IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@ally99 ahoj ako sa máš?všetko ok?🙂
Baby ja som zufala ☹ pri poslednej navsteve Iscaru nam doktor povedal, ze aj ked ma mm iba 1% zdravych spermii, skusime IUI.
Az na to, ze mne medzitym zistili autoimunnu strumu, syndom lepivych dosticiek a PCO ☹
Ja uz sa bojim ist na akekolvek testy, bo mi vzdy daco najdu ☹
Je tu niektora s podobnymi diagnozami?
Inak drzim palce kocky, co idete v najblizsich dnoch na IUI 🙂
@vierocka888 nevesaj hlavu..ja mam tiez PCOS, bez liekov nemam ani ms (aj ked teraz po operaci je to uz rok lepsie a ms chodi za 31-55dni).mame o trosku lepsi spg,no zacinam sa pomaly pripravovat a najma zmierovat s ivf...ak uz neodporucia iui
Baby, máte niektorá skúsenosť, že by Vám niekto povedal, že aj keď máte priechodné vajíčkovody to neznamená, že sú aj funkčné. ????. Nakoľko ja som bola na vyšetrení HYCOSY- zisťovanie priechodnosti vajíčkovodov pomocou kontrasnej latky a USG v KE v car, kde mi doktorka povedala, že som v poriadku a môj gynekológ ma z neistil s touto informáciu.
@cherrinka11 ahojky, zatial ano 🙂 zajtra mam folikulometriu som zvedava ako narastli foliky, dufam ze buduci tyzden bude IUI 🙂,ty ako pokracujes?
@ally99 taĺk ti držím palec 😀
Ja čakám na MZ o tuzden a začnú meracky aj u mňa už konečne..idem ivf v Brne 😉
@cherrinka11 super...verim, ze coskoro sa dockame 🤰
@nikushka8 dakujem za povzbudenie 🙂 v utorok idem na konzultaciu, tak uvidime ci este stale budeme vhodny par na IUI alebo sa uz presuniem do skuping IVF. 🤔
@nikushka8 nikuuus tsk ako?na čom ste sa dohodli v novom centre?pocity boli aké a prvý dojem? 😉
@cherrinka11 ahoj,pocity zmiešané..teda nie z centra,ale z toho,ze sme sa dohodli na ivf..do ničoho nas dr. Nechcel nutit,v podstate som tam s tym sla...aspon nam vysvetlil ze soft nie je dobra volba s mojimi vajecnikmi a ze iui mozme skusat,ale ...takze teraz cakame na poistovnu..a potom na moju ms,bo duphaston nechcem brat..nech pride kedy pride..inak sme mali normal spg!! Vitaminy zabrali 😍 a embryologicka nam to krasne vsetko vysvetlila..ty si ako na tom?
@nikushka8 juuuj takže idete klasicke ivf?prečo soft nieje dobra voľba?..Nad tým Brnom si vôbec nepremyslala?Ja keď už ivf rozhodne tam..ja o tyzden začnem keď dôjde MZ.

@waleri17 a kde ti robili priechodnost priamo v centre? a kam chodis?