim intoleranciou laktozy a nic v com je nemozem jest a aj vela liekov to obsahuje a bohuzial aj clostil a ked som povedala dr ze ci nie je nieco ine ako clostil ale bez laktozy povedali ze nie tak som povedala ze to teda nechcem... preto sme sa zatial rozhodli bez toho vies..

zuzsat
22. apr 2017

@sisa217 tfuj tfuj tfuj.... uz sa tesim na fotecku

zuskab
22. apr 2017

Ahojte.Ja som bola prvykrat na IUI v SPLNE 19.4. na 14DC a mala som 2 dominantne folikuli.Manzel ma spermiogram o.k. Tak dufam ze nam to klapne ak nie bojujeme dalej.

waleri17
22. apr 2017

@zuskab mozno aj dvojicky 😉😉✊️

zuskab
22. apr 2017

@waleri17 tak to by bolo ake stastie 😉

waleri17
22. apr 2017

@zuskab pri dvoch folikuloch sa to moze kludne stat 🙂 Drzim palcee

peta1223
22. apr 2017

Ahojte baby dnes som bola prví krát na iui a poslednú hodinu chodím vkuse na wc je to normálne je možné že všetko vicikam čo mi Dr zaviedol zákrok mi bol robeni okolo 12:00.ďakujem vopred za odpoveď

zuskab
22. apr 2017

@peta1223 Nie je mozne aby si to vycikala.Mocovy mechur a maternica spolu nesuvisia a spermie mas v maternici nie v moc. mechuri

peta1223
22. apr 2017

@zuskab ďakujem veľmi pekne za odpoveď

zuskab
22. apr 2017

@peta1223 neni zac🙂

ninula11
23. apr 2017

@sisa217 jej gratulujem 🙂 tak zatiaľ sme v klube dievčatiek 🙂 krásne meno Nina, ako moje :D veľa zdravíčka prajem 🙂 my chceme Terezku 🙂

ninula11
23. apr 2017

@waleri17 no tak to máš úplne inú situáciu .. to ti nezávidím ... potom tomu rozumiem, prečo ste nechceli keď si alergická ... ale ak ti povedal že je možné aj bez toho ... však je lekár tak hádam vie čo hovorí 🙂 asi videl na sone, že dochádza vpohode k ovulácii, hlavne nech sa vám to podarí 🙂 držím palček a dúfam že nás budeš naďalej informovať ako postupujete 🙂 3x tuj pre šťastie 🙂 keď dačo tak píš 🙂

waleri17
23. apr 2017

@ninula11 ahojky ano da sa to aj bez liekov co som citala tak dost bab slo na iui aj bez stimulacie a ano mavam aj pravidelnu ovulku s tym problem nemam tak hadam to vyjde aj bez toho jedine pregnyl mi pichnu 🙂...urcite ta budem informovat 🙂🙂

lavender21
23. apr 2017

@waleri17 My sme príkladom toho že to ide aj bez stimulácie, ja som mala len jeden svoj folikul a vyšlo to na prvýkrát. Tak budem silno držať palce nech vám to tiež výjde 😉

waleri17
23. apr 2017

@lavender21 jeej super dakujeem za takuto pozitivnu informaciu si ma povzbudila 🙂Ved aj dr povedala ze mozme aj bez toho skusit ale som sa bala ze je malinka sanca ale teraz si ma povzbudila tak super hned tomu davam vacsie nadeje 🙂A ty si mala vsetko ok? Ak sa mozem opytat a chlap mal tiez ok spermiogram??lebo ten moj ho nema bohvieaky 😕

sheilla23
23. apr 2017

@waleri17 aj nam to vyslo na prvy krat bez stimulacie a dokonca aj bez pregnylu🙂 tak drzim palce🙂len prirodzene sa nam nedari..:(

lavender21
23. apr 2017

@waleri17 ja som mala vysoký prolaktín, na to som brala lieky 3 mesiace a asi týždeň pred IUI som bola na HyFoSy test na priechodnosť vajíčkovodov a prechodný som mala len jeden. Ale ovulka bola v ten mesiac na správnej strane, tak to vyšlo... ;) spermiogram sme tie cca 4 mesiace pred mali relatívne ok a v ten deň neviem aký bol, nepýtala som sa... Pregnyl mi pichali tesne po IUI a ešte sme to večer "poistili"... ;)

waleri17
23. apr 2017

@sheilla23
@lavender21 super babeny moc vam obom gratulujem ste ma velmi potesili ze sa to da aj bez liekov teda len pregnyl mi chcu pichnut uz sa neviem dockat dufam to tiez vyjde ... ja mam vsetko ok aj priechodnost mi robili aj ta je uplne 100 percentna na oboch stranach aj ovulku mavam len sa bojim co tie spermie ked muz ich nemal bohvieake a teraz uziva uz tretie atb lebo je chory ..povedali nam sice ze za mesiac mozme prist ale ja sa bojim lebo spermie sa vraj obnovuju az kazde 3 mesiace 😕...

lavender21
23. apr 2017

@waleri17 oni tam vyberú predsa tie najlepšie spermie a celkom stačí aj jedna, tá správna ;)

waleri17
23. apr 2017

@lavender21 ano ja viem len podla toho co som pocula tam potrebuju urcity pocet tych dobrych inak to nevykonaju a bojim sa aby ich bolo dost lebo ked bol muz pred rokom na spermiograme s tiez bol cca mesiac po atb mu to vtedy vyslo velmi zle vies tak dufam ze ich teraz bude dost 🙂🙂

lavender21
23. apr 2017

@waleri17 tak držím palce aby to bolo dobré ;)

zuzanka792
23. apr 2017

@vaykiki aj si nala uspesne IUI? A aky problem ste mali?